...de NEM, mert szerintem v.mit upgradeltek rajta a nácik, most úgy dolgozik ahogy kell, oda tekerem a kart és ahányszor csak akarom, stabilan ottmarad és nem nyitja ki önmagát...
z@kk (c)
A német ebay-en keressetek rá a "music man" kulcsszavakra, már akit érdekel!
Döbbenet!
Axis modellek 3-400 Euroért! Mi ennek a trükkje?
Luke modell 605-nél tart, igaz még van 6 nap.
BEszarás!
Lehet, hogy gitárcsere néz ki?
Hallotta mar valaki az uj Daczi lemezt?
Valaki meseljen rola, mert en meg nem birtam megszerezni, pedig Daczinal nekem qrvara bejon a stilusa, es legalabb nala nem lehet erezni, hogy XY-t masolja.
Meg Szigeten hallotam a koncertjet, allitolag azok a szamok vannak rajta, ugyhogy pazar lehet...
Te.. várj.. ez a zárócsavaros van lehet a JT590-ben is.. akkor viszont egy nagy faxság.. ráhúzod.. letolod a kart mert útban van, majd visszahúzáskor fordítja a zárócsavart is, és 2 visszahúzás után lelazul..
Mik a méretei a cuccnak??
átmérők, kar méretei.. etc..
lehet befizetek egyre, mert a Jacksonban lévő JT 590 ritka hülye megoldású, és nem marad fixen hosszú távon még új állapotában sem...
...volt egy menetes hüvely, ami átmérőre pont passzolt a régi helyére, pici körmökkel, amit ha behúztál a motherscrew-al mint atom rögzült és egy kar, ami nem menetes mint a FR-é, sima felület amit egy zárócsavarral rögzitesz, nem kell hozzá szerszám, villáskulcs meg semmi ha a kart ki/be szereled, a csavar feszességével állítod, hogy lengő vagy fix pozíciót akarsz...
z@kk (c)
;]
1 - nem vettem, hanem cseréltem
2 - volt hozzá keménytok
3 - a floydot én kurtam el ;]
4 - nem is került 150-be, olyan 100 körül jött ki
5 - több mint 250 rongyot árultam ki az érte kapott cuccokból. éspedig úgy, hogy elcseréltem egy marshall valvestate ládára, és egy epiphone flying-v-re, a ládát eladtam száz rongyért, az epiphone-t elcseréltem egy ibanez rg470-re (nem volt töröttnyakú ;]), az ibanezt meg elcseréltem egy olcsó basszusgitárért, egy trace elliott gp11-ért, meg egy százhúszas peavey basszkombóért. a bőgő 35-ért, a trace 45-ért, a kombó meg kilencvenért ment el. számolj!
...b@sszus erre téleg nem gondoltam, majd veszek hozzá egy rózsaszín tornacsukát :))) azért azt nem gondolod, hogy a két cucc egy kategória lenne :))) vágod?
z@kk (c)
a rhoads még nem volt koreai ,)
neked hülyén is állt volna.. mondjuk a bugyirózsaszín krémer is ;)))
de ha átverés, akkor a nyúl keze biztos bennevan :)
...aha, akkor ebben is a nyúl keze van? :))) az meg hogy átvertek :))) maradjunk annyiban, hogy ocsóbb volt, mintha +vettem volna a madeinkoreannonamepickps's rhoads-odat (persze keménytokkal :)))
z@kk (c)