Hidd el hogy nagy különbség van már csak a STD, és az XL modellek közt is.. volt kezemben egymásután mindkettőből, ugyanaz a modell.. és nem szívesen cseréltem volna.. el az std-re az xl-emet..
ráadásul a Kelly mellett volt nekem parallel olcsóbb modell.. el is adtam! :)
ez az egyik.. és a fő probléma..
Másrészt a Jacksontól megszoktam a minőségi hanxereket.. az igényes kidolgozást (fehér szegély, sharkfin inlays, meg az egész "össze van ez jól rakva" érzetet) és erre nekem szükségem van..
egy DK2-re pikkelek amúgy, főleg hogy a '03-as modellévben már 4 féle graphic-ot fújnak rá :)
Gitárvásárláson töröm a fejem, de elég tanácstalan vagyok.
Bocsi, biztos sokszor van róla szó, de nem tudom végigolvasni a topicot.
Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek olyan 100-140e Ft árkategóriában milyen hangszert érdemes venni?
Merre érdemes szétnézni?
( Eldorádó, Finkey, Gitárodú, Vintage 52 kilőve, az Oroszlánbarlangba meg be sem mertem menni... )
Gondoltam idáig esetleg egy használt mexikói Fenderre.
A másik jelölt pedig egy Godin Sd Trans. Erről semmit nem tudok, a honlapjukon sincs túl sok infó, de annyi azért kiderült számomra, hogy Amerikai gyártású, és ahogy elnéztem nem gyártanak túl sz@r dolgokat. Van esetleg valakinek tapasztalata, infója ezzel a céggel/gityóval kapcsolatban?
Ez a gityó azért lenne érdekes, mert elég jó kondíciókkal tudnám megvenni.
Minden segítséget szívesen veszek.
Aha, de még mindíg ki kell fizetnem a hangszer árát mégegyszer mint vám meg áfa.. lassan megint ugyanoda jövök ki, mintha bemennék az oroszlánhoz és megrendelném..
amúgy mennyi a vámja egy gitárnak??
amúgy még mindíg nem mondtad mi a tuti módszer ahol nem kerül 600$-ba a szállítás..
a legolcsóbb asszem a fedex lett volna, valami 160$
Ha nincs hát nincs, mi a f@szér vitázzak ekkora magabiztossággal. Akkor biztos ellopták az én effektemet, meg Zakkét, meg még vagy 10 ketyerét amit az ismerőseim rendeltek amcsiból, többek közzött egy Petrucci signatúrás Musicmant. Vám meg a Németeknek is van, azzal nem lesz drágább itt mint ott.
Ha mindenki mindenhová UPS-el szállíttatna, akkor Németben is ugyan annyiba kerülnének az amcsi hangszerek mint mondjuk itthon. Ők biztos tudnak olcsóbb megoldást. Mondjuk én is. Rendeltünk már páran az ebay-ből kisebb nagyobb cuccokat, sosem az UPS hozta őket. A kereskedők pedig főleg nem fognak UPS-el cuccot hozatni.
ezt személyi kódfejtő nélkül csak véletlenül fejti meg az ember.. :))
tudsz jobbat?? mennyi a repülőjegy?? már nem rentábilis a dolog..
kéne valaki aki malév dolgozónak rokona, azok elég olcsón mennek ki.. (12k newyork-bp oda-vissza)
A jó cuccokat olcsón azt jelenti, hogy az idejáró arcok többsége életében nem látott annyi lóvét együtt, amennyit te elszórsz az olcsó cuccokra, bár mindenki megtehetné, de addig marad a melyik 25Wattos kombó a jobb? c. vitatémák.. :/
szar ez az ország..
A Stones és a Trafóról az jut eszembe, hogy anno a Van Halen is volt a Stones előzenekara. Miután lebontották a Van Halen dobos erőművét, akkor jött Charlie Watts és az ő dobcucca. Egy kicsit másként nézett ki!
Egy Dream Theater is vicces lenne arrafelé, mert a dob elfoglalná a szinpadot az erősítők meg a küzdőteret, és kész, nem kéne vacakolni a jegyekkel :))))))))))) Egyébként UDO-val is láttam egy hasonlóan siralmas koncertet egy gitáros kísérte valami miniatűr helyen...
Már értem, hogy a Pink Floyd miért nem turnézott Albániában! Gondold el, Gilmour énekli a Money-t,
nyakában a három vokalista csajjal, Wright meg oldalára fordított zongorán játszik fekve, hogy jobban elférjen...:)))
De mondjuk ez is jól festene - Rolling Stones
a Trafóban!
amúgy veszett jó,ha a véleményem érdekel... 6 er?sít? egyben,mindez CSÖVES!!! nem szimulációs.. és az tényleg a krákogós marshall jcm 800 hang,meg tényleg a selymes high gain... ja meg a tiszta csatorna,amiért ölnék (egyik fender twin reverbre emlékeztet a másik meg a marshall jtm45-re)
csudijó tényleg,és ha láttál már szép er?sít?t,ez tényleg az,füstszín? (kékes) plexi el?lap,13 darab cs? világít belül! nagyon szép tényleg!
Tour reverb ehez képest játék...
Mondjuk ezek a cuccok egy magyar klub színpadára fel sem férnének, maximum ha a zenekar többi tagja a közönség között játszik.
Ja erről jut eszembe, hogy letöltöttem valami kézikamerás felvételt Halford Albániai "koncertjéről", hát a szinpad csurig van a zenészekkel, meg a dob tán el sem fért rajta, de hogy egymás nyakában zenélnek az nagyon vicces mert a gitárok nyeleit már nem nagyon tudják hová tenni max egymás szájába lógathatják :))))