Keresés

Részletes keresés

req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 209
Az álom és a halál nem ugyanaz, fölösleges párhuzamba állítani a kettőt, hiszen meglepően sok ember szokott alvás után föléledni, míg senki sem támadt fel soha a halálból. A klinikai halál sem azonos a "közönséges avagy jelző nélküli" halállal.

"Mert hazudhatok is, nem? :-)"

Ha már így rákérdeztél: minden valószínűség szerint épp azt teszed.

Előzmény: kala36 (206)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 208
Zea tesó, minden szavaddal egyetértek :-)
De ha tegyük fel, A.J.C. megtalálta a válaszokat magában, és meg tudja adni azt az embereknek, hogy a válaszokat magukban is megtalálják? S mivel mi még nem találtuk meg a válaszokat, ezért nem tudjuk eldönteni, hogy ő már megtalálta é. Fából vaskarikkancs. Ezért akrok eltölteni mellette némi időt, me' hát a puding próbája az evés :-)
Tezsvéreim a zsurban, most elköszönök, mert megyek karácsonyizni a családdal. Három nap múlva jelentkezem. Mindenkinek boldogságos ünnepeket, jó kajákat s jó csajokat/pasikat kívánok!
Kala.
Előzmény: Zealander (207)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 207
Jah. Már látom mit néztem el. BBBBB egyhozzászólásos "kollega" írását néztem a tiédnek. Meglepően ugyanaz a desing. No mindegy.

Azt látsz amit csak jólesik velem vagy akár Req999-el kapcsolatban. De nem ismersz minket, ezért a személyemet ért kritikákkal nem tudok mit kezdeni. Az ego mint mumus számomra nem létezik, nem fáj, nem zavar, nem kavargatom a katyvaszt.

T'od az ego azóta lett a közöstudat kincse, mióta idiából nyugatra importálták. Az értelmezés helyességét most hagyjuk. Ahogy már pár éve rizsázom, tapasztalni kell és nem elmélkedni róla. Az meg senkinek sem segít, hogy jól eldumálunk róla itt vagy akár egy előadáson.
A válasz ott van bent, de a legtöbb ember pont nem oda figyel, hanem mindenféle "tanítókra". És tetszik vagy sem, de Christian is ezt indukálja az emberek 99%-ban. Ez engem különösebben nem zavar, mindenki azt tesz amit akar. De ettől még tény. Az emberek utálnak szabadok lenni, kell egy vezető. Nu mindegy, elkanyarodtam:)

A pénz kérdésről meg annyit, hogy bizony lehet ingyér' tanítani. Volt és lesz is rá példa. De ez titok és egyben off is.

A gésa azért van, hogy teccen. Értékelem a Japán mentalitást. Ez van.

Happy Kurusimasu néked is!

Zealander

Előzmény: kala36 (205)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 206
req999 tesó, a haláldolog nem olyan, mint a születés. Ha tégedet reggel felébresztenek, akkó ezt azt jelenti, hogy este nem aludtál? Mikor visszatértem, utánnaolvastam a témának. Sok élményt leírtak, de egyik sem egyezett az enyimével. Eztet tényleg nem tuuudom előadni, de épp úgy megéltem a halál utáni cuccosokat, mint a hétközapjaimat. Haláli élmény volt :-)
Bátyó, a tapasztalatot elmesélni ellehet, de az neked nem ad semmit senem. Mert hazudhatok is, nem? :-) Csak arra lenne jó, hogy a vélemények csatázzanak. A.J.C.ben pont azt szeretem, hogy nem sugároz semmit a fejembe. Vagy legalább is nem veszem észre :-)
Kala
Előzmény: req999 (204)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 205
Zea bátyó, egy kukkal sem vavuvauztam, hogy bármi is szupergagyi lenne az írásodban. Ezt req999 tesó írásaira sem mondtam. Ha figyelmesen szemléled a történéseket, megláthatod, hogy vannak dógok, amiben egyetértekezünk, vannak dógok, amikben nem. De amikben nem értünk egyet, aztat dógokra egy szóval sem mondtam, hogy übergagyi. A problematicát nálad is abban látom, amelyet req999 bártyusnak leírtam a (195)ösben.
"Pusznyák" :-)
A gésa meg teccik :-)
Előzmény: Zealander (197)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 204
Ez duplagondol-taktika. Ha téged felélesztettek, akkor NEM vagy, nem voltál halott. Aki csak "majdnem" szül gyereket, azt nem nevezzük anyának -- okkal.

