Keresés

Részletes keresés

countryboy Creative Commons License 2004.08.21 0 0 763

Tibor, bármit beszerzek, még az out of print cd-ket is. Irjál emailt és megbeszéljük.

poltom30@yahoo.com

Előzmény: tibor100 (723)
solako Creative Commons License 2004.08.20 0 0 762

Hi!

Nem tudom hány éves vagy, de nem gondolom, hogy te lennél az a személy, aki lekissrácozhat. Másrészt ha figyelmesen olvasnál, akkor megértetted volna, hogy három éve nem zenélek aktívan... Szóval nem akarok a zeneiparba bekerülni.

És alapvetően rendes srác vagyok! :-)

Jó tüzijátékozást mindenkinek!

Üdv: Ákos

Előzmény: Stms (761)
Stms Creative Commons License 2004.08.19 0 0 761
"van egy öreg viedeofelvételem"
Na EZÉRT mondtam, hogy tudoTT... (múlt idő jele 2 db T)

"nagyképű, sértő kijelentés"
Mi bajod van? Ébresztő kissrác! Ez van vazze... Szinte nulla gázsi, folyamatos gürcölés, viták a szervezőkkel, tulajokkal, gázsilenyúló dilettáns zenekarvezetőkkel, lusta bandatagokkal...
Erről szól a "zeneipar" amibe szeretnél bekerülni. Kell ez? Nekem nem. Elég volt a szélébe beleszagolnom (mind zenészként, mind technikusként)

"kívánom, hogy Te is hasonló cipőben járjál"
Alapvetően biztos rendes gyerek vagy... ;)

-------

Jó hétvégét mindenkinek! :)
Előzmény: solako (760)
solako Creative Commons License 2004.08.19 0 0 760

Sziasztok!

Először is Ede bácsi nem "kamugép" Én hallottam élőben Orange Bloosom Special-t játszani, és azóta sem hallottam ezt mástól itthon. Szóval ő egy nagyon, nagyon jó hegedűs és mandolinos zenész. Sőt van egy öreg viedeofelvételem, amin a Bluegrass Union nevú formációban játszottak együtt: Ede bácsi, Bordács Attila, Szlovák Laci, Bocskai Pista. Örülnék, ha egy hasonló kaliberű bandát hallhatnék...

Apropó: Van valakinek véletlenül Varnyú Country CD-je, kazija, vagy egyéb formátumú hangfelvétele? Jelezzen nekem please, mert szeretném újra hallani.

Az adok kapokról: Szeretném kijelenteni, hogy nem vagyok OKLAHOMA tag már 3 éve, de előtte 7 -évig egyött zenéltünk, és még ma is kicsit a magaménak érzem a zenekart, bár ezt ők nem tudják és nem is érdekli őket. Amit írok, az PRIVÁT vélemény és a zenekart  majd megvédi a Tibi, vagy a Rizsa.

Ptolgyes, írd meg légyszi privbe, mit mondott Bütyök, mert nagyon érdekel. Emilem publikus.

Stms: "Ha körülnézel a "SZAKMÁ"-ban, akkor megfáradt érdektelen alakokat találsz, akik jó része alkoholista (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). Nem értenek máshoz, az izmok megkoptak, párezer forintos gázsiért játszanak hetente kétszer-háromszor (aki kimagaslóan jó, az is ennyit kap; egy idő múlva le fogja adni a saját szintjét). Néha eljutnak külföldre, de ott verseny van, abból se sok jut."

Ezért a nagyképű, sértő kijelentésedért kívánom, hogy Te is hasonló cipőben járjál majd 20 év múlva és hogy a "Szakma" az életben ne álljon szóba veled!

Részemről a téma TÉNYLEG lezárva, a továbbiakban nem válaszolok a hasonló beírásokra.

Üdv: Ákos

Előzmény: Csodaszarvas (759)
Csodaszarvas Creative Commons License 2004.08.19 0 0 759

"Tudott"? Miért "tudott"? ;o)

Előzmény: Stms (758)
Stms Creative Commons License 2004.08.19 0 0 758
Azért Ebedácsi tudott valamikor. :)
Előzmény: Csodaszarvas (757)
Csodaszarvas Creative Commons License 2004.08.19 0 0 757

Tetszik ez a topic, vita van és téma :o)

Ede Bácsit 4x hallottam láttam játszani, és én mint középszerű rokkgitáros úgy vélem igen ritka nagy kamugép az öreg, még ha emberileg jó fej is. Főleg mikor egy Tar Dáviddal és egy Bordács Attilával volt egy szinpadon, szal ha ez a példa, akkor az gáz ... :o)

Ezt gondoltam megírom ha már példa volt :o)

ptolgyes Creative Commons License 2004.08.19 0 0 756

"attól a  bizonyos B-től semmi esetre sem"

Na ezt nem csodalom, sot...

