Keresés

Részletes keresés

cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.12 0 0 2468

Szia! A vereredmenyem egyik fele megvan, es amin nagyon meglepodtem: vashianyos vagyok (12-200-ig jo, nekem 11 :()!! Nekem a vas szintem mindig a felso hatarerteknel volt!

A B12 vitamin szintem jo, pajzsmirigyeredmenyek is jok. Azt hiszem vettek le teljes verkepet is, annak meg nincs az eredmenye. Nem tudom mikor lesz meg, de mar nagyon ideges vagyok emiatt, ugy felek, hogy valamilyen verkepzoszervi bajom van...:(((( Viszont az ugy gondolom - persze nem vagyok biztos - hogy az fogyassal, etvagycsokkenessel es lazzal is jarna, nekem semelyik tunet sincs jelen.

Felhivtam a magan neurologus titkarnojet es megkerdeztem, hogy valoban ugy van-e, hogy ha o beutal valamilyen tovabbi vizsgalatra, akkor tenyleg csak maganuton mehetek-e el... A titkarno azt mondta, hogy dehogyis, el tudok menni NHS alapon is (ez a sima, ingyenes egeszsegbiztositasi rendszer Angliaban), nem kotelezhetnek kivizsgalasra maganuton. Szoval a magyar doki tevedett...ugyhogy ma visszamentem a rendelobe, a recepciosnak elmondtam, hogy megis szeretnek ajanlolevelet: nem is kellett orvost latnom, megirtak ott, es ezt elkuldik a maganrendelobe, ahova csutortokon megyek! Igaz, 200 fontom fogja banni, de ugy erzem, hogy az ido fontos tenyezo, akarmi is a bajom...Sajnos a tuneteim nem csokkentek, alig tudom fogatni a szemeimet jobbra-balra, szedulok es gyenge a jobb karom, jobb labam.

Tyukanyo,megkoszonom ha megirod ennek az etrendkiegeszitonek a nevet. E-mail cimem:

gyikocska77@yahoo.com

Jobbulast mindenkinek!

Előzmény: tyúkanyó48 (2467)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2467

Szia!

Milyen kedves vagy, igen, most egy kicsit jobb lett, tegnap este és ma sokat beszélgettünk, javult a helyzet. Az a baj, hogy ha valamiért szólok (morgok, pl. hogy valaki hogy viselkedik, milyen idegesítő ez vagy az, vagy nem segítenek, rendetlenek,) akkor legtöbbször megkapom, hogy na, és bezzeg meg te hogy eszel, órákig, stb. Tehát mindig van egy támadási felület, ami miatt bánthatnak, erre mindig lehet hivatkozni, ha én szólok valamiért. Persze a gyerekek soha nem mondják ezt, csak a férjem....:(

Figyelj, szerintem akkor ne rohanj most a magán neurológushoz, ha nem muszáj, az rengeteg pénz  lenne, lenyúznak rólad hét bőrt is, ide oda küldözgethet, visszarendel, mindig fizetni....inkább várd ki azt a pár hetet, amire a házidoki beutalt. MOndjuk tényleg jobb most itthon, a pszichiátriára, nem is kell beutaló, csak fogom magam, elmegyek, ha akarok, még a neurológiára is elmehetek, megvizsgálnak, elküldenek vizsgálatra, stb.

Elég disznó a doki, hogy bántóan beszélt veled, ezt nem lenne szabad, akár hipochodernek tart, akár nem. Azt is komolyan kéne vennie, és van elfoglaltságod, mit akar még!?

dolgozol, van férjed, rokonaid, akikhez elmész, elfoglalod magad, akkor is találnál időt a testi tüneteiddel foglalkozni, ha ötször ennyi időd lenne.

Az nagyon jó, ha sétálsz, ne hagy abba!

Remélem, hamar meglesz a vérvétel eredménye. Abban lehet, hogy igaza van, hogy a kopás okozhat ilyen tüneteket, de csak lehet valamit csinálni nem? Tornáznod kéne, célzottan, nem elég a séta, gerinctornát, nyújtózást, ilyesmit, jó?

