biztos nem elég megszállott,mármint aki nem tudja megvenni... amúgy a vox meg nem kis pöcs,most megsúgom neked,majd adok egy ac15-öt aztán emelgesd a "kis pöcsöt"... naja meg szerintem a legtöbb er?sít?t tiszta hangzáson simán leszólja (ugyebár Celestion Blue,75.000 ft-os hangszóró)
igen,a marshall valvestate kombó meg a metálzón meg a fél kiló visszhang az elkeni,de egy csöves cucc magában,mondjuk meghajtva,biztosan nem ken el semmit,ezért kell rajta újra megtanulni játszani :)
hát spec nekem ezért van otthonra egy 15w-os Voxom,mert azzal lehet finomkodni... ja amúgy azokat a fendereket meg lehet kergetni kis hanger?n is,mivel lehet állítani az el?fok gainját. nemtudom honnan vetted hogy valaki is 100w-os fejen gyakorol otthon :) ha meg koncertes cuccot akarsz venni,akkor nem 2-3 százezerr?l lesz szó,mert egy normális gitár kerül annyiba...
...felmentem a vintage'52 honlapjára és megelégedéssel látom, hogy ugyanolyan szar fotókkal próbálnak kedvet csinálni a portékájukról, mint amit az én digit apparátom produkál :)))
cicó! a fender pro reverb-nél kezdem én is hanyagolni a digitális csodákat :))) a lánc így épül fel: strato - cable - 1 vibrato input :) bright=off / volume=4 / treble=7 / bass=5 / reverb=2,5 és jöhet az orgazmus :))))
z@kk (c)
...tesókáim!!! itt a sohavisszanemtérő :))) február 5.-én a világhírű Penge trashmetál z.kar koncertet ad a Rocktogon nightklubban, csak egy brutál előzenekar hiányzik még az évszázad bulijáról, ha úgyérzitek, hogy bennetek megvan minden ami kell, akkor lehet szorgosan hivogatni a z.kar produkciósmanegergitárosát Kramertom-ot a 06(30)445-2643, 06(70)290-4866
z@kk (c)
Az előzőnek má mennie kellett volna!
Mindegy, az elérhetőséget látjátok, akit érdekel, hallgassa meg. Csak maga az alapriff, szerintem nem ojjan rossz. A végét a béna gitáros elsieti...