"mert szerintem az cseppet gyerekes lenne."

Ha nem lenne gyerekes, akkor sikerult volna? >:)

A vita persze nem veled ment, hanem Akossal. Te nem remlik, hogy reagaltal volna a kritikara.

Előzmény: Tib_75 (753)
Tib_75 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 755

Kedves Stms!

Ezt viccnek szántam akkor, hogy nem megyek én külföldre kántrifesztiválra, mert én meghívom a Paisleyt és a Travis Trittet... :-)))))))))

Amúgy most elég jókat írtál! :-)

T

Előzmény: Stms (754)
Stms Creative Commons License 2004.08.19 0 0 754
Savanyú szőlő:
Ha EZ a szőlő, akkor inkább eszek hagymát.
Nem viselek a szívemen semmilyen zenét. Elvárásaim vannak. Ahogy Péter is említette: túlfényeztétek magatokat (pontosabban Tib_75). Ha valaki beírja, hogy "Brad Paisley a nappaliban, Travis Tritt a konyhában", akkor mit vártok?
Azt sem hiszem, hogy bizonygatnom kéne, mit tudok. Megvan a lehetőségetek utánanézni.

"Ha minden zenekar akiket kritizáltál itt, olyan szar lenne..."
Márpedig igen. Ha körülnézel a "SZAKMÁ"-ban, akkor megfáradt érdektelen alakokat találsz, akik jó része alkoholista (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). Nem értenek máshoz, az izmok megkoptak, párezer forintos gázsiért játszanak hetente kétszer-háromszor (aki kimagaslóan jó, az is ennyit kap; egy idő múlva le fogja adni a saját szintjét). Néha eljutnak külföldre, de ott verseny van, abból se sok jut.

"ha tényleg olyan szar lenne, akkor azt megmondanák és nem vállalnának közös szerepléseket"
Na, hogy írjam, hogy ne legyen nagyon bántó... Nem mondják meg. Én is azt hittem, hogy megmondják. De nem. Ennek sok oka van.

Egy végső gondolat még a kritikáról:
Pár éve beszélgettem egy kiállításon Zsila Sándor fotóművésszel. Pont ilyen fórumos "fikázásról" társalogtunk. Mondta, hogy ő azért "szól be", mert vétek valakit meghagyni abban a tudatban, hogy jól csinál valamit, miközben nem is.
Előzmény: solako (749)
Tib_75 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 753

Kedves Emberek!

Ez már nekem kellemetlen, úgyhogy kérlek benneteket, aki "védeni" szeretné a zenekart, az vagy nagyon finoman, vagy ne tegye!

Annyira szörnyű, hogy ez megy itt. Én nem szeretnék veszekedni senkivel, Ptolgyessel is eddig jóban voltam, Stms sel eddig nem igen vitáztam komolyabban (őt is szeretném megismerni, mint embert, mint zenészt egyaránt) jó hangulatban írogattam be, szó volt mindenről, zenéről, cd-kről, zenekarokról. De hagyjuk abba ezt az oklahomásdit, jó? Mindenki mindenkiben lát komoly hibákat. Mi is tudjuk magunkról a hibáinkat, stb... De ezt nem itt a neten beszéljük meg, hanem a próbateremben, mert a zenekar ügye ez, úgy érzem. Tényleg köszönjük a kritikákat, higyjétek el, átgondoltuk!

Az meg, hogy kitől fogadom el, az legyen az én dolgom. Bár senkit sem szeretnék megsérteni, de attól a  bizonyos B-től semmi esetre sem (ezt most nem taglalom, hogy miért, de szerintem sokan tudják). Erről ennyit.

Kedves Tölgyesi Peti, útálatot semmiképpen nem váltasz ki, mert szerintem az cseppet gyerekes lenne. Másrészről, Ákos nem az Oklahoma zenekar tagja, kérlek benneteket NE keverjétek a bandába!

Mindenkit üdvözlök,

Tibi

ptolgyes Creative Commons License 2004.08.19 0 0 752

Ez mar az en idegeimet is tepi... Na lassuk sorba...

