troppauer: -Az újabbak műanyag kiegészítői ellenére, a világon az egyik legjobb vekker a SLAVA 11jewels. Nálunk sokk van belőle, nincs is értéke. És soha nem szabad megfeledkezni a korról, amikor készül. A műanyagot akkor mindenki, a nyugat is valami megváltó csodaként kezelte.
A Zarjánál meg versenytársak voltunk? Mert ami legutóbb feltünt a vaterán azt én hoztam el.
...a teljességhez hozzátartozik hogy fémházban van, csak az elején lévő gyűrű műanyag, meg a papucsainak az eleje. Ez valami jóféle zenith licenceja, ha jól tudom.
Pacs gratulálok a zarjához, én licitáltam egyre vaterailag, de azt sem sikerült megszerezni.. Sajnos azóta sem hemzseg a net tőle.
De amit kaptam tőled ajándékba már kitisztitottam. Jó öreg szerkezet,de a nejem körömlakklemosója, meg egy kis oil megtette a hatását... Szóval már működik is!!! :
rali: -Erre azt szokták mondani,–Minden annyit ér amennyit adnak érte!- de szvsz, állapottól függően 40e-100e között. Persze némi szerencsével olcsóbban is hozzá lehet jutni. Ja, és ez a típusú fekete számlapos és mutatókészletes, a ritkábban fellelhető darabok közé tartozik.
Az enyém itten van a képen. Az arany szinűre festett műanyag bizb@szoktól agyömlést kapok, mindig el is határozom hogy átfestem legalább ezt a csodát.. De persze mindig úgy marad ahogy van.
ha valakinek van zarja utazója, na az a szép példája a kőigénytelen tokba suvasztott műremeknek.
Szevasz! Imerős a képek háttere? Ahogy említettem neked: Sokáig elég lenne annak az ára ami ezen az asztalon megfordult: -számítógép -órák -étel (pacalfélék,velős kenyér,tatár bifsztek,stb -italok (sör,bor,rövid) Üdv..Gabi Ui.:Elég jól pörög a topik
Szevasztok! Nem szép dolog egy topiknyitótól,hogy nem tesz fel képet. Ígérem,hogy majd nekiállok fényképezni csak idő és egy jó technika kell hozzá. A szerkezetek fényképezésén kell még finomítani. Üdv.:Gabi
Commodore25: Off: -’76-’81 és gépgyártástech, hú de régen volt. :-))
On
Én megváltam tőle, miután beszereztem egy eredeti zsebóra példányt. Több mint 50mm és baromi nehéz, szinte hordhatatlan. Ráadásul az ukrán, orosz vonalon nagyon kreatívan kihasználják a megnövekedett érdeklődést a volt CCCP katonai órák iránt. Zsebórák tömege alakul át karórává, hol saját tokkal, de kerül új tok is és soha nem létező számlapokkal. Nagy kár érte, mert az amúgy is kusza óratörténetük még kibogozhatatlanabb lesz.
boxer-gs: - Ezt most telibe!
Off: -C.67 érdekel?
On
rali Bár orosz -szovjet- viszonylatban soha nem lehet tudni :), de elvileg pont a Sekonda márkát láthattad legkisebb eséllyel, ugyanis az export márkanév volt. A beltartalma meg Pojot, vagy Raketa.