Keresés

Részletes keresés

Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7103
Ja, kezdheted azzal hogy azt az idióta ideoda rohangáló címet fixálod, mert rohadtul idegesítő :)
Előzmény: Pyramyd (7102)
Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7102
Ha próbaterem, akkor SoundCheck... Mi más?

A tulaj én vagyok...
50 m2 -es a hely, fűtött, profi a cucc ami bent van...
Tecceni fog!
Hívj: 06/303-896-986

Mondanám hogy vizitáld meg az oldalunk, de még elég kevés minden van fent...
Azért itt a link:
soundcheck.hu

Előzmény: nemesis (7097)
Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7101
Mostmár jónak kell lennie...
Ha mégsem müxik nálad, olvasd el az oldalunkon, hogy mit kell tenned...
Előzmény: Pyramyd (7098)
Angelcry Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7100
ja hátha érdekel valakit:

2003. Aprl. 18., Szombathely, VEGALLOMAS

JULITH KRISUN (D)
CURSE OF INSTINCT (SLO - metalcore/mosh)
ABHORRENCE (SK - hardcore)
EMBERS - (H - moshmetal)

Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7099
Uv777Bk a Leóka Müveknél rendelhető,560-600 ropis áron...
50% előleggel már elindítható a tranzakció!

Viszont Kozi (da Capo) 200 -ból hozott egy fehéret, from Wien!

MESA ügyben érdemes beszélni a Medgyesivel...
De mostan tudok 2 db 50W SOLDANO fejet eladót!
MESA csövekkel...
Az kategóriában talán még jobb is!

Előzmény: Misantrophy (7091)
Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7098
...megnézem, hogy mijez a hiba...

A lebonyolításban való részvétel pedig hansolo lesz a Dokken-es bulihoz...

Előzmény: Törölt nick (7090)
nemesis Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7097
Off
Sziasztok!

Tudtok a belvárosba egy jó próbahelyet a Labirintuson kivül, ahol korrekt mérete van a teremnek és a dobos nem veri ki a fogamat!:)

Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7096
Annyiért vett nemrég egy Les Paul goldtop-ot Sziporka haverom ;)

nyúl is elbaxta az ebay-en a licitemet.. nem lesz nekem az életben mégeccer 2. gitárom.. :/

Előzmény: Angelcry (7095)
Angelcry Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7095
i.á. 500.000 :))
Előzmény: Blindmouse (7094)
Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7094
a DK1-est mikor kezded árulni? ;)))))
Előzmény: Angelcry (7093)
Angelcry Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7093
Dual rectot csak használtan,esetleg hoznak be,de valami csillagászati áron.
esetleg az enyém eladó 600.000ért :)
7 húrosra meg annyit,hogy nálam van eladó 7 húros,teljesen új Ibanez GRX-720-as fekete,65.000-ért,puhatokkal!

Ha érdekel vmi,írj!

Előzmény: Misantrophy (7091)
kozakz Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7092
LGT X lemez. utolso szamot itthon vettek fel. jol szol. a lemez tobbi reszet kint londonban angol "producer"-rel. na az az egyik legelrontottab loksi lemezhang :)

Előzmény: Nova_II (7088)
Misantrophy Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7091
Emberek!
Tudja-e valaki, hogy hol lehet Mo.-n
Mesa Boogie Dual Rect.-et venni?
Ha lehet, mennyiért vesztegetik most?
A héthúrost bűvölőkhöz egy másik kérdés:
Ibanez Universe itthon mibe kerül,
és hol lehet hozzájutni?
Kösz!
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7090
...naközben rájöttem, mert a cégemnél néztem az oldalad először egy 800x600-as felbontással és ott nincs legördülő menüsáv, 1024x768-nál persze megjön, regisztráltam is sikeresen, csak ha beírnék, akkor megjelenik a kis felkiáltójeles sárga 3szög "error on page" üzenettel :(
z@kk (c)
Előzmény: Törölt nick (7081)
Iranon Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7089
"Najah, meg kíváncsi vagyok mondjuk Mexicoban, Olasz vagy Spanyolországban buzerálják-e azzal a felnövő nemzdedéket, hogy "ne zenélj már te fakezű, botfülű, repedtfazékhangű szerencsétlen f@kalap" vagy ha ott valakinek pengetnie van kedve akkor penget, vagy hangszer híján énekel..."