"de amiért sikerült szerintem a fórumosok 95%-nak unszimpátiáját kiváltanod"

Szerintem kb. az Oklahoma unszimpatiajat valtotta ki (Timi es Tibi max a vagdalkozas ellen van, nem az eredeti hozzaszolas ellen - ld. nem szoltak akkor, hogy szerintuk nem ugy van). Azzal amit Stms leirt az elso hozzaszolasaban a temaval kapcsolatban egyet tudok erteni.

"miközben tényleg nem tettél le többet az asztalra"

Ne haragudj, ismered a szemelyt akirol velemenyt mondasz eppen? Talan kene...

"98%-ban a rosszat emeled ki a dolgokból"

Ez teljesen igaz. De a jopofizast megkapod annyi embertol, hogy arra nincs mar szukseg.

"a dícséretből nem lehet tanulni. Tényleg nem. Abból önbizalmat lehet meríteni"

Nos azt mar nem kell. Ha egy bandabol valaki ilyen lazan beirta, hogy jatszanak Brad Paisleyt, ott mar nincs onbizalom-hiany.

"Vagy savanyú a szőlő?"

Ezt mar nem eloszor irjak neked, Stms... :) Majd valaszolsz ra ugyis.

"Ha minden zenekar akiket kritizáltál itt, olyan szar lenne, mint ahogy az az írásaidból látszik, akkor nem biztos, hogy az egész országban zenélnének már 3-5-10- sokadik éve."

Nos, a Winnetou, amiben van szerencsem jatszani lassan 8 eve jatszik mindenfele, kb. 4-500 buli van mogottunk... Ettol jok lennenk? Fenet! Ez egy nagyon amator banda rengeteg hibaval, es ezzel tisztaban vagyunk. Mas kerdes, hogy ez nekunk jo igy, hobbibol csinaljuk.

"És képzeld hallottunk már: Lengyel Tibi, Kaszab Tibi, Párniczky Ede bácsi, Bütyök."

Lengyel Tibit nem ismerem kozelrol, ot kihagyom. Ede bacsi es Kaszab Tibi tipikusan azok az emberek, akik csak a jot mondjak, a rosszat soha. Tudom, mert Tibivel volt szerencsem jatszani az utobbi fel evben kb. 70-80 alkalommal, Edevel is parszor. Hogy Butyok mit mondott az Oklahomarol Country fesztivalon, azt majd inkabb privatban. De nem pozitiv volt, sot.

"és nem vállalnának közös szerepléseket"

Nos, engem Bordacs Attila helyettesit most a Winnetouban es mashol (most mar 3. alkalommal), de hidd el, nem azert teszi, mert hude jok vagyunk. Egy szintet talan megutunk, de emellett szamara kihivas, baratsag, segitsegnyujtas lehet benne.

"Te meg lehet hogy rengeteg zenét hallgattál, de ezt sokan elmondhatják magukról."

Ld. pl. countryboyt, akinek tetszett a Brad Paisley adaptacio, pedig sok lemezkritikat irt... Jo Brad Paisley adaptacioert keretik meghallgatni a Blue Timers-t!

Na, aki esetleg az Oklahomabol ezek utan (esetleg mar ez elott) megutalt, nyugodtan kozolje, nem fog lelki torest okozni! (Gondoltam egyenesebb igy ha tudjatok a velemenyem, mintha mindig csak mosolyognek ratok)

Előzmény: solako (749)
Bithang Creative Commons License 2004.08.19 0 0 751
         Helló Fiatalok!

Örvendetes tény, hogy a KRITIKA ennyire szóba került, ugyanis nagyon fontos fogalomról van szó! Ha egy művészeti ágban (s hadd tekintsem annak a countryzenét is!) nem működik igényes, hozzáértő, „építő” kritika, akkor az megszűnik művészet lenni! (Elég, ha pl. a mai magyar, ú.n. könnyűzenei életet tekintjük, ahol a pénz, a haszonelv az egyetlen fokmérő: a siralmas eredményt láthatjuk-hallhatjuk…)

Nagyon fontosnak érzem azt is, hogy a vélemény nyilvános legyen, mert csak így tud a művészek közösségének épülésére szolgálni – nem kell ezen megbántódni, kedves Gurizsa!

