Hozzass inkább H&K stageboardot az ATS-hez, legalább lehetne hallani a szólóid, mera lowB-s témákkal mindíg elmoslak...
Ámbár az nemmindíg bay! :o)))))
Vagy legalább kérd meg "newlkomát" hogy nézzen neked, mennyiért is?...
Beszélj a Pelével, nemsoká gyün haza...
Bár nemhiszem hogy a vámosok beveszik (ha mindenkinek hoz mindent), hogy a nála levő "hanxerbolt" csak pótalkatrész... :o)
vagy: most mekcsinyáltatom azútlevelem mer lejárt, oszt kimegyünk Frankfurtba a musikmessére...
Hm? Miccólsz?
Má szóltak hogy van ótó oda, ill. tudom hogy lesz busz is!
Eeekéne dönteni!
Figyusz: ext OD/DS bemenet (előfok is mehet ottan!) már a GT3-on is volt...
és a GT-k zajzára nagyon komoly! (A Rocktron HUSH IICX -el ekvivalens a zajcsillapítás!)
GT6: az új ára hivatalosan 156 pénz! (méghogy 200 fölött, ha-ha) :o)
mostanában keringett felém egy 120 körül...
GT3: lecsúsztál az enyémről, most ment el 100-ért... :o)
A Roland cájgokkal vigyázni kell, mert ha nem az Intermusicán keresztül került be, nem állnak szóba veled (minden gyáriszámot nyilvántartanak, oszt ha nincs benne az adatbázisban akkor nuku pótgépkönyv, javíttatás, stb...)
Ha érdekel van egy Roland A-33 masterkeyboardom, ha SB Live! hangkatyid van, akkor rengetegféle hangszín áll rendelkezésére (soundfontok!, + vienna editor), ill. ha van valamilyen szoftver szemplered (pl Nemesys Gigasampler, v Gigastudio, Reason, stb...) akkor az akár verhet bármit!
Stúdióba ideális, 76 súlyozott billentyű, pitch+ mod stick, 2 midi out, karcmentes állapot, legális darab, alkuképes irányára tokkal/"vonóval": 110 pénz...
Szinpadra viszont kell egy jó hangmodul hozzá...
PC -t cipelni oda elég ciki..
(azé árulom, mert 88 billentyűs kalapácsmechanikás jószágot szeretnék)
...ma egy stúdióban megkóstoltam egy igazi vitage cuccot, ami jelenleg Cerka (exSingSing) motyója, egy ősöreg 30 W-os Vox, ami másfélszer akkora mint a pro reverbem :) és egy 73-as stratocaster 11-es készlettel, normál hangolásban :) ezzel nemigen lehet finomkodni :) nyújtások, vibrátó egy rémálom :))) de a nyers sound az mocskosdög volt :)))
z@kk (c)
Egyenlőre rohadtul nincsen semmi...
véx esetére van egy ilyen Hamburgban..
Jackson DK-2 Deep Metallic Violett / Rosewood €571,--
legalábbis a dec.1. állás szerint egy boltban...
de ez csak tényleg akkor ha egyáltalán nem lesz semmi...
Én Digitech-es vagyok, ÁÁÁÁÁÁÁÁ? menjk te a ......
:)))))))))))))
Csak poén volt.
A GT-6 jó ketyere, viszont nagyon kemény vetélytársa a GNX-2-es. Nemrég nálam volt egy haveromé, iszonyat, mit lehet vele művelni. Van néhány dolog, amit a GT-6 nem tud. Pl. 1 patch-on belül két előfokot tudsz beprogramozni, tudsz köztük váltogatni, vagy! lehet őket keverni! És az előfokok nagyon jól szólnak! Az effektek tuttik, full MIDI támogatás, szájgitár, stompbox modellek (TS-9, Sparkle Drive - aki ismeri, tuggya, mire képes).
Ugyanúgy potikkal igazgatod, könnyű és gyors a használata.
Ha érdekel, van egy eladó 155e-ért a 06-30/3484377-es számon Zolusnál. (Az új ára 200 fölött van)
Egy dolog viszont, ami szerintem a GT-6, és általában a GT-k nagy előnye: a külső torzító/előfok hurok. Az erőlködőd előfokát be tudod ileszteni a GT effektláncába, nem kell mindenféle looperekkel szarakodni, nagyon tutti.
Nekem GT3-mam van, és sok a hasonlóság a kettő között. A GT6 programozhatósága sokkal könnyebb, mert analóg módon, potikat tekergetve, majd "WRITE", tudsz előállítani egy patch-et. Ez a GT3-on nehezebben megy, minden effektet (hangszin, overdrive, modulációs eff., delay, reverb, stb.) külön kell egy db. Rolandos kerékkel beállítani, majd mentés.
Accoustic symulation: ez jó a GT3-on, felteszem, a GT6-on is. Szerintem összességében nem egy rossz effekt, de a DIGITECH-esek majd jól elküldenek a ...
Úgy alakult, hogy mégiscsak allokálódott egy kis materiális jav a házi stúdió fejlesztésére, így a pár hete ócsóságra kihegyezett gitáreffekt kérdésemet módosítanám :-)
Olyan 100, esetleg kissé több (120, 130) körül szerintetek a GT-6 jó effekt? Vagy ilyen kategóriában van jobb?
Igazából az erőlködőszimulátora tetszik, és az, hogy teljesen agyament hangokat is elő lehet vele állítani (fantasy preset, ilyesmik), ,meg - bár ezt még nem próbáltam ki - ebben már van valami akusztikus szimulátor is... Adjatok tanácsot szegény kis Vuknak... vagy Süsü? Mittomén, ezt mindig keverem :-)
PS: 200 körül szinti is kéne, hehehehe, de ezért a guitarrerók mindjárt le fognak nyakazni :-)
hat el nem dobnam, de nekem jobb van.
Ez a Brian Setzer modellnek a butitott valtozata
, es kivitelben sem eri el a rendes Setzer modelleket. Volt szerencsem jatszani rajta parszor. Az enyem az viszont rendes 6120 Nashville, ami az egyik csucsmodell.
Azé' csak a Greg Howe-os a legszebb (MH széria). Hiába az ízléshez tudás is kell, vagy mi?! :)) Ebből kiindulva, szerintem a Devil Girl CC Deville-é...