Hogy szerinted nem lehet a tapasztalatot elmesélni? Azért csak próbáld meg, hátha mégis! Vagy Christian közvetlenül a fejedbe sugározta a gondolatait?

És miért borul fel az egyensúly? Mi az egyensúly?

Előzmény: kala36 (203)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 203
req999 tesó, hogy mióta vagyok halott? Kutakodván az emlékeim pókhálós polcain, azt mondanám, hogy nyolc éve :-) Akkor klinikailag meghóttam, de a bögyösvörös bombázó doktorina újjáélesztett. Tudod tesó, a tapasztalatot nem lehet elmesélni. Csak megtapasztalni.
Az egyensúly pedig mindig felborul. Azért van, hogy felboruljon, vagy felborítsuk :-)
Kala.
Előzmény: req999 (196)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 202
Javítás. Nem írásomban hanem munkásságomban. Érveket ha lehet. Kösz.

Zea'

Előzmény: Zealander (197)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 201
Köfike!

Előzmény: req999 (199)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 200
Jajj neeee. Hagyjuk azt a karácsonyi szöveget, Nex azóta is azon röhög. Mondtam is neki, hogy az előnytelen külsejével és szánalmas karrierjével csak ne röhécseljen. Nem használt:>

Hadd szipkázzak enerdzsít! Nagyon örültél a cuccnak? Nagyon, nagyon, nagyon? Nagyooooooon?

Zealander

Előzmény: req999 (164)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 199
A "lécci" szó használata (amennyiben erre nem kényszerített személyesen Berija) csökevényes értékrendre és deformált szellemre utal. ;] Hasonlóan a "pulcsi", "ücsi", "vacsi", "karcsi" (!!!) és "pusznyákollak" kifejezésekhez...
Repent Ye Sinners, the End is Near!
Előzmény: Zealander (197)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 198
Na ez nagyon jó.

93/93 - 156

Pssszt.

Előzmény: req999 (169)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 197
Jah ha már kérdéseket akarsz. Írd már le lécci, hogy mi is olyan szupergagyi az írásomban, amiből megállapítottad szellemem alacsony mivoltát?

Halljuk.

Zea'

Előzmény: kala36 (189)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 196
Nem vagy nagyigényű, ha neked annyi elég, ha valaki kijelenti, hogy az egót nem tartja rossznak, és ugyanazok a szövegei a túlvilágról, mint neked. Te mióta vagy halott?

"Erről tapasztalatom van tesó, ego nélküli tapasztalat :-) nem pedig véleményem."

Nagyszerű. Meséld el, biztos nem azt szeretnéd, hogy "elhiggye" bárki.

"szerény személyemmel megtartom az egyensúlyt."

Úgy érzed, felborult?

Előzmény: kala36 (195)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 195
Kedves req999. Nem mondtam, hogy az ego rossz, csak azt, hogy takar :-) Jól mondod tesó, ego nélkül nincs igazság! Én nem hiszek az egotlanságban, mert ahogy montad, csak a hullának nincs egoja. Szemeiben A.J.C. két gondolatával lett hiteles. Egyik ez az ego kérdés, mivel ő sem tartja rossznak, másik meg a túlvilágról szóló szövegei, mivel azok pontosan megegyeznek a saját tapasztalataimmal.
Tesó, ego nélkül nincs igazság, de mivel az ego takar, ezért ha megtanulod ego nélkül is látni a világot, akkor utána az egoddal is tisztábban fogod. Erről tapasztalatom van tesó, ego nélküli tapasztalat :-) nem pedig véleményem. Sajnálatosan a világ jelentősebb dolgairól csak véleményem van.
And a végére, hogy megalomániám lenne? Gondolom, ha van, akkor se tudhatok róla, azért mánia, ha meg nincs, akkor minek foglalkoznék vele :-) Tesó, nem akarok én kullancsoskodni, csak szerény személyemmel megtartom az egyensúlyt.
Kala.
Előzmény: req999 (192)
Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 194
Ugyan hagyd. Szerintem teljesen igaza van. Lássunk néhány jóképű és sikeres embert:


Ha valaki nem ismerné: Darnold Lamanegger a híres vallási szkanderbajnok. Specialitása a megvilágosodás fejbeverés hathatós alkalmazással.


Mothera Tanderson. Tantrikus gondolkodó és lepedőakrobata. Specialitása az ujjbilincs.


Rammie Willrshna. Kétszeres ego dzsúdó bajnok és elmehajlító pszichopomp.

Látod, látod Sophia! A "szépség" kötelező:) Az már más kérdés, hogy szuper megvilágosodottnak kell lenni ahhoz, hogy felfogjuk: a szépség igen relatív fogalom. Kedvenc sztorim is van példázatnak. Van egy helyre menyecske, mellesleg már 8 éve ismerem a hölgyet. A nagyon szép lány kategóriába sorolják az emberek és igazuk is van. Ehhez képes a párja termetre olyan mint egy oroszlánfóka. Vagyis igen kövér. Mondhatnánk, hogy biztos a pénzéért szereti. De nem gazdag. Akkor az eszéért? Oké, nem hülye a srác, de nem is Einstein. Akkor miért? Nos... Egy haverom, amolyan igazi lányok kedvence kategória (kisportolt, sikeres is!:)), elhatározta, hogy elcsábítja a leányzót. A választ nem tette zsebre, mert a lány elmondta, hogy neki az ilyen gizda csávók nem tetszenek. Na lám. Érte én is szívesen lennék 180 kiló:)

Erről ennyit.

Zealander

Előzmény: Sophia_ (175)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 193
Üdvözlet néked Vigor! Dehogy akarom megver(et)ni! Miért kellene megver(et)ni?! Nem oly rég tíz évig verekedtem fojamatában, egy életre elegem lett belőle. A szándékaim valóban azok, amelyeket leírtam, mondhatnám a szándékaim tisztességesek :-) És lőn, milyen kedves vagyok, ha velem is kedvesek :-)
Kala.
Előzmény: req999 (192)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 192
Teljesen jogos: ha te mondod, AJC nem próféta. Mondjuk tőlem akár boldogságos ifiasszonynak is hívathatná magát, mert nem ez vele a bajom. Biztos érted a lényeget.

Oké, megint leírtad, a vélemény meg az ego rossz dolog, mert eltakarják az igazságot. Válaszolok: hülyeség, ego nélkül nincs igazság sem. A két érvcsoport íme, kiegyenlítette egymást. Még valami?

Azon az órán egy órán keresztül a szülőcsatornára emlékezett vissza AJC, majd az utána következő bő egy órában azt világította ki fényreklámokkal, hogy hová és mennyi pénzt lehet befizetni. Persze nem ismerem a közönséget, lehet, hogy nem tudnak olvasni, és ezért nem plakátoltak a teremben és ezért nem osztogatták az infót fénymásolt cetliken.

Már megint elszálltál az újdonsült megalomániádnak köszönhetően: ha be óhajtod jelenteni, milyen néven írogattál eddig a fórumra vagy milyen néven írtál nekem, bizonyára megteszed. Addig sajnos...

A kullancskodásnak már előre örülök. Te is meg fogod tudni, miért.