Vannak ilyen jó étrendkiegészítők, ami ízületi kopásra jók, szedjél valamit, én pl. pont Angliából rendeltem tavaly, már elfogyott, amiben glucosamin, kondroitin és MSM van, a nevét nem merem leírni, se a céget, nehogy reklámnak higyjék, de ha akarod, priviben megírom, nem is volt olyan drága, 150 db van benne, napi egyet benyelsz, hátha javít. És mozogj! Az a lelkiállapodoton is javít.

Na vége a litániának :DDDDDDDDD szia!

Előzmény: cheeseontoast (2466)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2466

Kedves Tyukanyo, sajnalom, hogy veszekedesek vannak odahaza, remelem megoldodik ez a problema otthon. Gondolom ez sem lehet jo az evesi kenyszeredre...

Szoval, ma elmentem teljes vervetelre, es utana a haziorvosom - aki magyar - fogadott.Egy jo hosszu litaniat tartott, hogy valoszinuleg lelkileg nem vagyok kiegyensulyozott es ezert felnagyitom a tuneteimet. O meg van rola gyozodve, hogy az osszes tunetem a kopass gerincbetegsegemtol van...Mondtam neki a szememet, hogy faj, ha balra forgatom oket, de nem mondott ra semmit :((

Vegulis lebeszelt a magan neurologusrol, mivel ha 200 Font csak a konzultacio vele, utana ugyis tovabbkuldene MRI-re, ami olyan 300 Font lenne...allitolag haziorvos nem is tud egyenesen mri-re kuldeni itt, hanem csak a neurologus. Szoval, o irt beutalot neurologiara, ami olyan 4-5 het :(. Most nem tudom, mit csinaljak. Probaltam felhivni a magan neurologust, hogy valoban igy van-e (nem ketelkedek az orvos szavaban, de mi van, ha teved?), de sajnos nem tudtam elerni. En azt hittem, hogy ez ugy mukodik, hogy a magan ideggyogyasz ha talal valami eleterest, akkor o tud konzultalni a haziorvosommal, aki pedig beutal tovabbi vizsgalatokra...Kicsit rosszul esett, ahogy a doki velem beszelt, de valahol lehet, hogy igaza van... viszont fura, mert amikor multkor mondtam neki, hogy esetleg jarnek pszichoterapiara, akkor nem irt beutalot, szerinte csak talalnom kellene valami elfoglaltsagot, ami eltereli a figyelmemet a testi tuneteimrol :(

Komolyan mondom, visszasirom az otthoni egeszsegugyet!!

Egyebkent szoktam setalni, mindennap, ha nem dolgozom, akkor is olyan 1 orara elmegyek csavarogni.

Előzmény: tyúkanyó48 (2465)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2465

Na és akkor elmész arra a jövő hét csütörtöki vizsgálatra?

mi van a vérnyomásoddal azóta?

Próbálj talán többet mozogni, az jót tenne.

Előzmény: cheeseontoast (2463)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2464

Szia!

 

Ne haragudj, ha időnként eltűnök, csak mindig annyira elúszok mindennel, ezért van. Köszi, hogy érdeklődtél, hát testi bajt nem találtak, 3x voltam gyomortükrözésen, legfeljebb csak egy kis gyomorsüllyedés, vagy gyenge a gyomorfalam, de komolyabb nincs, mégis nagyon sokat fáj a gyomrom. Biztos csak pszichés alapon, annyira elszokott a normális evéstől, emésztéstől, hogy a kajától fáj.

Na, inkább rólad: a balra nézés: mi az, hogy kényelmetlen? Fáj? a szemed? Nem tudom, mi lehet az oka, szemizomgyengeség? Vagy csak úgy képzeled?

Sajnálom, hogy priviben kell elmenned az orvoshoz, azért ez szép pénz, annyira rossz lehet, hogy ennyit kell járnod utána, ilyen lassúak és kelletlenek. Nagyon szeretném, hogy ne legyen semmi baj.

A vérnyomást sem értem, az ugrálós nem igazán jó, de neked ez még nem az, mert a 127-es az normális, ha néha magas, az lehet, hogy csak az idegállapotodtól függ. Méregesd, aztán majd meglátod.

Jobbulást kívánok én is neked és mindenkinek :)

Én most inkább lelkileg vagyok padlón, itthon olyan rosszul mennek a dolgok, sok a békétlenség, veszekedés. :((

Előzmény: cheeseontoast (2461)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2463

Angolul megertetem magam,nincs vele gond, angol nyelvteruleten elek mar 5 eve.

