Kedves Fkroy ! Alig flórája, hogy haza éérkeztem, az unokám keresztelőjéről, Budpestről ! Elnézésedet kérem, hogy a feltevésedre, csak, most nreagáltam, a fent említett ok miatt, de lapttopom ?; Az bizony nincsen ! A film feltevését, nagyon szépen, és nagyon hálásan köszönöm meg, NekeD !
A Rejtélyes égitest c. 1960-as évekbeli magyar film feltevését, én is, nagyon szépen és nagyon hálásan megköszönöm, előre is, a film leenő feltévőjének ! A film ma 23:15-0035 óra között megy az M3-on !
Csakis és kizárólag a leveled, stílusából ítélve,, gondolom, azt a 65 éves vén hüly fejemmel, hogy hölgy vagy !
Tehát, először is, nemhogy, megbántásról, de, még csak, bántásról sem lehet szó !
Másodszor, pedig, az ötletedet, nagyon szépen, és, nagyon hálásan megköszönöm !
Csupán csak egyetlenegy , icipicci problémám van csupán ! A Format Factori, a linkek egyesítésénél, haladó szintet ír elő,, legalább is, ami, nekem megvan, az feltétlenül, nekem pedig, amint, azt már alább is írtam, mégcsak kezdó sincsen !
Más különben, csak háromnegyed részben, vak és süket is vagyok, a valóság ennél sokkal rosszabb, van egy az, ég egyadta világon, mindent de mindent, és jót és rosszat is megezerszerező pszhotikus betegségem, és egy az előbbivel parhuzamosan, egyre romló, közepesen súlyos fokozatú fulladásom! Ezekről, nem azért írtam, hogy, bárki is sajnáljon, de, ezek a szigorú tények !
Először is , nagyon szépen és, nagyon hálásan köszönöm a feltöltésedet ! másodszor pedig hidd el nekem, nagyon sajnálom, hogy hasonló jóval az alább általam leírtak miatt, nem viszoozhatom, az emberséges kedvességedet !
Találtam néhány további nagyon jó filmet Ruttkai Éva főszereplésével. Nem az én feltöltéseim, én csak felhívom rájuk a figyelmet. Töltsétek le Video Download helper-rel a fileokat, mielőtt szerzői jogokra hivatkozva letörlik őket.
Ez nem gyorsasági verseny, de ha neked dicsőség, hogy megelőztél akkor örülj neki. Mindössze arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy ha már időt és energiát fordítasz a feltöltésre, akkor olyan filmet tegyél fel, ami még nincs fent (elég sok ilyen akad). Szomorú, hogy ezt személyes sértésként élted meg.
Bocsánatot kérek, ha megbántottam volna... Én sem sokat értek ezekhez a dolgokhoz, de a gyerekeim minden átalakításhoz a Format Factory-t használják. Hátha itt is "bejön"...
Pontosabban, pénteken is vetítik, de ettől a ténytől, én semmihez sem fogok jobban érteni, a dszámítástechnikához, mint, ahogy most, nem értek semmit ! Egyrészről ! Másrészről, pedig , a linkekhez, meg a feltöltésükhöz , pedig pláne ! Hiába , no, én másban vagyojk jó, amint, azt, itt már többször is leírtam, úgyhogy, csak, kérem a film letöltést, és ezt nagyon szépen és hálásan, meg is köszönöm, annak aki feltölti közületek Nekem !
De az is nagy segítség volna, ha valaki, egy olyan programot tudna ajánlani Nekem, ami a fájlegyesítés után is tud úgy átalakítani TS fájlokart AVIS-okká, hogy nézhető és hallható is legyen a film !
Kedves Fórumozók, szeretnék segítséget kérni: a Rejtélyes égitest című filmet (szombat este vetítik) szeretném, ha valaki fel tudná tenni... Előre is nagyon köszönöm!
Keresem, és egyúttal, előre is, nagyon szépen és hálásan, meg is köszönöm a " A hódítás iskolája, avagy don Juan bünhődése " c . 1970-es, magyar film feltevését ! A film, egyébként csütörtökön 22-én hajnalba n lesz az M5-ön !
A film a Port.hu-n !:
hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése magyar tévéfilm, 90 perc, 1970 Don Juan, a nagy szoknyavadász nevét mindenki ismeri. Életét sokan megírták. Egyesek szerint az egyik elcsábított nő apját avagy férjét párbajban megölte. A holt uraság sírszobra kőkezével összeroppantotta Don Juan kezét, miközben teste lángok martaléka lett. Mások szerint nem így történt és Don Juan másképp végezte... Don Juan - ezúttal Sinkó László alakjában - kalandra készül, mert szerelmes. Kövessen minket a Facebookon! Stáblista: Szereplők Sinkó LászlóEgri IstvánHarkányi EndreHorkai JánosHarkányi ÖdönBéres IlonaCsászár AngélaKörmendi JánosAlkotók
Nem kötekedni akarok, de írtam, hogy feltöltöm a harmadik részt, az első kettő pedig már eddig is fent volt. Hasznosabb lett volna ha valami olyasmit töltesz fel, ami még nincs fent, és nem is volt róla szó, hogy felkerül.
Szeretném felhívni a figyelmet és egyben nagyon szépen megkérni valakit, hogy a holnap 21.15-kor (M5) kezdődő Liliomfit (Vecsei átirat és ifj. Vidnyánszky rendezés; fantasztikus előadás!!!) felvegye és megossza.
Nem szoktam kérni, de most muszáj volt, mert tényleg egy rendkívüli előadásról van szó. :)
A felvétel feltételét bárkinek előre is megköszönöm!
Egy felvételt keresek! Sokáig fent volt a youtube-n, de én hülye nem mentettem le, most meg már nem találom.
A győri Rába MVG vezérigazgatójáról, Horváth Edéről szóló műsor volt, benne interjúkkal. Asszem a Győri Városi TV felvétele volt. A felvétel további részén Déri Jánosról volt egy naplós riport, ez nem biztos, mert nem néztem végig, de hátha valaki erről ismeri fel.
Tudom hogy nem teljesen témába vágó, de hátha tud valaki segíteni. Vagy átirányítani mások topikba, ahová jobban illik.