a felhők mögül ránkzuhant nézem, s közben vagy száz emlék megrohan a mennyek és egy messzi ország földje közt félúton álmodom álmodom (a teljes szöveg >> )
( The Gunners Dream )
The Final Cut
a felhők mögül ránkzuhant nézem, s közben vagy száz emlék megrohan a mennyek és egy messzi ország földje közt félúton álmodom álmodom
[...] Bővebben!Tovább »
Az biztos, hogy nálunk a VIP jegy nagyon drága, de lehet, hogy ezért a pénzért hazavihetsz egy téglát a Falból (vagy a Népstadionból). :-))))
Én már nagyon várom a koncertet!
És biztos vagyok benne, hogy aki tudatosan megy ki erre a koncertre az nem fog így érezni:
"Zárójelben jegyzem meg - ha a Pink Floydot amúgy is szóba hoztam -: az elmúlt pár év legkínosabb koncertélménye Roger Waters The Wall című előadása volt számomra. Bánatosan figyeltem két órán át minden idők legfájdalmasabb közhelyeinek diadalát."
Nem értem, a cikk írója ismerte-e egyáltalán a művet?!
Én mondjuk a Fal-on kívül semmilyen dalszöveget nem fordítottam le magyarra, igazából nem is érdekel, miről szólnak az általam szeretett zeneszámok. Lehet, hogy ez struccpolitika, de eddig bevált. :-))))
Igen, nálunk az a 9900 Ft nagyon baráti ár erre a produkcióra!
Nem is erre céloztam, hanem arra, hogy amíg nálunk 50 ezer Ft a VIP-jegy, addig a horvátoknál csupán 22 ezer Ft (!!!) - míg náluk a legolcsóbb 8500 Ft, de ez nem nagy eltérés hozzánk képest.
Huh, hát nem semmi produkciónak nézünk elébe, az tuti :o)))))))))
Én örülök annak, hogy nálunk vannak olcsó jegyek. 10ezerért nem tűnik soknak erre az előadásra, ráadásul úgy tudom, nálunk a legmagasabb a kulturális adó mértéke.
Most próbálják Demjánt megfűzni, hogy puhítsa meg a kormányt a csökkentés érdekében, mert különben a nagy termek (BS) baromi sok veszteséget fognak (ezután is) termelni.
Ja, nem is: most látom, hogy a legolcsóbb jegy az nem 280, hanem 230 kunás, az pedig csak 8500 Ft! De még így is kevesebb, mint 3-szoros az ottani szorzó!
Gratulálok :) (hogy a fenébe van már meg a jegyed, nem csak holnap kezdik el árulni?)
Én is úgy vagyok vele, hogy többször is látni akarom, kerül, amibe kerül. Nem akarok úgy járni, mint tavaly, amikor (miután megnéztem Pesten), nagy nehezen sikerült még összehozni egy párizsi koncertet, de még az is kevés volt. Életem magasan legnagyobb koncertélménye, pedig láttam azért pár nagy nevet élőben. Most úgy tűnik, megnézzük majd a belgiumi sót, aztán kis szünet után jöhet Amszterdam, és a Wembley, esetleg még Dublin. Már teljesen lemondtam róla, mióta bejelentették, hogy visszajön Európába, minden nap eszembe jut :)
Megvannak a jegyek, és 10 ezer alatt van darabja.
Csodálom amúgy, hogy Waters hajlandó fellépni ebben a félig lezárt romhalmazban. :-O
Talán Jarre-on, vagy Genesis-en voltam utoljára a Stadionban, de akkor még használható volt az összes szektor.
A hetvenes években még 60 ezres "bulikra" is emlékszem! ;-)
Én bizony ezért az előadásért kifizetek annyit, amennyit kérnek érte.
Sőt, ha esetleg lesz egy koncert a Wembley-ben (még nincs a programban), akkor oda elmennénk az oldalbordával úgy, hogy mindent a saját zsebünkből kéne fizetni.
Nem lehet mindenki olyan helyzetben, mint egyesek! ;-)