Neked nem mondta senki, hogy ennek semmi köze a kampányhoz? Ha egy fővárosi beruházás olyan területet is érint, amihez semmi köze a fővárosnak, akkor az már nem kizárólag a főváros ügye.
Én segítek neked! Van! A FVB, mint másodfok elutasította az eredeti keresetet, kiigazításra kötelezte az eredmény tekintetében az első fokot ( és nem a kezdeményező javára), megerősítette másod fokon is a győztes személyét. Ezek az eredmények, amelyeknek van egy, törvényileg biztosított óvási határideje a Bíróság felé.
Ebben az esetben újra lehet számolni a négy másik szavazókőrt is. Borítékolom, hogy ott is találnának ilyen eseteket, és ott sem az LMP, vagy a FIDESZ szavazatok közé lenne bedugdosva a DK-s. Nem hiszem, hogy a DK-s jelölt ollín buta lenne, hogy ennyi tejtermékkel a fején tovább sétálgat a napon egy fellebbezéssel
Így nehéz lesz! Az egyik körzetben megóvta VESZTES Együtt-PM-es (54 voks) az eredményt, ezért újraszámlálás volt, és mit ád az ég, a rá leadott szavazólapok között találtak 8 LMP-s és 3 Fideszes voksot. És ez csak egy szavazó kör! Ezek után nem az a kérdés, hogy miért óv a "vesztes" Fidesz, hanem az, hogy miért nem.
Lehet vitázni, de előbb el kell olvasni a FVB. jegyzőkönyvét, ami nyilvános.
Az útlezárás tényleg sz..dolog! De hogyan jön egy fővárosi beruházáshoz a Papcsák-Rozgonyi duó? Neked nem szól senki, hogy vége a kampánynak, vagy csak rossz a féked?
Egyre nehezebb a közlekedés. Tegnap este 7 óra körül minden nehézség nélkül végighajtottam az Amerikai úton az M3 bevezetőjéig.
Ma reggel az M3 bevezetőjéről próbáltam az Amerikai út elejéig elmenni. Az Erzsébet királyné úti kereszteződésig jutottam, ugyanis az útépítők éppen akkor zárták le az Amerikai utat. Az már szinte TERMÉSZETES volt, hogy az útépítést végző "szakemberek" nem tették ki a megfelelő helyre a "Zsákutca" elnevezésű táblát. A Papcsák-Rozgonyi duó kiválóan választotta ki a kivitelező céget. :-(((
Ha minden igaz, amit leírtak, akkor a kérdéses szavazóhelyiségben szolgálatot teljesítő valamennyi személy ellen büntetőfeljelentést lehet tenni, mert együtt csaltak.
Vagy eszement nagy mozgósításba fog a fidesz, és megnyereti a jelöltjével a körzetet, vagy ha nem sikerül, akkor "felperzseli" Zuglót, ahogy tette Pesttel az utolsó elbukott választásuk alkalmával.
(Lehet itt ilyen bűnös gondolatokat leírni egyáltalán? Ha nem, akkor így jártam.)
"A kerékpárlopások megakadályozása érdekében az önkormányzat minden zuglói lakos járművébe ingyenesen azonosítószámot gravíroztat"
Fantasztikus ötlet. A tisztességesebb kerékpárok alvázába a gyártás során beütnek egy sorozatszámot, ami áltlában a hajtókar tengely alatt alatt található. Két azonosítószám már biztosan megakadályozza a lopást. :-)