Koszonom a filmajanlast, remelem lesz alkalmam megnezni.

Dehogy jott le ugy, hogy te agressziv lennel! Amugy erdekes, mert krimiket, thrillereket en is szivesen megnezek, viszont ahol gyerekeket bantalmaznak, az mar tul sok nekem.

A neurologussal kapcsolatban: ma felhivtam a magankorhazat, ahol 200 font (kb. 60e Ft) lenne csak egy konzilium a szakorvossal, o meg ahogy latna, tovabbkuldene kivizsgalasokra. Mar meg is van az idopont: jovo het csut. reggel 9 ora. Ami bonyolitja a helyzetet az az, hogy kell a haziorvosomtol kerni ajanlolevelet, a haziorvosomhoz meg csak penteken tudok menni (akkor vesznek vert is, megnezik a sullyedesemet, D vit. es Kalcium szintemet)aki pedig nagyon meg van gyozodve arrol, hogy csak tulaggodom a dolgokat...remelem azert ir beutalot! Remelem nem kell majd vele "veszekedni". Sajnos itt eleg nehezen mennek a dolgok, lassan. Kardiologiara is 2 honapra adtak idopontot, oda 20-an megyek (van egy kis billentyuhibam, ami allitolag nem veszelyes, viszont szurt a szivem tajekan par honapja es tobbszor nagyon szedultem).

Szoval latjatok, hogy a kenyszerbetegsegem mellett milyen mas tuneteim is vannak...ha kivulrol neznem magam, en is elbizonytalanodnek, hogy valojaban tenyleg ezek nem csak pszichoszomatikus tunetek-e? Viszont megelni nem konnyu.

Csak meg annyit: van itthon vernyomasmerom, ma ketszer is 150-160/80 koruli erteket mertem, most 10 perccel ezelott viszont csak 127/71. En nem ertem ezt...

Most mar ti kovetkeztek tenyleg, irjatok magatokrol, hogy vagytok??

Előzmény: Törölt nick (2462)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.06 0 0 2461

Na hat en ezt a filmet en tuti nem nezem meg LM, nem szeretem a agressziv dolgokat, foleg ha gyerekeket bantanak!! Irtozom ezektol tenyleg. En inkabb vigjatekokat szeretek nezni, szerencsere itt Angliaban van beloluk boven. :)) (Imadom amugyis az angol humort.)

Tyukanyo,van ujabb tunetem is: ha balra nezek a szememmel, akkor kenyelmetlen. Ezt ugy vettem eszre, hogy ha valakivel beszelgetek, aki a bal oldalamon ul - tegnap tarsasagban voltam, elmentunk vacsorazni a ferjemmel es a kollegaival - akkor a nyakamat jobban balra forditom, mintha jobbra kellene neznem (akkor ugyanis nem gond jobbra forgatni a szemeimet).

Ez elegge felelmetes. Viszont az izomgyengesegem mintha csokkent volna, a kezeim sem olyan ugyetlenek ma. Ja, hoemelkedesem is van es ki is vagyok pirosodva.

Nem is nezek SM forumokat, de az ALS forumot sem, sem az agytumorosat... Ettol a 3-tol tenyleg rettegek!

Voltam ma megint orvosnal, mar kezdek pipa lenni... neurologiara nem utalt be a dr.no, viszont mennem kell vervetelre: asszem D vitamin es Kalcium szintet fognak nezni meg versullyedest.

Ugy dontottem, hogy elmegyek neurologiara privat alapon, sajnos rengeteg penzembe fog kerulni, olyan 70 E forint korul... es ez meg csak a consilium,ebben nincs benne semmilyen kepalkoto vizsgalat!

Remelem Tyukanyo te jol vagy es jol megy az eves...neked tenyleg kizartak minden testi bajt, ami miatt nem tudsz enni?

Jobbulast kivanok mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (2457)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.06 0 0 2460

Azt hiszem, jól döntöttél, nem kell nyíltan elmondanod, ha úgy érzed, gúnyolna, bántana érte. Hazudnod sem kell, legokosabb tényleg, ha hallgatsz, szerintem jól csinálod, az tuti, hogy kényszeríteni nem fog :).

