nekem is Powerstate-féle ládám van. még mindig 4cm vastag falakkal meg vasráccsal gyártják?
ez 4x75w , én még a megléte alatt nem is tudtam rendesen meghajtani,akkora hangerő nem kellett sehol.
egyéb: mi baja lesz az erősítőnek ill a ládának ha basszgitárt kötök rá?
szóval az a story hogy ládát kerestem,és nagyon gáznak találtam hogy egy átlag 4x12" 200.000 ft környékén van (mivel teljesen újat akartam).
na akkor jött az ötlet hogy beszélek powerstate-ékkel és a végeredmény 2 db 4x12"-es láda lett, az egyik Cel. Vinage 30 hangszórókkal szerelve, a másik G12M Greenback hangszórókkal. Miután elkészültek és "tesztelték" ?ket lett betéve a programba többféle hangszórókkal szerelik a cuccosokat. ja amúgy ölég jó mindkét láda,mesa nagyon szépen meghajtja ?ket,kiváncsi vagyok hogy fog majd tetszenki nekik a randall fej.
oszt most rendeltem egy 2x12" ládát,mert azt könnyebb szállítani,kis helyekre elég is méretre.
Aki szemugyre akar venni egy ESP/LTD Viper-301 gitart, az jojjon a ROCKTOGONba holnap(pentek) este.Es koncert elott kiprobalhatja.De elotte hivjon:30-283-8668
Nagy probléma előtt állok, pickup ügyben kéne döntenem. 1999-es MIM 70's reissue Stratóm van, gyári hangszedőkkel. Kőris test, jávor nyak és fogólap. Jó cucc, csak hirtelen lett 1 kis pénzem, és javítanék rajta, de nem tudok dönteni.
2 alternatívára szűkült le a dolog:
- Texas Special pickup készlet
- Lace Sensor készlet (híd Red/közép Gold/nyak Blue)
Amihez kéne: főként blues, rock, kisebb súllyal jazz, metál. Szóval ami igazán fontos, hogy tisztán jó telt, de Stratós legyen, torzan meg főként a bluesos hangzásoknak kéne jóknak lennie.
Egyébként én is azt írtam, hogy a "GT-6 és általában a GT-k ...", az external OD/DS... Csak én ezt külső torzító huroknak vagy miafasznak hívtam az érthetőség kedvéért. Bocs, csak hogy teljes legyen a kép.
Pyry.. gitárt áthozni vámon a dézsma kifizetése nélkül lehetetlen ha onnan jössz.. ha kimész hozni, vannak trükkök.. úgyhogy pele nem hiszem hogy sokmindent fog hozni.. (szerintem a doboz dunlop picks-emet is elfelejti :)
a stageboard egy relatíve filléres dolog egy DK2-hez képest :)))