Most olvastam, hogy a Man. U. fullos csapattal játszik este.
Van esélye egy asian-os handinek?
2 v. több góllal nyernek: 2 körüli odds
1 gól: vissza a zseton.
Szerintetek?
Egyébként sokat nézegettem ezeket a hülye asian handis infó oldalakat, de még most sem értem igazán. :(
Tud valaki egy olyan oldalt ahol tényleg egyértelműen le van ez írva?
Jól emlékszel, megfogadtam, de most teszek egyetlen egy kivételt. Aztán lehet, hogy rápacsálok.
A tegnapi single-im jöttek. A Libertadores kupán a Corinthians hendivel nyert (4-1). Teniszben Blacke is hozta a kötelezöt(2-1), sajnos többet nem tudtam feltenni, mert nem volt több pénzem
Nem,csak azért nem írom be,hogyha mégis hiba akkor ne engem szidjatok. Na a lényeg:
Férfi műlesiklás,Lillehammmer.Tegnap még valóban úgy volt,hogy 12.30-kor lesz a férfi,9.30-kor a női,de ma reggel kiderült,hogy megfordítják a sorrendet,és először a férfiak mennek le.A GB ezt nem vette figyelembe és még lehet fogadni a férfire.A verseny Deneriaz nyerte,Eberharter előtt.8X a szorzó.Az Eurosport élőben adta.De itt egy link,ha nem hinné el valaki.
http://www.lillehammer2003.no Mindenki a saját felelősségére fogadjon,én megraktam 5 ronggyal,ha meg észreveszik,akkor legrosszabb esetben visszaadják a tétet.
Szerintem a Milan meg akarja viccelni a Realt. Kihúzzák x-szel, Dortmund nyer, így hátha a spanyolok nem jutnak tovább. Nem azért mondom, mert a Sport ezt írja, csak szerintem így van.
Real Madrid v AC Milan 0 : 3/4 [AH] 2 @ 2.15 egyetértek! Borussia Dort. v Lokomotiv Moscow 0:1 1/4 [AH] 2 @ 2.20 NEM! Szerintem 2vel, de inkább 3mal nyer a Dortmund Juventus v Deportivo 0 : 1/4 [AH] 2 @ 2.30 hát izé.. nem tom Manchester Utd v Basel 0 : 1 1/4 [AH] 1 @ 2.30 szerintem nyer a Basel és továbbjutnak :)
Két tutti tipp van mára.
A Real nyer a Milan ellen (1,51). Nincs ami motíválja az olaszokat, ök már továbbjutottak, a Realnak pedig nyernie kell.
A Dortmund alapértelmezetten sokkal jobb csapat mint a Moszkva. Sima német gyözelmet várok (1,33). Egy dubleval megteszem öket, így megduplázhatom a pénzemet.
A Realt online is lehet tippelni, így is fogok rájuk fogadni.
Asian Handicap, de most hogy jobban átnéztem a tippeket, és a hozzájuk tartozó indoklást, egy-két helyen döcög az összhang, de a gondolkodási időbe még szerencsére belefért. :-) Persze ha meg ez jön ki, akkor szidhatom magamat.
8701 12/3-14:30 Dunaferr Dunaujvaros - Bekescsaba 2 4.40
8702 12/3-17:00 Gyori Eto - Zalaegerszeg 2 3.03
8704 12/3-18:00 Mtk Budapest - Kispest-Honved X 4.50
Total: 59.90
A Zte szerintem magabiztosan nyer a Varga irányította Győr ellen. Még kell egy kis idő amíg azt fogják játszani amit Varga elképzelt.
A Dunaujváros fiatal lelkes csapat, de ez nem lesz elég a Békéscsaba ellen.
A Kispest pedig egy szar meccsen ki fogja bekkelni az X-et. Nem győzni mennek, de mindent megtesznek azért, hogy ne kapjanak ki!