Én Digitech-es vagyok, ÁÁÁÁÁÁÁÁ? menjk te a ......
:)))))))))))))
Csak poén volt.
A GT-6 jó ketyere, viszont nagyon kemény vetélytársa a GNX-2-es. Nemrég nálam volt egy haveromé, iszonyat, mit lehet vele művelni. Van néhány dolog, amit a GT-6 nem tud. Pl. 1 patch-on belül két előfokot tudsz beprogramozni, tudsz köztük váltogatni, vagy! lehet őket keverni! És az előfokok nagyon jól szólnak! Az effektek tuttik, full MIDI támogatás, szájgitár, stompbox modellek (TS-9, Sparkle Drive - aki ismeri, tuggya, mire képes).
Ugyanúgy potikkal igazgatod, könnyű és gyors a használata.
Ha érdekel, van egy eladó 155e-ért a 06-30/3484377-es számon Zolusnál. (Az új ára 200 fölött van)
Egy dolog viszont, ami szerintem a GT-6, és általában a GT-k nagy előnye: a külső torzító/előfok hurok. Az erőlködőd előfokát be tudod ileszteni a GT effektláncába, nem kell mindenféle looperekkel szarakodni, nagyon tutti.
Nekem GT3-mam van, és sok a hasonlóság a kettő között. A GT6 programozhatósága sokkal könnyebb, mert analóg módon, potikat tekergetve, majd "WRITE", tudsz előállítani egy patch-et. Ez a GT3-on nehezebben megy, minden effektet (hangszin, overdrive, modulációs eff., delay, reverb, stb.) külön kell egy db. Rolandos kerékkel beállítani, majd mentés.
Accoustic symulation: ez jó a GT3-on, felteszem, a GT6-on is. Szerintem összességében nem egy rossz effekt, de a DIGITECH-esek majd jól elküldenek a ...
Úgy alakult, hogy mégiscsak allokálódott egy kis materiális jav a házi stúdió fejlesztésére, így a pár hete ócsóságra kihegyezett gitáreffekt kérdésemet módosítanám :-)
Olyan 100, esetleg kissé több (120, 130) körül szerintetek a GT-6 jó effekt? Vagy ilyen kategóriában van jobb?
Igazából az erőlködőszimulátora tetszik, és az, hogy teljesen agyament hangokat is elő lehet vele állítani (fantasy preset, ilyesmik), ,meg - bár ezt még nem próbáltam ki - ebben már van valami akusztikus szimulátor is... Adjatok tanácsot szegény kis Vuknak... vagy Süsü? Mittomén, ezt mindig keverem :-)
PS: 200 körül szinti is kéne, hehehehe, de ezért a guitarrerók mindjárt le fognak nyakazni :-)
hat el nem dobnam, de nekem jobb van.
Ez a Brian Setzer modellnek a butitott valtozata
, es kivitelben sem eri el a rendes Setzer modelleket. Volt szerencsem jatszani rajta parszor. Az enyem az viszont rendes 6120 Nashville, ami az egyik csucsmodell.
Azé' csak a Greg Howe-os a legszebb (MH széria). Hiába az ízléshez tudás is kell, vagy mi?! :)) Ebből kiindulva, szerintem a Devil Girl CC Deville-é...
Tudtommal Ausztriában...de volt itt néhány hónapja egy arc, aki ESPeket akart behozni, asszem olyan 160k körült?l, de ha visszakeresel biztos megtalálod...
A Tube Screamer egy blues-os jellegű torzító. Nekem TS-10 van, de minimális átalakítással megcsináltam TS-9-re. Mi számít nálad modern, tiszta hangzásnak? Minek ahhoz torzító?
Sziasztok!
Tudna valaki nekem valami információt adni az Ibanez TS9 pedálról? Alkalmas modern, tiszta hangzás gerjesztésére?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Igen. De mar nem emlekszem, milyen effekt van rajta. A Gerendas Peter studiojaban vettuk fel, es o adott valami nagy gitareffectet, amiben allitgtattam