Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2008.08.27 0 0 35
"Miért szted hány ember képes meztelenül havat olvasztani? :-)))"

Hát azt nem tudom, de olvastam egyet mást, ami első olvasásra hihetetlen. Nagyon régen olvastam, hogy a nagy indiai (azt hiszem Gándhi) egyszer versenyzett barátjával valahol Svájcban, hogy télen ki fog hamarébb megszáradni, mikor kijönnek a jeges vízből és rajtuk van a vizes lepedő, vagy mi a francot hordanak. Na ettől sok éven keresztül kirázott a hideg (a gondolattól, hogy megpróbálnám). De azért gondolkodtam itt ott, hogy hogy a francba csinálhatta, miért nem fagyott meg, hisz egy pár kilócska volt azt hiszem. Aztán sok év után pusztán véletlenül el kezdtem foglalkozni a saját hangommal (erejével, és hogy mire használhatnám). Láss csodát, minden nehézség nélkül -12 fokban csaknem meztelenül ráültem egy kidőlt fára és kb 40 percig ott ültem teljesen mozdulatlanul, szinte el sem akartam hinni, hogy nem fagytam meg.
Előzmény: Törölt nick (33)
lylhee Creative Commons License 2008.08.26 0 0 34
Elhallgatott tények, megdöbbentő adatok az egészségről
Legyél egészséges úgy, hogy nem dobsz ki az ablakon százezreket táplálékkiegészítőkre!!

- Sok egyszerű, de mégis eltitkolt OK, amivel a szervezetünk normálisan tudna működni
- Miért nem hasznosulnak a táplálékkiegészítők
- Módszerek arra, hogy ne 50-60évet éljünk, hanem reális cél legyen a 90is!

Kattints ide:
www.titok.shp.hu
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.22 0 0 33
Miért szted hány ember képes meztelenül havat olvasztani? :-)))
Előzmény: ghepard (32)
ghepard Creative Commons License 2008.08.20 0 0 32
Nem tudom, milyen cirkuszi mutatvány, hisz tulajdonképpen semmit sem írtam. Tulajdonképpen majdnem semmit sem csinálok, csak szinte nyugodtan hagyom, hogy megbírkózzon a bajjal a szervezetem. Ha erősebb, jobban tud bírkózni. Szép lassan erősebbé lehet tenni, nem egyik napról/hónapról a másikra. Én fokozatosan kimásztam az asztmából, szénanáthából, porallergiából, erős derékfájásból és több sérülésből, amit főleg foci közben szenvedek el. Még ma is focizom 56 éves fejjel 20-30 éves srácokkal és nem mondják, hogy menjek a francba...........

Persze másnál másképpen sülhet el ugyanaz a dolog, ezért én sosem mondom senkinek, ha kérdezik, hogy ezt meg ezt igyál, ezt meg ezt egyél (de azért mindig megjegyzem, jó volna, ha gyógyszert nem kellene szedni). Mindig csak azt mondom, hogy legfontosabb a gondolkodás és hosszú mély légzés. Ezek még ingyen vannak és talán nem is ártanak. De messze nem mindegy, hogy mire gondolsz, mert a rossz gondolatoktól meg is lehet betegedni, sőt meg is lehet halni, ha meg nagyon hosszúra veszed a légzést, akkor meg megfulladhatsz.... :))

Ha valamit elcseszek, magamat okolhatom. Ha meg valami nagy bajom lesz, bíznom kell az orvostudományban, ha már nem leszek képes segíteni magamon, de először megpróbálom...........
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 31
Na jó, de annak, amit te csinálsz, a fele cirkuszi mutatványnak is beillik, és másnál nemcsak, h nem is biztos, h pont ez működne és segítene, de a legtöbb ember még csak nem is képes ilyen kunsztokra, így ki sem próbálhatja, anélkül meg sosem tudja, h neki az jó volna(-e)... Mindamellett, h kemény melóval biztos, h eljutnának oda, ahova te, jópáran, v túl is szárnyalnának. De ma még te számítasz csodabogárnak, aki megmutatta, miből lesz a cserebogár :-)
Előzmény: ghepard (30)
ghepard Creative Commons License 2008.08.20 0 0 30
"Mit tegyen, aki nem kér a szteroidokból és társaikból?
Aki nem csak a tüneteket akarja elnyomni, hanem magától az allergiától megszabadulni?"

