Hosszabb a haja, de akkor is látszik, hogy jóval több és sűrűbb lett. Hasonlítsd össze a műtét előtti hosszabb hajas fotóit ezzel! Andrénál még jó, hogy látszik, hogy hova raktak hajat, mert olyan kopasz volt, mint a segg.
Ezt néztem már 2-3 éve. Az a marketing szöveg, hogy a kiszedett graftokat egyből valami oldatba rakják. És ha innen ültetik be, akkor sokkal gyorsabb a regenerálódás, sokkal gyorsabban kezdenek nőni az új hajszálak. De nem azonnal! Mondjuk az kicsit hátborzongató, hogy ennyi idő alatt sem sikerült egy normális fordítót találniuk.
Ugyanez a véleményem. Szebeni esetében nem lehet látni igazán az eredményt, mert az első képen le volt nyírva a haja, a második képen meg rá van fésülve az elülső hajállományára. Az azonban szabad szemmel is megállapítható, hogy az elülső hajállománya igencsak hiányos.
Vásáry esetében gyakorlatilag teljes hajveszteség állt fenn (a patkón kívül felül teljesen kopasz volt), ahhoz kell viszonyítani. Ilyen tekintetben neki az elülső hajvonal visszaállítása lehet reális.
Itt vannak még képek a "félnő" Vásáryról (Méghogy a férfi hormonok okozzák a problémát!!!:P)
Ez a Moser klinika Bécsben, ott használnak vmi speciális folyadékot, amiben tartják a graftokat, de ott is kihullik a haj, ez csak a "körités"...Amúgy lehet jó a cucc, csak amit Moser először állitott, az nem volt teljesen igaz (először ezt állitotta, de állitólag azóta elmondják a konzultáción, hogy kihullik a haj, csak nem olyan sok, mint előtte), egyébként meg elég jó plasztikai sebésznek mondják..
Ha én szabad szemmel ránézek, két teljesen nem összehasonlitható fotót látok, ráadásul hosszú hajjal, ami elfedi azt a részt, ahová a hajat betették, totál nem látszik az eredmény (külföldi fórumokon erre hivják fel a figyelmet, hogy azonos hajhosszal nézzük a képeket, ne ráfésült képeket, mert ránézésre változásnak tűnik, amúgy meg egy ritkás haj..), ez abszolút nem objektiv, Andrénál legalább látszik, hogy hová tették a hajat..Egyébként nem tudom, hogy hol nyilatkozta Révész doki, de valahol hallottam, hogy 2-3 műtétet mondtak, és több évet az teljes eredményig. Mondjuk én is kiváncsi vagyok, hogy ilyen gyenge hajból hogy fognak sűrű hajat csinálni.
Igen, az gyakran gond, hogy egy szakorvos, akár endokrinológus, elég, ha a saját szakterületét profin tudja, hajhoz már nem érthet.
Tehát a dokit Tűü Lászlónak hivják (nem elirás két ü-ű), azt tudom, hogy elég tapasztalt hajhullás téren, remélem tud segiteni. Van magánrendelője is, és azt hiszem kórházban is rendel (a kórházi rendelés az olcsóbb...:))!
Mondjuk, tény és való, hogy az már sokat számít, ha valakinek van egy erős hajvonala a homlokánál. Az adja meg a megfelelő homlokvonalat. Ilyen tekintetben szerintem nem lehet azt mondani, hogy teljesen hiábavaló volt a dolog.
Jah , ezt en is figyeltem , eleg gyenge Andre eredmenye, amit meg eszre vettem hogy a hajbeultetes akkor igazan latvanyos ha mondjuk, egy hatrahuzodott hajvonalat egeszitenek ki es rafesulodnek a meg megmaradt hajszalak.
Más kencét, zselét nem használok. Samponból minimálisat használok és többfélét rotálva.
Spectral DNC-L-et és Rogaine habot próbálnék váltva használni. Előtte, a Kirkland minox-szal nem volt gond, pedig abban is van propylene glycol, mint a Spectralban (ezt kiáltották ki a neten főirritálónak). Viszont a Spectral óta jelent meg pár napja ez a bőrpír.