Még egy szempont: „Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még megmondhatom, jó-e a rántotta!” (Einstein)  Vagyis: a bírálat és az alkotás két teljesen különálló fogalom; ha valaki bármilyen oknál fogva – lehet az tehetségtelenség, rossz szervezés, vagy éppen az anyagi lehetőségek teljes hiánya – nem rukkolt eddig elő halhatatlan művekkel, attól jóindulatúan, gyakorlottan, és a témában valamiképp megszerzett jártassággal mások produkcióját helyesen, és a közösség számára is hasznosan véleményezheti. Hiszek abban, hogy az emberek ízlését fejleszteni, nevelni kell, hogy el tudják különíteni később önmaguk is a nemeset és a giccset, a kincset és a szemetet.

Javaslom, hogy ezen a fórumon bátran írja meg ki-ki a véleményét az általa hallott zenekarokról, CD-kről stb. – az érintettek ne sértésnek vegyék a bírálatot, hanem tanuljanak belőle – még az alapvetően téves megállapításoknak is legtöbbször van némi valós alapja!

Ezzel hozzájárulnánk a műfaj színvonalának (és elismertségének) növekedéséhez!
Előzmény: gurizsa (742)
solako Creative Commons License 2004.08.18 0 0 750

Megjött végre a Montgomery Best of videos DVD-m. Brutál jó. 18 szám van rajta. Tegnap meghallgattam vagy négyszer.

Na hali.

Ákos

solako Creative Commons License 2004.08.18 0 0 749

Sziasztok!

Látom már a filozófia és szociológia is betette a lábát. Szerintem egy ilyen fórumon ezt mellőzzük. Nem bunkó vagyok és nem érdekel, mert szép eszmefuttatás, de ezt mégsem.

Szia Marika!

Lassan már az egész zenekar itt lesz! Láttad a képeket?

A másik. Smts. Lehet hogy igazad van dolgokban, de amiért sikerült szerintem a fórumosok 95%-nak unszimpátiáját kiváltanod az azért van, mert tényleg úgy néz ki, hogy mindenkinek megmondod a tutit, miközben tényleg nem tettél le többet az asztalra és 98%-ban a rosszat emeled ki a dolgokból.

Persze mondod, a dícséretből nem lehet tanulni. Tényleg nem. Abból önbizalmat lehet meríteni, és lehet vele láttatni, hogy igenis a country zenét szíveden viselő ember vagy, és tudsz örülni más emberek sikereinek. Vagy savanyú a szőlő?

Ha minden zenekar akiket kritizáltál itt, olyan szar lenne, mint ahogy az az írásaidból látszik, akkor nem biztos, hogy az egész országban zenélnének már 3-5-10- sokadik éve.

Másik. Valóban jó "értő" zenésztől hallani kritikát. És képzeld hallottunk már: Lengyel Tibi, Kaszab Tibi, Párniczky Ede bácsi, Bütyök. Szóval ha olyan gáz az egész, akkor ők sem értenek hozzá? Vagy ők már tudják becsülni az akaratot és a zenélésbe beleölt hosszú éveket. És ha tényleg olyan szar lenne, akkor azt megmondanák és nem vállalnának közös szerepléseket (A fent felsoroltak pl. mind., kivéve talán Bütyköt. Vagy szerinted ők is bénák?).

Te meg lehet hogy rengeteg zenét hallgattál, de ezt sokan elmondhatják magukról. Más zenét hallgatni és más zenélni.

Ákos

Stms Creative Commons License 2004.08.18 0 0 748
off
Drágám, valami itten neked nagyon az elevenedbe vágott. Látom, zavar a brutális nyíltság, mint plázacicát az élőzene...
on
Előzmény: otto68 (747)
otto68 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 747

A közösséghez legalább három ember kell. De ahol hárman vannak, onnan Philia már eltávozik. Az Én és a Te kettõ. Mindig csak kettõ. Eggyel több, mint amikor az ember egyedül van, eggyel kevesebb, mint amikor az ember közösségben van. Az Én-Te kapcsolata külön egzisztenciális kör: az individuum és a kollektívum között a lét sajátos köre. A magány és a közösség között. Az egyedüllét és a sokaság között. Az Egy és a Három között. Ez a kettõ a Philia világhelye.

A barátság a létnek az a köre, ahol az Én is megmarad, a közösség is teljesül és tovább él érintetlenül, de a kettõ között és a kettõtõl függetlenül a létnek teljesen új, sem az egyikbõl, sem a másikból le nem vezethetõ, harmadik lehetõsége támad. Új létforma nyílik meg. Ez a barátság. /H.B./

Csodaszarvas Creative Commons License 2004.08.18 0 0 746
Uhh, ez elég béna volt ...
Előzmény: otto68 (745)
otto68 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 745

Kedves zenészek!

