Aki szemugyre akar venni egy ESP/LTD Viper-301 gitart, az jojjon a ROCKTOGONba holnap(pentek) este.Es koncert elott kiprobalhatja.De elotte hivjon:30-283-8668
Nagy probléma előtt állok, pickup ügyben kéne döntenem. 1999-es MIM 70's reissue Stratóm van, gyári hangszedőkkel. Kőris test, jávor nyak és fogólap. Jó cucc, csak hirtelen lett 1 kis pénzem, és javítanék rajta, de nem tudok dönteni.
2 alternatívára szűkült le a dolog:
- Texas Special pickup készlet
- Lace Sensor készlet (híd Red/közép Gold/nyak Blue)
Amihez kéne: főként blues, rock, kisebb súllyal jazz, metál. Szóval ami igazán fontos, hogy tisztán jó telt, de Stratós legyen, torzan meg főként a bluesos hangzásoknak kéne jóknak lennie.
Egyébként én is azt írtam, hogy a "GT-6 és általában a GT-k ...", az external OD/DS... Csak én ezt külső torzító huroknak vagy miafasznak hívtam az érthetőség kedvéért. Bocs, csak hogy teljes legyen a kép.
Pyry.. gitárt áthozni vámon a dézsma kifizetése nélkül lehetetlen ha onnan jössz.. ha kimész hozni, vannak trükkök.. úgyhogy pele nem hiszem hogy sokmindent fog hozni.. (szerintem a doboz dunlop picks-emet is elfelejti :)
a stageboard egy relatíve filléres dolog egy DK2-hez képest :)))
Hozzass inkább H&K stageboardot az ATS-hez, legalább lehetne hallani a szólóid, mera lowB-s témákkal mindíg elmoslak...
Ámbár az nemmindíg bay! :o)))))
Vagy legalább kérd meg "newlkomát" hogy nézzen neked, mennyiért is?...
Beszélj a Pelével, nemsoká gyün haza...
Bár nemhiszem hogy a vámosok beveszik (ha mindenkinek hoz mindent), hogy a nála levő "hanxerbolt" csak pótalkatrész... :o)
vagy: most mekcsinyáltatom azútlevelem mer lejárt, oszt kimegyünk Frankfurtba a musikmessére...
Hm? Miccólsz?
Má szóltak hogy van ótó oda, ill. tudom hogy lesz busz is!
Eeekéne dönteni!
Figyusz: ext OD/DS bemenet (előfok is mehet ottan!) már a GT3-on is volt...
és a GT-k zajzára nagyon komoly! (A Rocktron HUSH IICX -el ekvivalens a zajcsillapítás!)
GT6: az új ára hivatalosan 156 pénz! (méghogy 200 fölött, ha-ha) :o)
mostanában keringett felém egy 120 körül...
GT3: lecsúsztál az enyémről, most ment el 100-ért... :o)
A Roland cájgokkal vigyázni kell, mert ha nem az Intermusicán keresztül került be, nem állnak szóba veled (minden gyáriszámot nyilvántartanak, oszt ha nincs benne az adatbázisban akkor nuku pótgépkönyv, javíttatás, stb...)
Ha érdekel van egy Roland A-33 masterkeyboardom, ha SB Live! hangkatyid van, akkor rengetegféle hangszín áll rendelkezésére (soundfontok!, + vienna editor), ill. ha van valamilyen szoftver szemplered (pl Nemesys Gigasampler, v Gigastudio, Reason, stb...) akkor az akár verhet bármit!
Stúdióba ideális, 76 súlyozott billentyű, pitch+ mod stick, 2 midi out, karcmentes állapot, legális darab, alkuképes irányára tokkal/"vonóval": 110 pénz...
Szinpadra viszont kell egy jó hangmodul hozzá...
PC -t cipelni oda elég ciki..
(azé árulom, mert 88 billentyűs kalapácsmechanikás jószágot szeretnék)
...ma egy stúdióban megkóstoltam egy igazi vitage cuccot, ami jelenleg Cerka (exSingSing) motyója, egy ősöreg 30 W-os Vox, ami másfélszer akkora mint a pro reverbem :) és egy 73-as stratocaster 11-es készlettel, normál hangolásban :) ezzel nemigen lehet finomkodni :) nyújtások, vibrátó egy rémálom :))) de a nyers sound az mocskosdög volt :)))
z@kk (c)
Egyenlőre rohadtul nincsen semmi...
véx esetére van egy ilyen Hamburgban..
Jackson DK-2 Deep Metallic Violett / Rosewood €571,--
legalábbis a dec.1. állás szerint egy boltban...
de ez csak tényleg akkor ha egyáltalán nem lesz semmi...