Előzmény: kala36 (189)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 191
:] Azt meg lehet próbálni. :]
Előzmény: Vigor (190)
Vigor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 190
Stílusodból ítélve alaposan meg akarod ver(et)ni req-t.
Előzmény: kala36 (189)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 189
req999 tesó, látod, megy ez neked csúnya szavak nékül is! Látod, hogy nincs is szükség azokra a fránya káronkodásokra! Remélem sasolod, hogy milyen jót teszek veled, még néhány hét, és civilizált emberhez méltó lesz a stílusod :-)
Tesó, méltatlan személyemmel botorkodnám megjegyezni, hogy te emlegetted A.J.C.t fogadatlan prófétának. Tudom, hogy kicsinységem megjegyzései halovány széljegyzetek csupán, de csak azért vettem a bátorságot, hogy kijavítsam csodálatos szavaid, hogy sokat emlegetett véleményed ezen új informácijóval kiegészülvén tökéletessé váljon, már amennyiben ez lehetséges.
Tesó req999, valószínűleg elhomályosította látásod a lényedből áradó fény, hogy nem vette észre azt, amit már kilenszer leírtam. Ezért most bátorkodám idekörmöcölni tizedségére is, hogy nem a véleményed tartalma a problematica tárgya. Mivel felnyítván szemeimet megjegyezted kivételes olvasottságod, akkor reményeim szerint bölcsességed fényét eleink mestereinek bölcsességei. Buddha, Osho, Lao ce és még sokan mások, valahány név e naptárban, mind azt mondták, hogy a vélemény s az ego csak eltakarják az ember szemei elő az igazságot, független a vélemény tartalmáról. Tudom, hogy csak egércincógás füleidnek méltaltlanságom hangja, de ha nem csal emlékezetem, egy bizonyos előadáson egy órát mondta valaki ezt. Meglehet tán, hogy mégis csak figyelni kellett volna :-)
Tesó, ha meg szeretnéd tunni, mikor is váltottunk mi már itt eszméletlen cserét, más néven és stílusba kell keresned. De ácsi! Most látom csak, szememre veted, hogy csak ebben a topicban fogadom be bölcsességedet. Igazad van, már megint, ezért engedek kérésednek, és ezentúl a többi topicban elejttett gyöngyszemeidet is felveszem, hogy méltatlan személyemmel tovább fényesítsem híredet. Szavaid hatására így tovább csizsolhatjuk szellemünk és építhetjük barátságunk :-)
Kala.
Előzmény: req999 (188)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 188
Ritka, hogy valakinek ekkora pofája legyen, mint neked, miközben ennyire nem tesz le semmit az asztalra. Persze a fikanickek korán halnak.

Azt kérded, ki mondta, hogy most vagy itt először? Az "adatok" feliratú linkre hívom fel a figyelmed, ami minden hozzászólás fejlécében látható. Az árulkodott. Más néven lehet, hogy írtál már, de ezzel a nyálas, gügyögő, erőltetetten poénkodó stílussal eddig még nem találkoztam, és akkor sem érthető, miért hoztad létre a "kala36" nicket kizárólag helyi fikázás céljára.

Azt mondod, AJC istennek mondja magát. Nagyszerű. De kit érdekel? Ettől még hiteltelen az előadásmódja, és szinkretista gagyi a könyve. Nem innen-onnan szedett pletykák, hanem saját, szubjektív, a teljesítménye alapján alkotott vélemény alapján mondom ezt. Ha elolvastad a topicot, láthattad, hogy senki nem kritizált mást vele kapcsolatban. Az ilyen véleményekre NEM lehet úgy reagálni, hogy "de bibibí, neked akkor is hülyébb az apukád, bibibí".

Ahhoz képest meg, hogy nem érdekel téged ez a srác, egész kitartóan lihegsz az érdekében. Ha van kedved, írjál, vagy inkább "vauvauzz" még néhány nyögvenyelőset, jó sok kényszervigyorral megpakolva, lehetőleg minél nagyképűbben fogalmazva. Jól jöhet még.