Előzmény: Törölt nick (2457)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.06 0 0 2459

Kérlek, ne félj már ennyire, amíg meg nem állapították, nem kéne enniyre felzaklatni magadat. Azért járj utána, mert ha homokba dugod a fejedet, és nem akarsz valamiről tudni, attól még lehet valami. De egyáltalán nem biztos, hogy SM, lehet, hogy csak valami idegszál nyomódik, összefüggésben lehet a kopásos  gerincpanaszoddal pl. vagy akármi mással. Na, fel a fejjel, és ha még netán AZ is lenne, azt nagyon szépen kordában lehet tartani, mint hogy itt tiszta ideg vagy már előre.

VAn valami újság azóta? Hogy vagy?

Ne olvasgasd az SM topikot, mert akkor persze, hogy minden tünetet felfedezni vélsz magadon. Inkább rendes orvos rendesen vizsgáljon meg. Remélem, minden jóra fordul.

Előzmény: cheeseontoast (2455)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.06 0 0 2458

Bocsi, megint nem voltam itt....

A hátam nagyon fáj, ez a tünet, recseg-ropog, minden reggel jól megtornáztatom, ez segít, gyógyszert nem szedek, van csontritkulásom is, de nem romlik.

A gerincemben vannak csonttüskék, kinövések, Herniák, valami gyöngyöcskék, szóval nyomják az ideget, meg összecsúsznak a lekopott csigolyák, ezért fáj a sok ülés.

 

 

Előzmény: cheeseontoast (2454)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2455

Nem is merek mar atnezni az SM topikba. Amennyire ismerem ezt a betegseget, a tuneteim egyeznek ... nem akarom magam megjobban felidegesiteni :((( Jaj, most nagyon magam alatt vagyok, meg csak egy sulyos betegseg hianyzik a psziches nyavalyam melle! Most is faj a hatam es zsibbad, gyenge a jobb karom/labam...

Valaki nyugtasson mar meg :) :( (Bocsi a hisztiert, de tenyleg magam alatt vagyok.)

Előzmény: cheeseontoast (2454)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2454

En mar ezekkel a tunetekkel tobbszor is mentem orvoshoz, de soha nem utaltak tovabb sehova sem. Nem is tudom, mit mondjak kedden az orvosnak, hogy legyen valami elorelepes?

Most is csak non-steroid gyulladascsokkentot irt fel az orvos.

Nagyon nagyon felek, hogy gyogyithatatlan betegsegem van! :((( En mindig inkabb megyek az orvoshoz, nem vagyok az a tipus, aki elhanyagolja magat.

Felek tobb sulyos neurologiai korkeptol is, nem csak az SM-tol...

Tyukanyo, neked a kopasos gerincbetegsegednek milyen tunetei vannak?

 

Előzmény: tyúkanyó48 (2450)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2453

Szegény Lonely, nem tudom, mit mondjak, vagyis azt amit cheeseontoast, hogy beszélj a fateroddal, ne szekáljon a lányokkal, mond meg, hogy nincs ahhoz kedved, ha nem is akarsz teljesen színt vallani, mert félsz, hogy kigúnyol, de  mondd meg neki, hogy hagyjon ezzel békén, majd foglalkozol, ha akarsz, meg ha lesz kedved. (aztán belül gondold magadban, hogy úgysem lesz kedved).

Előzmény: Törölt nick (2447)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2452

szia!

 

Hát azt már leírtam, hogy nekem milyen volt, mikor rugdostak a babák, meg fickándoztak, a szoptatás is nagyon jó volt, én a 3 gyereket összesen 3 évig szoptattam, a fiúkat 9-9 hónapig, a kislányt meg 18 hónapig, így jön ki. A legelső volt egy kicsit furcsa, hű, most szégyellem leírni, de mikor a kórházban az első fiamat elkezdtem először szoptatni, akkor nekem is olyan erotikus érzéseket váltott ki, na, mint amikor a férje felizgatja az ember lányát :-o, :)), szóval nagyon furcsa volt, de aztán soha többé nem volt ilyen, legalábbis ahogy emlékszem. Én rengeteget fejtem is, kézzel, hogy több tejem legyen, és szoptak is szépen, szóval nem tartanék ettől, ha ez megnyugtat.