Nem tapasztaltam egyik általad írt tünetet sem. Mondjuk nekem sohasem volt korpásodással sem vagy ilyesmivel problémám. Lehet, hogy másra vagy allergiás (sampon, zselé stb.). Sőt az is lehet, hogy a minox és valamelyik más kence üti egymást együtt.
Amit te állítasz arról nem hallottam sehol. Itt a videoban 4:25-nél azt mondja Révész, hogy néhány hónap, sőt inkább egy év múlva lesz látványos eredménye a hajbeültetésnek. Én ezt a látványos eredményt nem látom.
Ha később valóban le is nyilatkozta, hogy összesen 2-3 műtét szükséges, akkor azzal már csak a szakmai hozzáértését védte, mert látta, hogy ennek nem lett olyan látványos eredménye, mint amit ígért.
Köszi szépen az infókat! Még 1 kérdés: tapasztaltál-e vörösödést, rózsaszín fejbőrt, szóval bőrpírt a minoxtól? Ha igen, mit tettél vele? Nálam most ez van, bár már csökkentettem az adagot, de egyelőre kitart a rózsaszín, sajnos.
Nőgyógyászati endokrin, és pajzsmirigy endokrin, ezekben bennevolta a petefészek hormontermelésétől a mellékvese hormontermelésig minden hormon amit magyarországon meg tudtak nézni, de sajnos az endokrin dokiknak fogalmuk sincs mi lehet mert minden eredmény értékhatáron belül volt. Ezek az orvosok meg is mondták, hogy ők nem értenek a hajhulláshoz, és sok szerencsét kívántak :-(. Ezért szeretnék egy olyan endokrin orvossal beszélni akki ért is ehez a dologhoz.Attól, hogy értékhatáron belűl vagyok nálam lehet, hogy az kevés.
Nem tudom fejből, mit mondott a doki, csak azt "mondom", hogy a tv-ben azt irták/mondták, hogy több műtét vár rá (de ha utánanéztél, ez te is tudod), és nem egy év a végeredmény. Mondjuk de ezt sejtettem is, a tök kopasz fejéből...az viszont elég gáz volt, amikor rárakták a parókákat a fejére, hogy milyen lesz...
Más:
Lara: te mit vizsgáltattál ki korábban hotmon szinten?
A szakállas doki Révész Zsolt és a következőket mondta, idézem: "A hajbeültetés eredménye néhány hónap, sőt inkább egy év múlva lesz látványos." Várom a látványt, de sehol sincs...
(forrás: - RTL KLUB Fókusz 2010. január)
Szóval először az volt a duma, hogy nem telt le az egy év. Utána meg az a duma, hogy több beültetés kell neki... Ez kezd egyre szánalmasabb lenni...
Tulajdonképpen a hormonális állapotodat méri fel (hormonok szintjei, hormontermelő szervek -pajzsmirigy, petefészek stb.). Egyelőre lehet jobb megvárni a javulást, esetleg utána megvizsgálni ezt az oldalt is!
Köszönöm szépen octopus. Azonnal kérdezek majd, ha szükség lesz rá, gondolom itt megtalállak. Azon a fajta vizsgálaton nem voltam. ÍLaboron voltam és fogásznál. Ez az endikronologia mit csinál és mit vizsgál és miért nem mondták nekem?
Lehet nem olvastalak elég pontosan, de hadd kérdezzem meg, endokrinológiai vizsgálaton (a laborvizsgálat mellett) voltál?
Ha folyamatosan javulni fog a hajad, hagyd kérlek figyelmen kivűl a kérdést (Isten adja, hogy igy legyen), ha viszont infóra lesz szükséged, van egy aranyos doki pesten (aki a hajhullást okozó hormonális dolgokkal foglalkozik, és elég lekiismeretes), szivesen segitek!
Jó hosszúra sikerült a szövegem. Nem jelent meg az egész. Valami ilyesmi volt a vége, ami lemaradt, de ezeket még ide akartam írni. Ez azért megnyugtató volt és persze az is, hogy azt mpndta, szinte biztosan ki fog nőni a hajam és rendben lesz vele minden. A tablettát ajánlotta, mert hogy azzal a hajhagymák renbejönnek és ha ez megtörtént, akkor gyorsabban is fog nőni. Nem mosom sűrűn, nem fésülöm sokat, szedem ezt a viviscal tablettát, mert persze vettünk, és még egy darabig nem nézek tükörbe. Ha minden rendbejön, jó lenne elmenni egy Szilveszteri buliba. Én egyenlőre annyit tudok, hogy most már annyi biztatást kaptam, amit egyébként neketek is köszönök, hogy egy kicsit már én is bizakodó vagyok, de még mindig nagyon borzalmas a kinézetem. Csak talán már elhiszem hogy lesz változás. Olvaslak titeket és én is írok, ha végre lesz változás.