Valahogy igy...ha egy fiatal zenelesbe akar kezdeni Magyarorszagon sajnos meg legtobbszor azzal talalkozik, hogy Menj, es keress inkabb valami normalis munkat...

Előzmény: StratoFan (7083)
Nova_II Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7088
Halihó!

StratFan írta:
"véleményem, hogy NEM képtelenség itthon is olyat csinálni, csak be kéne hozni a lemaradásunkat!"

Szerintem mondasz valamit. A hétvégén hallottam egy Pokolgép válogatást, ami nem most készült. Kicsit mosolyogtam a hangzásán. Akkoriban semmi bajom nem volt vele, de ma már nem állja meg a helyét itt sem.

Ezt alapul véve úgy gondolom, hogy van fejlődés Magyarországon a hangzás terén. A mértékét meg a nálam jobb fülűek majd megállapítják! :)

Üdv.: N.I.

StratoFan Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7087
Mike McCready: Most hogy említetted az angol hangzást, eszembe jutott a Saxon Denim and Leather. c lemeze, hogy azt hogy elbaxták :))))))))))))))) Ja, ezt kell referenciának venni, és mindját örülhetünk :))))
Előzmény: Mike McCready (7085)
StratoFan Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7086
Hát ez az! A Jaded Heart lemez hol készült (hallottam belőle pár számot)? Mert gyakran átmennek az USA-ba felvenni a lemezt a németek is! És megfogható-e maga a különbség? A rosszabbul szóló lemezek az összehasonlítás után gyakran tompábbak, vagy rosszabb a térbeli elosztásuk a hangszereknek, gyakran egy hangszer túl nagy térben szól, gyakran meg túl kicsiben! Persze az amcsik valami miatt tudják hogy mekkora az ideális térben és hangszínben, dinamikában, arányokban! Honnan a fenéből? Mert gyakran már nem tudom megfogalmazni mi az mivel "más" a jobbik mint a rosszabbik. De nemrég felvettem 4 zenét egymás után ugyan úgy (biztos nevetséges, de Digitech RP100-al vonalból). Az egyik felvétel "nyikorgott". Az összes gitársáv. Utána letöröltem, felvettem újra, és nem nyikorog... Erre varjjál gombot! Azinkívül a 4 felvétel közül az egyik kurvajó, a másik elég jó, a harmadik meg éppen még hallgatható, a negyedik meg saját, azt nem szidjuk mert berágok :). Vajon miért van különbség?

(akit érdekel a 3 különböző minőségű felvétel az szörföljön ennek az oldalnak az aljára)

Ja Ákosking, az a véleményem, hogy NEM képtelenség itthon is olyat csinálni, csak be kéne hozni a lemaradásunkat!

Előzmény: Ákosking (7084)
Mike McCready Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7085
Szerintem nekik mas az elkepzelesuk a legjobb cuccrol, mint pl a nemet bandanak.
Egyebkent meg en sem hallottam itthon olyan studiofelvetelt, ami versenyben lehetett volna akar egy nemettel (angolrol meg amcsirol nem is beszeljunk).
Egyebkent ez a mestere a hangszerenek egy kicsit eros szvsz.
Előzmény: Ákosking (7084)
Ákosking Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7084
Ez a hangzás dolog érdekes téma.Barátaim a debreceni P.Box zenekar. Cserháti Pityinek saját csúcs stúdiója van ahol hónapokig pöcsölhetnek,mindegyikük mestere a hangszerének és jók a hangszerek és az alapok. A bőgős Cézinek akkora Ampeg tornya van,effektekkel, Billy Sheenan bass gitárral....,hogy fél óráig hordják a színpadra.
Szóval a lemezük itthon nagyon jól szól.Múltkor mutattam nekik egy ilyen másod-harmadvonalbeli német bandát a Jaded heart IV. lemezét és lehidaltak a hangzástól.Azt mondták, hogy itthon ilyet képtelenség csinálni pedig ők jobb zenészek,kiváló cuccal de mégsem tudnának ilyen hangzást.
StratoFan Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7083
Najah, meg kíváncsi vagyok mondjuk Mexicoban, Olasz vagy Spanyolországban buzerálják-e azzal a felnövő nemzdedéket, hogy "ne zenélj már te fakezű, botfülű, repedtfazékhangű szerencsétlen f@kalap" vagy ha ott valakinek pengetnie van kedve akkor penget, vagy hangszer híján énekel...

