a kettő ugyanaz
és elkelt már
illetve az új gazdája elég nagy boltoló ember... ha leraksz neki háromszázat, lehet odaadja... ha kell telszám, akkor mailben nyomok
Meg úgy szervezzé valamit hogyha odamegyek akkor kicsit beleugatok a weboldaladba is hogy jó legyen ;)))
meg nem ártana összekotorni valami promóciós anyagot.. leírás, képek, maxiCD akármi :)))
Aha, de hiába szervezek le valamit mondjuk csütörtök délutánra, hiába megyünk le.. úgysem fogod kidobni a kedvünkért az éppen ott pötyögő kutyaütők 27. együttest :)
szóval rajtad áll mikor van nálad hely, vagy mikor csinálsz!!
különbenis itt a nyolcaska zeneileg készen, csináljuk meg :))
A Baloo érdeklődött már, a Nahi is, a Laci meg költözködik...
Én meg el vagyok havazva a napi 16-18 óra melótól... Hajtom a lét...
Ha lesz egy csipetnyi gondolkodni való időm, akkor én is aktív leszek megin'...
Tudod nem csak én szervezhetek...
A telefonszámokat te is tudod, sms meg a netről ingyé van...
Ezt nem fogod a zsibbadtságra. :))
zkar ügyileg megint leállt minden?? kezdek unatkozni, de nagyon.. mostmár be kéne indítani a dolgot, de ti nemnagyon akarjátok..
ezt én sem értettem... de mostmá onnan veszi ahonnan köll!
Kicsit zsibbadt lehettem hajnalban!
Az egészben az a yó, hogy nincs fix IP-m és mégis ide talált! (ezé nem tűnt fel!)
Ezt hogyan csinyájja? Mindegy a WebCam -hoz nagyon is yo lesz!
Dual rectot csak használtan,esetleg hoznak be,de valami csillagászati áron.
esetleg az enyém eladó 600.000ért :)
7 húrosra meg annyit,hogy nálam van eladó 7 húros,teljesen új Ibanez GRX-720-as fekete,65.000-ért,puhatokkal!
LGT X lemez. utolso szamot itthon vettek fel. jol szol. a lemez tobbi reszet kint londonban angol "producer"-rel. na az az egyik legelrontottab loksi lemezhang :)
Emberek!
Tudja-e valaki, hogy hol lehet Mo.-n
Mesa Boogie Dual Rect.-et venni?
Ha lehet, mennyiért vesztegetik most?
A héthúrost bűvölőkhöz egy másik kérdés:
Ibanez Universe itthon mibe kerül,
és hol lehet hozzájutni?
Kösz!
...naközben rájöttem, mert a cégemnél néztem az oldalad először egy 800x600-as felbontással és ott nincs legördülő menüsáv, 1024x768-nál persze megjön, regisztráltam is sikeresen, csak ha beírnék, akkor megjelenik a kis felkiáltójeles sárga 3szög "error on page" üzenettel :(
z@kk (c)
"Najah, meg kíváncsi vagyok mondjuk Mexicoban, Olasz vagy Spanyolországban buzerálják-e azzal a felnövő nemzdedéket, hogy "ne zenélj már te fakezű, botfülű, repedtfazékhangű szerencsétlen f@kalap" vagy ha ott valakinek pengetnie van kedve akkor penget, vagy hangszer híján énekel..."
Valahogy igy...ha egy fiatal zenelesbe akar kezdeni Magyarorszagon sajnos meg legtobbszor azzal talalkozik, hogy Menj, es keress inkabb valami normalis munkat...
StratFan írta:
"véleményem, hogy NEM képtelenség itthon is olyat csinálni, csak be kéne hozni a lemaradásunkat!"
Szerintem mondasz valamit. A hétvégén hallottam egy Pokolgép válogatást, ami nem most készült. Kicsit mosolyogtam a hangzásán. Akkoriban semmi bajom nem volt vele, de ma már nem állja meg a helyét itt sem.
Ezt alapul véve úgy gondolom, hogy van fejlődés Magyarországon a hangzás terén. A mértékét meg a nálam jobb fülűek majd megállapítják! :)
Mike McCready: Most hogy említetted az angol hangzást, eszembe jutott a Saxon Denim and Leather. c lemeze, hogy azt hogy elbaxták :))))))))))))))) Ja, ezt kell referenciának venni, és mindját örülhetünk :))))