Sziasztok, szia donnie, majdnem három hete jelentkezetem utoljára, akkor készülődtem a fogászhoz. Amikor megcsinálták a panoráma felvételt, rögtön ott is fogtak és következett életem legszörnyűbb élménye. Az egyik bölcsességfogamon volt gennyes gyuladás, amit én egyáltalán nem vettem észre. Egészen addig, amig nem álltak neki kihúzni. Azt mondták, olyan góc van a gyökerén hogy már menthetetlen. Persze én mondtam a hajproblémámat is meg mondani sem kellett, hiszen látszik. Ők pedig ugyanazat mondták mint ti, hogy ettől lehet. Igaz azt is mondták, hogyha a hajhullásom nem ettpl van, ezt a bölcsességfogat akkor is ki kell húzni. Na inkább nem részletezem. Utána három napig lázasan feküdtem otthon és antibiotikumot szedtem.
Mostanra azért már sokkal jobb afogam helye. Nagyon sok változás a hajammal nem történt, iszonyúan nézek ki. Remélem amit észreveszek, hogy a mosásnál mintha kevesebb hullana nemcsak azért van, mert így akarom látni. Anyámazt mondja, hogy szerinte sokkal kevesebb hullik. Tegnap elmentem vele, volt egy hajkiállítás. Gondolhatjátok hogy nem volt kedvem odamenni. Én sapkában voltam, mert pont egy ilyen helyen nem mutogatom a fejem, mikor még máshol is szégyellem. Gondolhatjátok hogy nem volt egy nagy élmény, mert az egész arról szólt hogy mennyi minden jó dolog van, amikkel baromi frizurákat lehet csinálni, én meg annak is örülnék, ha lenne hajam. Meg az a rengeteg jó cucc, ami ott volt. Egy csomó új TIGI termék volt, egy egészen új termékcsalád, meg új Loreal dolgok is tetszettek, szóval a szívem szakadt meg, hogy ez nekem most semmire nem jó. Amennyire elkeserített ott minden, végülis most úgy látom, hogy erőt is adott, mert nagyon tetszett néhány termék és én tegnap úgy döntöttem, hogy ezeket én használni fogom egyszer. Aztán anyám odavitt az egyik hajstúdióhoz, egy milánói cég dolgai voltak ott, egy csomó fodrász és gyártották a jobbnál jobb frizurákat és anyám egy ott dolgozó nőnek elmondta, hogy tulajdonképpen miért is jöttünk ide és hogy abban bízott, hogy ezen a kiállításon nemcsak ezeket a szuper szereket találjuk meg, hanewm olyat is, ami a bajokra jó. Na ez volt a legcikibb, egy ilyen helyen levenni a sapkát. Meg amikor emberek elkezdik kitárgyalni a dolgot. Ennek a stúdiónak a vezetője azt mondta, hogy van itt ilyen cég és egy nő, aki szerintem látogató volt mint mi, de hajgyógyásznak mondta magát, az is beleszólt a dolgokba, szóval nagyon ciki volt. Mindketten ugyanazt a céget ajánlották és azt mondták, hogy ők fogják a legjobb megoldást adni, mert hogy azok közül a szerek közül, ami kapható ők árulják a legjobbat és azt a standot keressük meg, ahol Viviscal van kiírva.
Hát ott volt egy orvos, mondtuk neki hogy ezt a céget ajánlották. Hátravonultunk és megvizsgát a doki, itt legalább nem a placcon kellett vetkőzni. Szerinte nagy a valószínűsége hogy a fogam okozta a bajokat, mert nem lát olyan elváltozásokat, ami más betegségre utalna, ez szerinte is egy gyulladásos góc okozta hullás VOLT. Ezt mondta, múltidőben.