Azt nem értem, miért veszekszünk. Amit Pitybá leírt, az úgy van. Mindent el lehet adni bármilyen áron, csak meg kell várni a palimadarat. Akik nem erre szaladgálnak. Apronet, aztán hegeszd le a csomagtértetőt, mert a pótkeréktartó szanaszét van rohadva, na meg a gépháztetőt is, mert a motorszám se megy át az eredetvizsgán. Emiatt motorazonosító kódot kell beüttetned, ami szintén nem kevés utánajárás (és műszaki).
Ezek a száraz tények. Ha több pénzt akarsz érte, áruld alkatrészenként. Akkor többet ki lehet belőle szedni.
ezt már anno is ugattam. irasd át, szerezz rá műszakit és eredetvizsgát, akkor rögtön 250-300 lesz az ára.
amíg ilyen szarok a magyar előírások, addig ez van.
Mer most szerinted ezek nincsenek levonva az árból? Nemtudom , szóval egy bogár ami szépen le van fényezve az 300-700ig van. Namost erre rá kéne még költeni kb 200-250et, hogy szép legyen. És nemtudom hogy mér sok érte 85.000ft. eléggé idegesítő ez hogy más az ilyen bogarat 250 körül árulja, én megakarok szabadulni tőle és ez a 85 is sok. Hát akkor mehirdetem 200ért , majd biztos megveszik:) Üdv
visszanéztem egy pettyet:
"nincs átiratva a nevemre , nincs rajta műszaki vizsga, egészen jó állapotban van, nincsen szétrohadva" ez így elég gáz.
- átírás 15.000 huf
- vizsga 20.000 huf
- utánajárás a hivatalokban, meg csakúgy 15.000
+ eredetvizsga, ha nem kóser, akkor AF beütése 25.000 huf
ezeket vond le az eredeti árból és megkapod a valós értéket.
nem gecizni akarok, csak szemléltetni a való világot.
Szóval, tisztázzuk. Az a helyzet hogy az előző tulaj nevén van az autó, én nemirattam át, és úgy fogom eladni. Ami azt jelenti hogy a 15ft/cm3-t kétszer kell kifizetni átírásnál. Na de ez még nem jelenti azt hogy nincsenek papírjai, vagy akár hogy gázosak lennének a papírjai az autónak. A forgalmiba be van jegyezve egy motorcsere. Na most ha ennek ellenére átvan ütve a motorszám, akkor az semmiképpen nem a vásárló felelősége hanem adnak egy másik motorszámot.Kb ennyi.
Pityubácsi!
Nemtudom ki terjeszti ezt a hírt hogy ennek a bogárnak nincsenek papírjai, de mostmár nagyon mérges vagyok rá!
Vannak papírjai, mérne lennének. Nemhagytam el a forgalmiját benne van a másik autómban!!! Basszus!!:)
blackp: a zsírzáshoz leginkább egy zsírzóprés névre hallgató eszköz szükséges. ha érdekel, akkor majd vmikor személyesen elmondom, hoyg milyen is az, mert most nincs kedvem hábórú és béke méretű drámát írnom.
a karbit meg a gyújtást is elregélem valamikor, mert olyan Q okos vagyok. csak legyen egy kis jóidő. (egyébként egy ideig én is csokiztam a gyújtástól, de rájöttem, hogy eccerűbb, mint windózt telepíteni :))))
basszus.
ezt már egyszer (kétszer) megbeszéltük, hogy szívesen megvennénk reális áron. papírok nélkül bármilyen szép, sajnos nem ér többet a jelzett értéknél. :-/
hidd el nekem is vérzik a szívem egy szép bogi miatt. az eseted pont lefedi azt, ami a bogárhátúponthu-n az olvasnivalók/elmélkedések rovatba írt partizán.
ja, meg feltoltam frissítést nézzétek a bogárhátúponthu-t, mert bebszom a szélvédőtöket :)))
én már megtettem az olajcserét, a zsírzást tavaszig eltolom, vagy legalább legyen kicsit jobb idő. erről jut eszembe, miféle eszköz kell ehez, hol lehet beszerezni?
gyújtáshoz még nem nyúlok, meg a karbihoz, még nem értek hozzá.
Sziasztok!
Még mindig eladó a bogaram, de mostmár vegye meg valaki mer eladom a bontóba:) Ha érdekel valakit akkor írjatok imélt vagy ilyesmi, fórumot is szoktam olvasgatni.. köszi! Az ára 85.000ft Képek:
http://kep.tar.hu/noise/index.phtml?aid=27626806&pid=4383396
http://kep.tar.hu/noise/index.phtml?aid=27626806&pid=4383407
a héten már jócskán menőztünk Edével a vacak győri utakon, és immár bizonyított tény Dea részére is, hogy a bogarazás - különösen Edével - a legtökéletesebb antidepresszáns!!!
De jó lesz már, ha bogizhatok végre! A ponyva tök jó, abszolút semmit nem rozsdásodott (a már ősszel meglevő mennyiségen kívül) a szar brazil lökös se. Márc. első hétvégéjén elviszem Meggyesihez, olajcsere, futóműzsírzás, gyújtás+karbiállítás, aztán gyerünk!!!
vw1970: megtaláltad az egyetlen megszólítást, amit nagyon útálok. még töprengek a büntin, mert a szélvédőbeverés túl enyhe....grrrr. akkor is L-es izompólót kérek 2-t és homokosat. bö!
mi volna, ha nem póló, hanem susi dzsoging lenne? az jobban üt :)))
ÉS MŰKÖDIK!!!!!! Kilendül, világít, ottmarad...
Fáni Boldog, és azt üzeni, hogy már érzi a tavaszi fuvallatot. Nyugtalan, menne már egy kört(kipufogó rendel).
Mivel elég elítélendő módon neh hoztam haza a fényképezőt, ezért most nem lesznek robbantott képek, de a másikat meghagyom a jövő hét végére, aztán hozom a masinát. Ezek a németek nagggyon pecízek. Minden egyszerűen szétszedhető, pucolható, összerakható és 4x (vagy 5x) év után is működik...
Szevwasztok!
Partizán, miket nem mondol... Amúgy van benne vmi. Nekem személy szerint csaknem mindegy, legfeljebb azért nem, mert imádott vállalatom is egy homokszínű, galléros pólót osztogatott tízéves ünnepén, "MOTORUNK A MINŐSÉGÜNK" felirattal, majd rá egy hónapra kigyulladt az egyik minőségi motor...
vwstonemen fogadd őszinte és szívből jövő irigykedésem...:)))
megint ellenpont vagyok, ugyanis nekem max a bordáimat lehetne kihangsúlyozni, ami nem nagy élmény, nekem a múltkori stílusú való. szegfűvörös jöhet, megy a Bogi színéhez ;)
Régóta vártam a pillanatot... Kicsimagoltam a 2 karosindexet, és gondosan előkészültem a teljes restauráláshoz. Első lépésként most átmegyek a szomszédba, és megnézzük, működnek-e...
Köszönet a karokért Minimnek.