Idetettem a topiknyitó szöveget, mert ez pontosan rám is illik. Nem vagyok sem orvos sem természetgyógyász, csak egy ember, aki egészséges szeretne maradni az utolsó szuszig. Nekem mindenféle bajom volt egészen 1979-ig (27 éves voltam akkor), gyakran jártam orvosokhoz. Csak az jut az eszembe, hogy mindenre valamiféle gyógyszert írtak elő. Gyakran ez volt minden amit tettek értem. Többek közt, csaknem állandóan fújtam az orrom, legyen az tél, nyár. Hosszútávon semmi sem segített, mindig visszajött a baj (nem csak az orrfúvás). Utoljára már csaknem mindentől fuldokoltam. Abban az évben aszontam magamban, hogy megpróbálom saját fejem szerint kezelni a dolgokat. Miért vagyok beteg, mi segíthet természetesen és mindenféle gyógyszer nélkül? Rajtam a hozzáállás ségített és a kitartás. Azóta ki sem voltam írva, már lassan azt sem tudom, hogyan néz ki egy orvos és mit csinál.

Az emberi szervezet az egy nagyon, de nagyon bonyolult dolog. Azt mondani, hogy neked ez biztos segít, szinte lehetetlen. Számomra a legtöbbet jelentett, hogy kitapasztaltam, hogy hogyan működhet az ember és a védekező ereje. Hogy lehetne ezt az erőt megerősíteni mindenféle gyógyszer, gyógytea, mindenféle kúrák nélkül, csak a saját testben lévő energia és anyagok felhasználásával. Táplálkozni és inni, de főleg lélegezni, csak természetesen és természetes mennyiségben. Ha jön valami, a legkorábban észrevenni és reagálni.

Nem tudom, hogy ez így jó út-e, de nálam már kb 30 éve műdödik, számomra a legfontosabb a nyugodt békés, sztresszmentes élet. A többi meg lehet jön magától.
niamano Creative Commons License 2008.07.02 0 0 29
A hol-lal vagyok problémában, mert anyukám vette, de azt hiszem bioboltos a cucc. 1600-1800 Ft, és akkora, mint egy illóolajos üveg, csak kétszer. :) Biztos tudjátok melyik fajta, az ilyen olajokat mindig ekkorákba teszik. Bevallom nincs előttem, mert  hónapja a páromnál van. Londonban. :( De legkésőbb vasnap megmondom, mert hazajön végre. És megtudom a hol-t is addigra :)
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.02 0 0 28
És azt hol szerzed be (és mennyiért)?
Előzmény: niamano (27)
niamano Creative Commons License 2008.07.02 0 0 27

Sziasztok!

 

A párom (mint írtam), szintén allergiás. Pollen és időnként por is, helyzettől függően. Szokott rá szedni gyógyszert, de nem igazán segít neki, ég  szeme, folyik az orra, ahogy kell..

 

Talán írtam is múltkor, hogy feketeköméény olajat mondtak, hogy szedjen azt. És használ!!

 

Ha 2 nap egymás után reggel, este 1-1 kávéskanállal bevesz, harmadnapra csökkennek a bajai. Viszont mivel rendszeresen "elfelejtődik" (rossz ízű, még nem megszokott művelet, és még férfi is :DD ) így vissza-visszajön neki. De amint újra kezdi szedni, azonnal múlik.. :)

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 26
Ha már regisztráltál csak azért, h reklámozhass, legalább olyat reklámoznál, aki meg is éri...
(Már ha egyáltalán igaz a sztori, és nem magadat próbálod álnéven reklámozni itt...)
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.18 0 0 24
Es meg altalanossagban sem igazan stimmel ez a felsorolas...
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.18 0 0 23
Tul altalanos. Rengeteg embernel egeszen masrol szol... Es ez egeszen egyeni is lehet, de ezt az egyeni okot kell megkeresni mkinel.
Előzmény: deri.z (22)
deri.z Creative Commons License 2008.06.18 0 0 22
Sziasztok!

Mind az allergia, mind a szénanátha kialakulása igen erőteljesen köthető lelki eredetű háttérhez.

Most itt, természetesen a teljesség igénye nélkül leírnám, hogy bizonyos allegrénekhez, milyen lelki konfliktus kapcsolódik :

* Tejallergia: Az édesanyádhoz fűződő viszonyra utal. A tej az őt tápláló anyát jelenti a gyermeknek. Később minden táplálék az anyai gondoskodás kellemes érzését nyújtja az embernek. Ezért a legtöbb táplálékallergia az anya-gyerek kapcsolatban rejlő problémákra, félelmekre utal.
* Lisztallergia: Az apánkhoz kapcsolódik. Félelem alakulhat ki a gyermekben, hogy az apja nem szereti, nem fogadja el őt.
* Házi por, poratka: A tágabb környezetben (lakás, munkahely) keresendő az a dolog vagy személy, aki kiváltja az allergiás tüneteket.
* Pollenek: A beporzáshoz, a termékenységhez kapcsolódnak. Összefügghet a szexualitás hárításával.
* Macskaszőr: A gyengédséget szimbolizálja. A becézgetés, simogatás, túl szoros közelség, amire vágyunk, de nem merjük megvalósítani.


