Az ujkori Gretscheket is Japanban keszitik, de beszeltem tobb szakertovel, es nemelyik meg is haladja az amerikai minoseget, de alapjaban minimum ugyan olyan jo.
beszeltem egy hangszerboltossal, aki azt mondta, hogy az amerikai szeriahangszerekkel az a baj, hogy letezik a hetfo reggeli, es a pentek delutani gitar, es nagyon hullamzoak a minosegek. A Japanban gyartott hangszerek minosege viszont teljesen megegyezik a sorozaton belul. A tobb azsiai orszag mar mas teszte, de Japanban ez van. Nagyon komoly szakemberek epitik a gitarokat, es a minosegellenorzes nagyon kemeny
Te, az az igazság hogy én nem nagyon vagyok kíváncsi erre a bulira...
inkább szervezz le egy próbát, vagy valamit, mert zenélni akarok.. meg koncertezni, meg minden..
Hiteles...
márc 23.vasárnap!
Backing: Elysian (remélem yól írtam, de azis lehet hogy nem lesz előbanda, mer állítólag Üngve 2,5-3 órát akar jáccani!!!)
Blind, majd fotózunk megin', Y.J.M-t meg yól lerajóngózzuk... :o)
Nem a wox-okra értettem a kis pöcs kifejezést, hanem ezekre a kis pöcs Crate meg ilyen zsebdobozokra.Bár Én is ilyeneken kezdtem,sőt ma is sokan ezt használják.Szégyen,hogy amig mondjuk az USA-ban egy zenésznek egy havi bérből megvan egy komoly cucc,addig valakinek itthon több év melója van benne.
Nekem volt régebben egy stereo chorus Peavey kombóm és komolyan nem bírtam el egyedül,mert a két 75w Scorpion hangszóró egy tonna volt.De bánom, hogy eladtam.Nagyon jó közepe volt.
Akakd olyan is aki 100w-os fejen gyakorol otthon, sőt! Spec én otthoni gyakorlásra is azt használom amit szinpadon, mivel nincs másik, ez meg egy Soner TWA 1200w-os végfok 2 db 300w-os ládával. Persze azért kell elé egy Digitech csöves előfok. Egyébként erdő szélen lakom.
Angelcry, az OK, hogy ugy altalanossagban nem art ha van keznel lespaul meg strato. De a kerdesem tortenetesen a Variaxra vonatkozott. Azzal van konkret tapasztalatod?
az a Vox az vicces találmány.. nem is tudom hol futottam vele először úgy '95 táján.. standard cucc volt, nem kellett vinni.. nézem mijez az öreg szar.. hogy fog ez szólni.. aztán amikor megszólalt akkor jött a csodálkozás, akkor tanultam meg hogy mi az a vintéjdzs fíling ;))
biztos nem elég megszállott,mármint aki nem tudja megvenni... amúgy a vox meg nem kis pöcs,most megsúgom neked,majd adok egy ac15-öt aztán emelgesd a "kis pöcsöt"... naja meg szerintem a legtöbb er?sít?t tiszta hangzáson simán leszólja (ugyebár Celestion Blue,75.000 ft-os hangszóró)
igen,a marshall valvestate kombó meg a metálzón meg a fél kiló visszhang az elkeni,de egy csöves cucc magában,mondjuk meghajtva,biztosan nem ken el semmit,ezért kell rajta újra megtanulni játszani :)
hát spec nekem ezért van otthonra egy 15w-os Voxom,mert azzal lehet finomkodni... ja amúgy azokat a fendereket meg lehet kergetni kis hanger?n is,mivel lehet állítani az el?fok gainját. nemtudom honnan vetted hogy valaki is 100w-os fejen gyakorol otthon :) ha meg koncertes cuccot akarsz venni,akkor nem 2-3 százezerr?l lesz szó,mert egy normális gitár kerül annyiba...
...felmentem a vintage'52 honlapjára és megelégedéssel látom, hogy ugyanolyan szar fotókkal próbálnak kedvet csinálni a portékájukról, mint amit az én digit apparátom produkál :)))
cicó! a fender pro reverb-nél kezdem én is hanyagolni a digitális csodákat :))) a lánc így épül fel: strato - cable - 1 vibrato input :) bright=off / volume=4 / treble=7 / bass=5 / reverb=2,5 és jöhet az orgazmus :))))
z@kk (c)