És attól sem, hogy nem lesz egészséges.

Előzmény: MissMimi (2445)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2451

Szia! Jé, nézd már egyszerre írtunk! Ez már telepátia, gondoltunk egymásra pont egyszerre! Én úgy örülök.:)

Igen, menj el MR-re, az az ujjfehéredés nekem is szokott lenni, valami Raynaud szindrómát gyanítottak, de nem az, ilyen érszűkület féle, mikor nagyon kihűlnek az ujjaim, mint a gumi, nincs benne vér, de lehet, hogy csak a soványságtól.

 

Az jó, ha mindig aktív vagy, nincs időd kényszerezni, meg agyalni, foglald el magad érdekes tevékenységekkel, meg olyannal, ami örömet szerez, mindjárt jobban fogod magad érezni.

 

Látod, mekkora eufóriát keltett benned a baba, előbb-utóbb csak kiderül, hogy mégis anyaságra termettél! Csak várjál, várjál még egy kicsit! :)

Aranyos vagy, hogy hiányoltál, már tegnap akartam írni, csak annyi a dolgom, pláne most iskolakezdés is volt, itthon mind a három gyerek, állandóan el vagyol úszva, na persze a lassú evés, az nem segít az időhiányomon :DDDDDDD

Puszi mindenkinek.

 

Előzmény: cheeseontoast (2449)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2450

Hát ez furcsa, nekem is van kopásos gerincbetegségem, de soha nincs semmilyen zsibbadás, sem hányinger, fejfájás vagy szédülés. Nem tudom, nálad mitől lehetnek ezek, de jó lenne, ha utánajárnál. Egyáltalán nem biztos, hogy SM, de félelemből - hogy nehogy megtudd, az-e, - ne hanyagold el.

Előzmény: cheeseontoast (2440)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2449

Az orvos csak MRI felvetel alapjan tudna felallitani a diagnozist. Azt hiszem kedden visszamegyek egy masik orvoshoz, mert vannak fura tuneteim: feherednek az ujjaim, alig van bennuk elet :) na meg ugyetlenebben fogok meg dolgokat.

Faterod mit szolna, ha megmondanad az igazat magadrol? Marmint hogy teged nem erdekelnek a lanyok. Egyebkent nem irigyellek, nehez lehet neked emiatt (is):(. Nem beszelhetsz a csaladodnak arrol, ami Te vagy. Gondolom ez is vezet(het) melyebb depressziohoz, ami kedvez a kenyszereknek is. Azert remelem megoldodik ez a dolog es tudsz a szuleidnek errol beszelni, es ok el fognak fogadni olyannak, amilyen vagy.

Rizsa, nem tudom, hogy jol ertelmeztem-e az idezetet, de en nagyon szeretek elni, szeretem az eletemet mozgalmassa tenni. Nekem az unalom valt ki inkabb szorongasos/kenyszeres tuneteket.

Tyukanyo, remelem jol vagy, regen jelentkeztel.

Meg annyi: tegnap talalkoztunk ferjem hugaekkal, 2 honapos a kislanya, naaaagyon cuki!!! :)) Szoval babaztam es jo volt. Csak eloszor tudjam meg, mik okozzak ezeket a neurologiai tuneteket nalam...

Előzmény: Törölt nick (2447)
rizsa31 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 2448

"A sterilitás a halállal analóg, a semmivel, a nemléttel... a steril - mánia az életről hallani sem akar...Az élet a változatosság, amely magába rejti az elmúlást, a pusztulást, ezért a sterilitás - és tisztaságmániások halálfélelemből ölik az életet maguk körül".

Én is ilyen vagyok sajnos,nem takarításra gondolok.

Előzmény: cheeseontoast (2418)
MissMimi Creative Commons License 2011.09.03 0 0 2445

Sziasztok!

 

Rizsa! Sajnos nem tudok elmenni a doktornődhöz, még a környékemen sem áll módomban jelenleg ilyet csinálni. Rettegek is tőle, tehát... Hát akkor marad a bizonytalanság és rettegés. :(

Cheese! Átérzem a félelmedet, én bennem is megfogalmazódott hasonló gondolat, hogy mit fogok reagálni (azaz milyen állapotban leszek akkor) mikor kiderül majd hogy terhes vagyok (én szeretném, csak egészséges babáink legyenek) mert ugye mikor megmozdul, az is érdekes érzés, gondolat.