Mindaz, amit fentebb leírtam csupán nagy általánosságokban igaz. Eltérések egyéni szinten előfordulhatnak.

További infók, érdekességek : www.kineziologia-oldas.try.hu
BBgabi Creative Commons License 2008.06.18 0 0 21
Tényleg! De legyen ez a mi titkunk!!! Okés?
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.17 0 0 20
Itt nagyobb nyugı van: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9033666 -de pssszt :-)
Előzmény: BBgabi (19)
BBgabi Creative Commons License 2008.06.16 0 0 19
Jól elvagyunk itt mi ketten! Ezen most jót nevettem! Legalább szereztél nekem pár vidám percet!
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.16 0 0 18
Voll nelkül ugyan, de volt homeo ıs többek között (meg foleg kınez es Bach-cseppek), es ma mar mutogathatom magam :-))))
Előzmény: BBgabi (17)
BBgabi Creative Commons License 2008.06.15 0 0 17
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de a barátom sokat szenved miatta. Olvastam, hogy nagyon jól kezelhető az allergia és ezáltal az asztma is a Voll-módszeren alapuló homeopátiás kezeléssel. Hosszadalmas kicsit, de góckutatással kezdik és egyénre szabva adnak terápiát. Sajnos nem tudom a barátomat rávenni, hogy menjen el egy ilyen kezelésre, de jó lenne ha tudnék mutatni neki példát, akin segített már.
Dolce Gabbana Creative Commons License 2008.05.29 0 0 15
Mindenkinek hasonlókat kívánok!! :)
Dolce Gabbana Creative Commons License 2008.05.28 0 0 14
Gratulálok neked a gyógyszer-mentes élethez! :)
Előzmény: SAIRAM (11)
Dolce Gabbana Creative Commons License 2008.05.28 0 0 13
Szia!

Köszi a tippet!
Én próbáltam algát, spirulinát is és Clorellát is. Nos, igen valóban sok mindenre jók. De sajna az én gondjaimat nem szüntették meg. Azt azonban meg kell hagyni, hogy jobban éreztem magam míg szedtem őket.
megkérdezhetem neked milyen problémádra mondták azt,h "ezzel együtt kell élni?"
Tapasztalatom szerint mindenre azt mondják amivel nem tudnak mit kezdeni. Ebbe azonban nem szabad belenyugodni..

Előzmény: SAIRAM (11)
Dolce Gabbana Creative Commons License 2008.05.25 0 0 10
Üdv mindenkinek!

Sajnos én is az allergiások és asztmások széles táborát erősítem. Tavasztól nyár végéig mindennap telefújok fél száz papírzsebkendőt. A szénanáthám 3 éve most jött elő először. Szteroidokkal kezeltek asztma miatt évekig, a hajam hullott, aknék alakultak ki a vállaimon, dzsungel nőtt a testemen és a Candida is felütötte fejét. Az orvos szerint egyértelműen NEM(!!!) a gyógyszer okozza. Áááá,dehogyis!!! Még véletlenül sincs hozzá semmi köze. Tipikus orvosi felfogás, ha a beteg panaszkodik és gyógyszert szeretne váltani. Sajnos a szénanáthára tipikus gyógyszeres kezelést alkalmaznak, ám ez sajnos csak a tüneteket nyomja el, az okot nem szünteti meg. Allergia esetén véleményem szerint belűl is rendet kéne tenni, a kisiklott immunredszert helyreállítani. Hasznos lehet egy méregtelenítő és béltisztító kúra beiktatása. Sok esetben a légúti allergiát megelőzi valamilyen táplálékallergia is. Amiről esetleg az érintett nem is tud.
Tüneti kezelés is szükséges, erre én Allergodil orcseppet használok, de az AlerBlock-ról is jókat hallottam. Ez utóbbi lényegében nem gyógyszer, így semmilyen káros mellékhatása sincs. Hatásmechanizmusa azon alapul, hogy megakadályozza az allergének és az orrnyálkahártya találkozását, ezzel a tünetek megjelenését. Szerintem egy próbát megér.
És van még a búzafűlé amiről szintén jókat hallottam, de személyes tapasztalatom nincs vele. Próbálkozni kell.. :( :S

Mindenkinek jobbulást és jó egészséget kívánok!

