A jövő záloga a fenntartható energia ellátás.
Olyan lehetőségeket keresek, amivel óvom a környezetemet, és kímélem a pénztárcámat.
Mi a véleménye a felhasználóknak és a szakembereknek a fent említett eszköz hatékonyságáról és élettani hatásairól?
Mindenekelőtt az lenne a kérdés, hogy ténylegesen hatékonyabb a földgáz használatánál?
Tudtok olyan indukciós főzőlapot ajánlani,amihez elég az 1 fázis 16, esetleg 25 A? Olvastam valahol olyan készülékről,aminek a teljesítménye leszabályozható.. Csak mert gondolom alapjáraton az 1 fázis 16 A/25 A elég kevés..
Lehet hogy nem volt az övé, de 2000 körül ugyanazokat a hűtőket és mosogatógépeket lehetett megvenni bosch, aeg vagy siemens címkével. A gombok alakjában volt eltérés.
Mi elégedettek vagyunk egy több, mint 13 éves hűtőszekrénnyel (meg nem mondom a pontos kódját, 180 cm, inox szín, nofrost fagyasztó alul). Szerintem jók ezek a szlovén termékek, megbízhatóak, és általában a design is átlagon felüli.
Indukciós főzőlap csere előtt állok. Tavaly vásároltam egy BEKO indukciós lapot ami 6 hónap szenvedés után sikerült csereutalványra váltanom, nem lehetett javítani.
Bosch és AEG lapot néztem ki de nem értem hogy a Bosch 4200 W-os míg az AEG 7200 W. 3x 16A van a főzőlaphoz ez oda is van húzva. Mit tudtok ajánlani? Keret 100e Ft körül. Köszönöm!
A fagor indukciós főzőlapom egyszer csak úgy döntött, hogy nem kapcsol ki az egyik lap. Hiába csökkentem az erősségét vagy kapcsolom le, akkor is teljes energiával fűt megállás nélkül. Külön betápja van a lakáselosztón azt kellett lekapcsolnom, de ha visszakapcsolom egyből bekapcsol megint.
Találkozott már valaki hasonló problémával, s ha igen akkor mi a megoldás. Vagy vehetek újat?
Vásároltam egy Whirlpool ACM 932 BF főzőlapot, és az a gondom vele, hogy a 11 cm-es direkt indukciós főzőlapra való serpenyőt is nehezen ismeri fel, kisebbet meg egyáltalán nem. Próbáltam az edényeket egy régebbi Bosch indukciós főzőlapon, az simán felismerte.
Kérdésem az lenne, hogy az, hogy ilyen kisebb edényeket nem ismer fel a főzőlap, ez álalános tulajdonság, vagy ez a lap hibás? Esetleg van-e olyan főzőlap, ami felismer kisebb edényeket is és lehet rajta használni?
A segítségeteket szeretném kérni, egy új házba szeretném a konyhába a gépeket beszerezni, első körben egy sütő és egy indukciós főzőlap lenne.
ezeket néztem ki az internet túrása után indukciós főzőlapra:
Ár / érték arányban
Bosch Serie 4 PUE611BF1B
BOSCH PWP631BB1E
Bosch PXX645FC1E
bár a bosch hivatalos magyar oldalán a fenti termékek pontos számmal már nem igazán találhatóak meg, hanem újabb számozás van sajnos nem tudom az mekkora eltérést jelent.
Amit hallottam, könnyen karcolódik (de ez lehet minden lapra érvényes) valamint nem a legpontosabb a fűtési mező, és hogy nagyon kattog melegítés közben.
Ezt pedig a márka végett, bár nem tudom itt mennyire van jelen a 3-4x ár mellett manapság a „minőségi” idő, nem pedig a fogyasztói társadalomi érvényesülés.
Miele KM 7201 FR +8 év garival +100 ezerért most akciósan J
vagy
Miele KM 7464 FR Főzőlap
ezekről a termékekről sajnos semmilyen érdemleges visszajelzést nem olvastam sehol.
Esetleg még a Neff márka, de arról sem találtam sok tapasztalatot.
A használata 2 felnőtt embernek lesz, nagy összejövetelek csak havonta 2-3 alkalommal lennének, ahol esetleg több mindent / több adagot kéne sütni / főzni.
áram nem gond 3*20a amper lett bekötve.
Bárki bármilyen plussz információval tud segíteni megköszönöm.
Majdnem napra pontosan 2 évig bírta. Az egyik "karika" megadta magát. Mivel a 140 ezres TEKA készülékre min. ugyanennyi szervízköltség jutott 10 év alatt, így most már a következő egység megadására várok, és keresek a kivágott munkalapba illeszthető utódot, természetesen a TEKA kivételével...
Persze a 10 év alatt lehet, hogy nem is sok ez a költség, de az ezzel járó kellemetlenség, a szerelőre várni, ill. kiszerelni, becsomagolni, elvinni...meg vissza...szóval nagyon nincs már ehhez kedvem...