De ez még nem olyan nagy dolog, engem az stresszel amikor szoptatni kell. Az én cicimből, tehát nálam az egy erotikus dolog, testrész, el sem tudom képzelni hogy azt koszos fantázia kizárásával hogy fogom tudni megtenni! Az a szívás érzése is már önmagában nekem mást vált ki minthogy etetést!

Hogy vagytok ti ezzel, akik szültetek már???

Nyugtassatok meg!

De ez mind kutyafüle, csak egészségesek legyenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2444

Honnan tudod, hogy nem SM? Attol meg, hogy vannak elvaltozasok a gerincemben, sajnos meg lehet mas bajom is.

Sajnos en az altalad emlitett szineszeket nem ismerem, bevallom egyet sem. Mi soha nem nezunk filmet, talan csak dokumentumfilmeket, hirmusorokat. (Azert mindjart rajuk keresek google-on :)) En inkabb zenet hallgatok.

 

Előzmény: Törölt nick (2443)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2440

Ma voltam orvosnal, meghozza egy magyar dokinal. Tok veletlenul tortent ez egyebkent, hogy magyar haziorvosom lett itt, de nem mindig hozza jarok azert. Szoval o azt mondta, hogy sokat aggodom, a zsibbadasos dolog meg a gerincemtol van, ugyanis van egy kopasos gerincbetegsegem.  Ez az egesz zsibbadasos dolog nekem 2006-ban kezdodott meg Magyaroszagon, akkor csak a labaim, foleg a jobb zsibbadt, olyan volt, mintha az egyik labam hosszabb lenne, mint a masik. Rontgenen tobbfele elterest lattak akkor a gerincem also szakaszan, jartam rendesen physiotherapiara, el is mult kesobb. Aztan par honapra ra, mar kulfoldon, lezajlott nalam egy arcureggyulladas, es azzal egyidejuleg fellepett a jobb karomban a zsibbadas, izomgyengeseg erzet. Semelyik doki nem talalt osszefuggest a ketto kozott, azt mondtak, biztos meghuzodott. (Egyebkent akkoriban tenyleg fizikai munkat vegeztem, ami igenybevette a karjaimat is.) Utana 1 evig semmi, aztan megint elkezdodott ez a fura erzes, akkor mar egyutt a karom es a labam is. Ezt is ra tudtam fogni arra, hogy meghuzodott a karom, hiszen elotte par nappal tenyleg emeltem nehezet a jobb karommal. Akkor csinaltak RTG-t, csak az ismert gerincferdulesemet mutatta ki. Iden januarban lezajlott megint ez a jobb oldali zsibbadas, plusz idonkent, hanyinger, (Januarban koltoztunk, nagyon sokat cipekedtem, rakodtam.), izomgyengeseg. Majdnem 8 honap szunet, most ujra visszatert, de a hanyinger mar erosebb es fellepett a szedules. A doki gyulladascsokkentot irt fel. Szerintetek visszamenjek masik orvoshoz es kerjek beutalot MRI-re? Mert valahogy nem tudom elhinni, hogy a gerincemtol faj a fejem, szedulok es van hanyingerem.

Bocsanat az OFF-ert!!!!

Előzmény: tyúkanyó48 (2438)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2439

Még mindig a "koszos víz ment a szemembe" OCD miatt a szemészet?

És a proctológia, ejnye, hát  nem eszed a paraffin olajat? Pedig az jó, nem próbáltad?

Előzmény: Törölt nick (2434)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2438

Nagyon jól teszed, hogy leírod, mi bánt, mit tapasztalsz, legalább kiírod magadból. Ha hipo vagy, akkor is lehetsz beteg, igen, ezért kell utánajárnod. Ha ismernek, annál jobb, nem kell mindent elölről elmondanod :))

Előzmény: cheeseontoast (2432)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2437

Annál inkább utána kell járnod, akár hipochoner vagy, akár nem. Ez nem játék, voltál akkor ma orvosnál? Mit törődsz velük, hogy mit gondolnak rólad, vizsgáljanak meg, derítsék ki, mitől szédülsz és zsibbad a karod, miért múlik el időnként, aztán meg jön vissza. ez a dolguk.