Üdv.: Dolce

szpsz911 Creative Commons License 2008.04.29 0 0 9

Na voltam ezen a teszten, de sokkal okosabb nem lettem.

Ha nem untatok senkit vele, megírom az egész történetemet, hátha "sorstársakra" és ezen keresztül ötletekre találok.

 

Én soha nem voltam allergiás (illetve de, általános negyedikes koromban nyers, friss gyékénnyel játszva ödémás lettem, de ezen kívül semmi) Eltelt huszonsok év és tavaly ősszel jött, hogy éjjelenként elkapott a tüsszögés és úsztam a takonyban, 10-15 zsepi fullrafújva. Aztán ez elmúlt, idén januárban egy influenzából visszamaradt egy makacs orrdugulás. Nasivin függő lettem, ha nem cseppentettem, akkor zéró levegő az orromon át. Két hónap után elmentem fülorrgégészhez. Ő azt mondta, hogy semmi extrém bajom nincs, csak vérbő az orrnyálkahártyám. Aeriust és kalciumot javasolt. Ettől két hét alatt megszűnt az egész. A gyógyszerrel leállva azonban visszajött. Visszamentem a doktornőhöz, ő azt mondta, hogy szedjem tovább az Aeriust. Ez kb egy hónapja volt, most ott tartok, hogy szedem, ettől van szaglásom és kapok levegőt, de néha-néha azért orrhang és egyik-egyik orrlyuk dugulás van, de legalább élhetővé teszi a mindennapokat.

Tegnap este megvolt a teszt, az a bizonyos sok cseppecskés, karon megfigyeléses.

Igaz, hogy mivel nem mondta senki, ezért az Aeriust nem hagytam abba, tehát ez módosíthat a leletemen. Csak a kétféle "atka" mutatott allergiás reakciót. A slágerek, a parlagfű, meg egyéb pollenek nem.

Itt ugyancsak az Aeriust javasolták, meg az egyébként szinte hatástalan Nasonex spray-t.

Annyit mondott a fószer, hogy ha sokáig nem változik a helyzet, akkor alaposabb vizsgálatot érdemes végeztetni.

Ami fura viszont, hogy az egész orrdugulásom és orrhangom teljesen megszűnik, amikor futni megyek, tehát aktívabb a vérkeringésem és a légzésem.

Járt valaki hasonlóan?

Előzmény: szpsz911 (3)
niamano Creative Commons License 2008.04.28 0 0 8
- Apukám nagyon allergiás volt, de c vitamint kezdett szedni (pezsgő tabletta reggelente) és azóta nem jön neki vissza. Igaz, ő dohányos, stresszes meg minden, és nem tudjuk mire volt allergiás.

- Párom rendesen tüsszögős, orrfolyós, neki fekete köménymag olajat ajánlottak, és úgy látom, hogy mikor nem felejti el szedni (értsd 2-3 napig egyhuzamban szedi) akkor mintha javulna, de ha 1 nap kiamarad akkor megint nagyon rossz neki :(
De ez a tipikus ismerős ismerőse is ezt szedi gyógyszer. van valakinek jobb?

Sok szerencsét a "harcban" mindenkinek, rossz nézni mit szenvednek szegények :((

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.28 0 0 7
De akkor te sem osztod azt a nézetet, h a pfűtől beteg?
Előzmény: BGfromÉ-D (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.28 0 0 6
Ezt hogy érted, h kinőttél belőle? Kezelgettek mfélével -az hatott v nem hatott? És utána egyszercsak megszűnt magától?
Előzmény: lalá (2)
pozo Creative Commons License 2008.04.28 0 0 5

 

Ne kerülgessük a forró kását. Mi a módszered avagy mit akarsz eladni?

Előzmény: Törölt nick (1)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2008.04.28 0 0 4
Nem vagyok.
Előzmény: Törölt nick (1)
szpsz911 Creative Commons License 2008.04.28 0 0 3
Én pont most megyek allergiatesztre, majd este benézek.
Előzmény: Törölt nick (-)
lalá Creative Commons License 2008.04.28 0 0 2
-Én egyszerűen kinőttem belőle. Pedig korábban, Prednisolon, Suprastyn, Zyrtec, meg a túró tudja.
Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!