Nova :) tényleg nem veszekedtünk, mert minek! De most komolyan! Miért ne lehetne minősíteni a hangzást? Lehet azt mondani marhanagy toleranciával hogy "mindkettő jól szól". De tedd be egymás után egy hasonló műfajnak 2 CD-jét (lehetőleg elektromos hangszerek szóljanak, ne szimfónikusok), egy külföldit (ez ne made in Albania legyen) meg egy magyart, és a hangminőség összehasonlítható, és elég egyértelműen kijön hogy melyik a JOBB!. Hozzáteeszem a kedvedért, hogy SZERINTEM :))).

Előzmény: Mike McCready (7082)
Mike McCready Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7082
Beleszolva a hangzasoso vitaba en nagyjabol Gorilla-val ertek egyet.
Ott kint a faszik gyerekkoruktol kezdve a legjobb cuccokon jachatnak, nagyon jo zeneket hallhatnak, rengetegszer eloben, ami szerintem nagyon fontos. Meg teljesen mas a mentalitas is. A sracnak van ra idje, hogy napi 4-6-8 orat jaccon a haverjaival, vagy akar egyedul is, kitapasztalja , hogy mikent kell a cuccnak szolnia, milyen hangszer a jo neki, stb. Itt meg orulhetsz, ha tudsz vennni egy Fendert,raadasul ugy, hogy van egy , max. ketto darab. Raadasul a hangszerboltos neha meg kiprobalni sem engedi. Igy hogyan talald meg a megfelelo cuccot? Az erositorol mar nem is beszelve..
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7081
..."A koncert lebonyolításában a SoundCheck Stúdió is résztvesz!" :)))
Ez mit jelent Pistám, csak nem nálad fognak főpróbát celebrálni???
... és hogyan lehet nálad regisztrálni?
z@kk (c)
Előzmény: Pyramyd (7074)
Nova_II Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7080
Sziasztok!

Érdekes volt, ez a vita a hangzásról. Külön tetszett, hogy tényleg vita volt, és nem veszekedés. :-) Sajnos ma ez nem jellemző itt Magyarországon. :-(

Én csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy a jó/rossz kategorizálást kerülni kéne, mert nem egyértelmű, hogy mi a jó és a rossz. Helyette pontosan meghatározható fogalmakat javaslok: nekem tetszik/nekem nem tetszik, szeretem/nem szeretem, igényes/igénytelen, értékes/gagyi, virtuóz/...

Hogy a hangzásról is írjak valamit: Én jobban szeretem a stúdióalbumok hangzását mint a koncerteket vagy koncertfelvételeket. Ez igaz magyar, amerikai, német, ... felvételek esetén is, és vonatkozik rockzenére és klasszikus zenére egyaránt.
Tudom, ezzel kisebbségben vagyok, de hát ízlések és pofonok. Lehet, hogy olyan vagy mint a hi-fi rajongó a zeneakadémiai koncert után: "Jó volt, csak kevés volt a magas." :-)

Üdv.: N.I.

Zoldalma Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7079
Off: Ha nincs ez az oldal, talán soha nem olvasom a súlyemelős sztorit, amit a másik belinkelt fórumban tárgyalnak :-)))
Előzmény: Pyramyd (7078)
Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7078
...mindennap egy kicsikét...
muszály volt már valamit felraknom, mert marhasokan nyaggattak...
...s mivel már feltettem, kényteklen leszek megcsinálni normálosan, meg minél hamarébb...

Magának tessék beregisztrálni a fórumba! :o)

Előzmény: Blindmouse (7076)
Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7077
Najó, én mentem TV-zni, meg bealudni :)
Előzmény: Blindmouse (7076)
Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7076
Ezt a verzsönt nevezd el inkább pre-alfa verziónak :)
de a fikázást majd mélben ha érdekel :)
Előzmény: Pyramyd (7072)
Blindmouse Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7075
jellemzi az oldalt már az hogy csak a linkkelni próbálással elrontottad az egész fórumot? ;)))
Előzmény: Pyramyd (7073)
Pyramyd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7074
Ennyire...
Na itten van mindenféle kiírt size=4> nélkül...
soundcheck.hu

Előzmény: Pyramyd (7073)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!