Előzmény: cheeseontoast (2428)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2436

Na, kiderült valami a lejátszóval kapcsolatban?

 

Azt azért ne várd, hogy rádtörjék az ajtót! :) úgy nem tudsz nyugodtan aludni!

 

Mit törődsz az emberek 99,99 %-ával? Törődj azzal a 0,01-el, aki úgy fogad el, amilyen vagy.

Pl. mi.

Azzal senkinek nem ártasz, ha rajongsz  Matthew Knight-ért.

 

Előzmény: Törölt nick (2427)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2435

Nem Londonban elek, de sokat metroztam mar Londonban, amikor meg arrafele eltunk... Szerencsere elkoltoztunk egy csendesebb es szebb kornyekre, en nem szeretem a metropolisokat.

Most viszont vonatozom eleg gyarkan, amikor dolgozni kell menjek, nagyon szeretem a vonatokat! :) En vegulis minden kozlekedesi eszkozt szeretek, kiveve a repulot.

Előzmény: Törölt nick (2434)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2433

minus "a" hipochondrasis elott

Előzmény: cheeseontoast (2432)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2432

Igen, jo az UK-ben lakni :) viszont a problemaim sajnos itt is ugyanugy megvannak, mint otthon voltak, nem tudtam toluk teljesen megszokni...

Most nagyon felidegesitettem magam, atneztem az Agydaganat (vagy amit akartok) forumba, most ettol felek, hogy nekem is talan van valami a fejemben...de akkor nem jonnenek/mulnanak el ezek a tunetek mar majdnem 5 eve, igaz? Ezert is gondolok az SM-re. En az SM-et regebben a legeslegborzalmasabb betegsegnek tartottam, de olvastam a betegek eletkilatasairol, ugy latom jol kezelheto es sokaig lehet vele elni...Persze a tuneteit nem merem elolvasni, mert felek, hogy teljesen egybevagnak. Januarban meg lupus-t diagnosztizaltam magamnak, ugyanis az arcomon volt egy pillango alaku borpir plusz hasonlo zsibbadasok, neha hanyinger...a hanyinger jelenleg erosebb, mint januarban volt, plusz ehhez tarsult a szedules (most mig irom ezt, jol vagyok, csak faj a gerincem meg az izuleteim, de nem annyira veszes).

Elnezest, hogy ennyit irok magamrol, nem arulok el titkot, ha bevallom, hogy a hipochondriasisban is szenvedek...de ez sajnos nem zarja ki, hogy valoban beteg legyek!

Ezert erzem mar cikinek az orvoshoz jarast Tyukanyo, mert mar szerintem ott ismernek...

Előzmény: Törölt nick (2431)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2430

...hat, en meg szivesebben maradok "csak" kenyszerbeteg, az osszes tunettel... Biztos azert irom ezt, mert jelenleg a kenyszerbetegsegem nem aktiv. Viszont nem kellemesek ezek az idegrendszeri tuneteim, mondjuk most eppen fajnak az izuleteim...mindjart be is veszek paracetamolt.

Erdekes lehet skizonak lenni, regen hogy feltem mar attol, hogy skizofren vagyok! Miert gondolod azt Lonely, hogy jobb skizonak lenni, mint OCD-snek? Ok szerintem baromi sokat szenvedhetnek! (Igaz, gyogyszerrel jol karban lehet tartani.)

Előzmény: Törölt nick (2429)
cheeseontoast Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2428

Nagyon felek, hogy SM-em van!!! :((((( Holnap megyek orvoshoz, ugyanis meg mindig fennallnak a tunetek. Hasonlo tuneteim voltak januarban is, kb. 4-5 hetig tartott, aztan elmultak. 2006-tol kb. evente volt hasonlo par hetem, de mindig jobban lettem... Most viszont ujabb tunetek is tarsultak a zsibbadashoz: szedules, fura latas, allando hanyinger. Hatarozottan gyengebb a jobb kezem, meg a labaim is. Faj a gerincem tompan es az izuleteim is... Nagyon felek :(

Előzmény: tyúkanyó48 (2423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!