Ha lesz egy kis időm, én is teszek majd be pár képet néhány Kedvencemről.
Jövő héten gazdagabb leszek egy újabb szépséggel, már nagyon várom, hogy a kezemben legyen. Közben a vaterán is alakul talán egy újabb orosz ketyegő, de még hosszú idő van vissza az aukció végéig. Holnap este kiderül örülhetek-e.
Amíg a saját képek elkészülnek feltszek egy képet arról az óráról ami ma vonta el a figyelmemet a munkáról.
Örülök, hogy az orosz órák szerelmesei nyitottak egy külön topikot. Bemutatkozásként gyűjteményem pár darabjáról készült képeket osztanám meg, eme nemes társasággal
..Én nem sok értelmét látom, de hogy strapabíró szerkezet az bizonyos. tapasztaltabb rókák szerint ennek a werknek az a tipushibája, hogy bizonyos "kilométer" után lógni kezd a rotor. Az enyémen ennek nincs egyelőre jele, de nem is hordom csak néhanapján
Ezt egy kicsit nehezebb felhúzni mint a többi orosz órámt, gondolom a dupla rugó miatt. Tényleg, van valmi oka hogy két rugó van benne? Eléggé HA/failover kivetelnek nézem :)
Ez az a kategória, amire talán életem végéig várnom kell majd. Egyrészt nagyon ritka. Jóval kevesebbet készítettek belőle, mint az eredeti német verzióból. drágább is annál jóval.
Viszont a modern változata megvan Buran-ban. Mintha nálad is láttam volna egy olyat.
Szevasz! Köszöntelek a 100.hozzászólóként. Csak így tovább. Nem tud valaki közületek orosz órákkal foglalkozó könyvről? Eddig legtöbbet az Óra magazinban olvastam róluk. Több ilyen régebbi órákkal foglalkozó írás is elkene. Üdv.:Gabi