Már megint elbeszéltek egymás mellett! Hihetetlen!

Stms: Te húnyd be a szemed és egyél kekszet! Paraméterek: Keksz: 15m széles és 5 m mély. Arc: 25 m széles és 10 m mély :-)))))))))))) Vicc volt, még mielőtt megsértődnél

Gurizsa: Nem hiszem, hogy megéri veszekedni...inkább béküljön ki mindenki!

És viseljük a reánk zúduló kritikákat tiszta szívvel!! :)))

Pá,

Ottó

ptolgyes Creative Commons License 2004.08.18 0 0 744

Nem, ez nem fikazas. Akkor lett volna az, ha egyszeruen annyit mond, hogy szerinte szar. Attol lett kritika a dologbol, hogy nem a levegobe beszel, hanem konkretumokat emel ki.

Ezt vagy elfogadja az ember, vagy nem. Szerintem egy mukodo zenekarnak erdemes lenne.

Stms Creative Commons License 2004.08.18 0 0 743
A Hóhányótok alatt már kifelé caplattam a sárból, mivel sógorom hullafáradt volt, és ő vitt kocsival. Ez mondjuk egy kifogás is lehet, tehát hagyjuk. Elég ha magatoknak válaszoltok arra őszintén, hogy hogyan fogadtátok volna a véleményemet ott a helyszínen.

Nem arctalanul, és nem fikázok.
Az emilem publikus, ha a hozzá tartozó domain nevet kinyitod, megtalálsz. Polgári nevemet is vállaltam itt többször (mind ezen vita, mind korábbi kapcsán). A topiktársak nagy része személyesen is ismer.
Igazából az fáj nektek, hogy nem egy általatok valamire tartott ember mondott véleményt (ennek is lehet oka, tárgyalásától tekintsünk el), hanem olyantól, akiről nem sokat tudtok.
Ákosnak is megírtam, hogy nem érdekel, kell-e nektek a kritika. Kapjátok. Tőlem, mástól, mindegy. Ez van, ha az ember kisétál a többi elé, és előadja a tudományát.
gurizsa Creative Commons License 2004.08.18 0 0 742

Szia Stms!

Nekem csak egy kérdésem lenne. Miért nem volt annyi becsület benned, (miután végignézted az egész rendezvényt) hogy koncert után odamenj a zenészekhez, és az "észrevételeidet" személyesen közöld velük? Arctalanul könnyű ezt megtenni, de személyesen már nem volt benned ennyi? Szerinted ez milyen dolog? Ahelyett, hogy koncert után esetleg egy jót beszélgethettünk volna, elmondtál volna dolgokat, észrevételeket, és utána megköszöntük volna a korrektségedet, most itt a fórumon, arctalanul fikázol másokat. Mert ez igenis fikázás. A kritika az lett volna, ha ezt velünk személyesen megosztod, és beszélhettünk volna. Ez annyira gusztustalan dolog!

Azért köszi az észrevételeket, majd még próbálunk javítani a hibáinkon.

Előzmény: Stms (741)
Stms Creative Commons License 2004.08.18 0 0 741
"Egy ritmus akkor lehet rossz: ha pontatlan, egy vokál, ének akkor lehet rossz: ha hamis."
Nem. Egy ritmus akkor is rossz, ha stílustalan, és egy vokál akkor is ha tiszta, de rosszul vannak a szólamok felrakva.

Publix:
Hehe. :) Az általad letöltött számok több mint egy éve készültek (2003 májusában). Akkor az a zenekar ennyit tudott (nem sok, az tény). Az már az ő dolguk, hogy egy éve nem frissült a honlap (amióta kiléptem), pedig azóta profi felvétel is készült (a vokálok abban a zenekarban a mai napig érzésből vannak odatéve, ennek pont az alapvető zeneelméleti hiányosságok az okai).
A könyéken kijövő feldolgozások: Nem sok brancs játszik itthon Think of What you've done-t, és hasonló eldugott bluegrass nótákat. Másrészről ha nincs Büszke Marcsi, akkor az lenne a bajod.

