Ez mind oké, de ha valakinek urambocsá! gyakorolni támad kedve és mindenki más alszik a lakásban? Akkor is kihajcsa a csövesfendert meg hangerő?
Ez szerintem nem huszárkodás vazze (bocs, Blind), csak egyfajta egészséges kompromisszum. Arról nem is beszélve, hogy csövesbármit megvenni k..a drága. A legolcsóbb fullcsövesbármi nincs 200 alatt. Jójó, tudom, esetleg a Seymourduncan kombója használtan. Plusz egy jó Ovrdrive meg chorus, én még hozzátenném hogy egy WAH, oszt minnyá 250-300e környékén vagyunk. Azért ezt nem sokan engedhetik meg maguknak.
Körbenézek, mi, mennyiért van most, olyan ami használható is... Pl: Boss DS-1, olyan 10-15 körül szok lenni, és Vai papa még mindíg ezt használja drivenak!
Majd dobok mélt...
A GT3 és a GT5 között mik a fontosabb különbségek? Gondolom, még mindig olcsóbb a 3 mint az 5, nem? 6-ost jócskán 100 fölött láttam, annyim most bőven nincs ilyesmire.
A gitárosunknak (Stonehenge) 5-öse van, azt használtam már soxor és nagyon bejön.
Mennyiért éri meg ilyesmi használtan?
Nem is tom, hogy meséltem-e, de vettem egy Fender Twin Reverbet.
Olyan hihetelenül jó hangja van ( szoba hangerőn is ), hogy nincs szívem rákötni a GT-3 - at. Ha jáccunk ( persze semmi zúzás, hanem jazz - acid-jazz szerű dógokat ) akkor csak egy SD-1 meg egy krájbébi oszt heló mer más nem kő !
Na kitartó kutakodásom "eredménnyel" járt. Eminence ügyben (és más hangszórókra is ez vonatkozik a következő a helyzet: az amcsik eddig 100Hz-en adták meg a hangszórók teljesítményét, itt az Eminece Beta valóban 150W. Viszont az idén már kihoztak valami új szabványt az egész usa-ba, hogy mostantól 200Hz-re kell megadni a hangszórók teljesítményét. Így lett a 150W-ból 250W, egyébként a világon semmisem változott. Ez szeritnem szivatás. Azt hittem ilyemi csak a computerspeakerek körül van... SF