A Procolor kft-t tudom ajánlani. A színkód alapján elkészítik az eredeti színű festéket. Kérheted stiftes, ecsetes fejű, spraybe töltött, vagy simán festékes dobozba töltött változatban. Én hibajavító festéket vettem tőlük. Ott a helyszínen keverték ki a színkód alapján.
Le volt törve a lába amit az ajtóhoz kell csavarozni nem lehetett rendesen felfogatni de ami a zacsiban volt annak is le volt törve vagy is repedt volt csak nem néztem meg rendesen.
Nincs jelzés de már mindegy mert most látom a felfogatásnál el van törve a műanyag úgy hogy csere nem tudom hogy törhetett el mikor beépítettem még semmi baja nem volt de azért köszi
Ha van számozva a motornál a csatlakozás, akkor az 1-eshez a sárga/kék, 2-eshez a fekete test kábel, a 3-ashoz pedig a narancssárga vezeték csatlakozik.
De így nem tudom összedugni lehet hozzá venni vezetékszettet olyanra gondolok hogy rádugom a motorra és össze lehet csatlakoztatni az ajtóból kilógó vezetékkel illetve a motoron található érintkezőre melyik színű vezetéket kössem mert akkor lehet megpróbálnám működik e.
Egy sárga/kék vezetéken a motorhoz a +-nak állandóan ott kellene lennie. Ez közvetlenül a végálláskapcsolóhoz megy. Aztán van egy fekete, az a test és egy narancssárga, ami a kapcsolótól jön.
Ami a hátsó ajtóból jön ki csatlakozó ha bekapcsolom az ablaktörlő kapcsolóját és a multimétert beledugom mind a két érintkezőhöz nem mér feszültséget viszont ha az egyikbe dugom másikat meg a testhez érintem van feszültség ha lekapcsolom az ablaktörlő kapcsolót csak az egyik érintkető és test között mérhető feszültség
Lenne még egy kérdésem hátsó ablaktörlő motorral kapcsolatban. Úgy vásároltam a kocsit hogy az ablaktörlő motor nem volt beépítve de adtak hozzá egy bontatlan csomagolásút be is szereltem de nem tudom összehozni. A motoron magán három érintkező van de ami kijön a hátsó ajtó alól csatlakozó abba viszont két vezeték van sőt kisebb is ez a csatlakozó ráadásul el sem ér a motorig. Lehet hogy kell vennem egy vezetékszettet létezik ilyen vagy ezt hogy kehet összehozni??
Relé van, de nem azért mert olyan nagy teljesítményt kell kapcsolni amit a kapcsoló ne tudna. Ha megfigyeled, akkor az a kis kapcsoló (a hátsó) csak egy nyomógomb. Namármost, egy nyomógombbal, ami csak addig zárja az érintkezőket míg nyomva tartjuk, azzal relé nélkül nem oldható meg, hogy egy lámpa égve maradjon. Bizonyítja ezt az is, hogy ha be van kapcsolva a hátsó ködlámpa és a világítást lekpacsoljuk, majd vissza, a ködlámpa nem fog visszakapcsolni. A világítás kikapcsolásakor megszakítjuk a relé tartó kapcsain átfolyó áramot és az kikapcsol. Az első ködlámpa kapcsolója más. Nem si cserélhető fel a kettő. Az mechanikusan reteszel mikor megnyomjok. Ekkor zárja az érintkezőket. Ha mégegyszer megnyomjuk, akkor bontja. Éppen ezért a bekapcsolt első ködlámpánál ha kikapcsoljuk a világítást, majd vissza, az újra világítani fog. A kapcsoló a ködlámpa relét vezérli, ezért azon kis terhelés van. Az izzókhoz folyó áramot a relé kapcsolja, ami sokkal terhelhetőbb mint az apró kapcsoló.