A bújtatott része a kritikádnak (a "Ha jól tudom, valamelyikőtök játszik is ott... Erősen kritizálta a meglévő magyar countrybandákat, aki nem bluegrass-t játszott" mondatod miatt):
1. Nem játszok ott, ennek zenei oka az, hogy nem vagyok bluegrass gitáros, emberi okait meg nem kívánom itt részletezni (korrektség is létezik a világon).
2. Az erős kritizálás meg vagy tetszik valakinek, vagy nem. Úgy érzem, nem fikáztam, hanem elmondtam a véleményemet, amit itthon nem szoktak meg a népek. Tudom, jobb azt hallgatni, hogy "jajdejókvoltatok gyerekek". De ettől nem lesz jobb.
Többször kifejtettem, hogy minden infó itt van ahhoz, hogy úgy játszunk country-t, bluegrass-t, rock-ot, pop-ot ahogy a "nagykönyvben meg van írva". Elérhetőek a lemezek, oktatóvideók.
3. Mind tőled, mind Ákostól megkaptam, hogy mi az alapom, ami feljogosít, hogy ekkora pofám legyen. Ilyenkor mindenki azt várja, hogy betoljak egy felvételt, amin éneklek a Diamond Rio-val, vagy engem kísér Tony Rice és Sam Bush. Sajnos ilyen felvételre kicsi az esély. Ettől még elképzelhető, hogy hallgattam annyi zenét életemben, hogy véleményt mondjak. Végül is én vagyok a közönség, akinek játszotok.
Előzmény: otto68 (740)
otto68 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 740

Sziasztok

Letöltöttem a Ketucky Publx vagy mifene új berobbanó zenekarnak pár számát a weboldalukról. Ha jól tudom, valamelyikőtök játszik is ott... Erősen kritizálta a meglévő magyar countrybandákat, aki nem bluegrass-t játszott. Szóval meghallgattam. És ezek után nincs mit mondanom. 1. Miért tesz fel valaki egy olyan "felvételt" a netre, ami nem állja meg a helyét?( sufnifelvétel, garázsban, szobában?) 2. Pontatlan hagszerjátékok 3. Hamis énekek, vokálok! 4. könyökökön milliószor kijött feldolgozások

Fórumozás:

Folyamatosan elbeszéltek egymás mellett! Nem olvassátok el, vagyis vannak, akik inkább nem tudják értelmezni a másik beírását. Egy ritmus akkor lehet rossz: ha pontatlan, egy vokál, ének akkor lehet rossz: ha hamis. A többi szubjektív dolog!! Nekem ez tetszik, neked meg az. Szerintem az Alison Krauss jobb, szerinted a Balázs Pali!

Inkább fogadjátok el egymást olyannak amilyenek vagytok, ti zenészek, és örüljetek, hogy van ez a zene, amit olyan kevesen műveltek!

Visszaolvasgattam beírásokat vagyishát inkább veszekedéseket. Nem értem, hogy miért nem lehet a "zenészeknek" együtt, egymásért alapon dolgozni, beszélgetni. Miért kell a másikat folyamatosan fikázni, stb... Olyan kevés ember van Mo-on, aki ezt a zenét játsza, miért nem becsülitek meg őket!!!! Ez nem egy sztárműfaj kicsinyke hazánkban, több megbecsülést érdemel, és nem egymás szapulását.

Üdv,

O

Csodaszarvas Creative Commons License 2004.08.17 0 0 739

Ez lesz! Aztán jeletkezem SzulaMikihez egy upgrade-re :o)

Előzmény: ptolgyes (738)
ptolgyes Creative Commons License 2004.08.17 0 0 738
Tegyel hozza meg 100e-et, es akkor mar hangszert is kaphatsz... :-)
Előzmény: Csodaszarvas (737)
Csodaszarvas Creative Commons License 2004.08.16 0 0 737

Szavadon foglak! GT3 vissza, és van 60 rugóm egy akusztikusra :o)

Előzmény: Stms (734)
Stms Creative Commons License 2004.08.16 0 0 736
Takarítani máskor is lehet, amiatt kár kihagyni egy olyan bulit ahol csak pár perc szemétszedés van... :)))
Előzmény: countrygirl (735)
countrygirl Creative Commons License 2004.08.16 0 0 735

azé' me' örülök, hogy végre itthon voltam!:) Azért szólt ám Alison Krauss üvöltve a hi-fi-ből takarítás közben... nade azt pasiknak hiába mondom, hogy milyen jó takarítani country-zenére!:))

Előzmény: Stms (732)
Stms Creative Commons License 2004.08.16 0 0 734
Idén játszottunk Metallicát. Nem kövezett meg senki érte. :))
Előzmény: Csodaszarvas (733)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!