Előzmény: kala36 (187)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 187
De hát req999, te csintalan gyermek, már megint meg kell fedjelek! Már megint micsoda szavak! Hová tűnt a logikus elme józansága? Hová tűnt az oly büszkén emlegetett diplomák sokasága? Mit is vauvauzott Zoolander tesó? "Az érzelmi hullámokkal nem érdemes vesződni, mert nulla logika van benne". Sasolod, hogy menniyre csüngök a virtuális ajkaitokon? Látod, megint csak tanultunk valamit, mi ketten együtt :-)
Nagyságos req999 tesó, mondta néked aztat bárki is, hogy most vagyok itten először? Mondtam én aztat egyetlen egyszer is, hogy nem írtam én mán ezen a forumon egy picinykét? Miből hiszed aztat, te, az éleslátású bölcsek legbölcsebbike, hogy nem csevejegtünk mi már itten feketén és fehéren? Vagy inkább feketén és szürkén :-)
S hogy "izzadságszagú, harmatgyenge poénkodós szöveg"? Tesó, én mindent megbocsájtok neked: a hazaárulást, asszonygyalázást, az állatokkal való fajtalankodást, még azt is, hogy balkézzel nyúlsz a levesestálba, de azért az én tűrőképességemnek is van határa :-) Ez az övön aluli ütés tényleg fájna, de tesó, amit írtam abban semmi vicc nem volt. Föleg az imádott balhéidra és a rózsaszínű genny párhuzamára hívnám fel mégegyszer nagyrabecsült figyelmed :-)
Még egy piciny pontosítás A.J.C.ről. Ő nem prófétának, hanem Istennek mondja magát. Egy Isten pedig csak önjelölt lehet. Vagy tudsz valakit, aki kijelöli az Istent Istennek? :-) Eztet sem én találtam ki: Oshó és C. is mondta valamellik előadásán.
Kala
Előzmény: req999 (186)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 186
brendi2: Mindent megmagyaráz? Például?


kala36: A gügyögésen kívül esetleg valami mondanivaló? Teljesen hihető: nagy ívben szarsz AJC-re, de -- micsoda véletlen! -- éppen akkor regisztrálsz nicket, amivel kizárólag az AJC-ről szóló topicban írsz izzadságszagú, harmatgyengén poénkodós szövegeket, amikor a könyvéről alkotott véleményem után az előadásáról is negatívan vélekedem.

Elolvastam a könyvét, elmentem az előadására. Ennél többet egyetlen önjelölt prófétára sem vagyok hajlandó időt pazarolni.

Az meg, hogy te, egy jöttment senki mennyire értékeled a véleményemet, olyan szinten nem érdekel, hogy emiatt fölösleges is írogatnod.

kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 185
Jöttment tökfej? :-) Ejnyesz bejnyesz req999 tesó, hát válasz ez? Rontom bontom, hát szabad így beszélni? :-) Egy ilyen csiszolt elmétől többet vár az ember. Óh, hát igen, azok a fránya elvárásaim :-)
Tesó, újbó leizzadok, míg a két újjacskámmal beütöm a szöveget, de mivel olyan szépen beszélsz, neked mindent :-) Ezé leírom újra, hgynekem A.J.C felemelése vagy lehúzása semmit sem jelent. Imádott mester? Kedves req999, én egy valakit imádok, magamat. De azt viszont nagyon :-)
Érdekes, én sosem voltam egy balhés. Talán azért, mert az élet más területeit is tudtam élvezni, talán másért, nem tudom. Ezért hát nem tudom, hogy vajon minden témából, amiben balhéztál, csak úgy ömlötte e, hogy is fogalmaztál,"rózsaszín genny?" de ha igen, akkor megéri elmerengencsézni, hogy tényleg a balhé témájába volt benne a rózsaszín genny, vagy csak belekerült, amikor hozzányúltál :-)
BBBB tesó egy kicsit sarkosan s fanatikusan fogalmazott az ízlésemnek, de egy dologban igaza volt. Mielőtt véleményt alkotsz A.J.C.ről, megéri találkozni vele. Nem mintha számítana, hisz a vélemény akkor is csak vélemény, de akkor legalább hitelesebb lenne a véleményed. Így olyan, mint bableves után a puki, bűzös és súlytalan :-)
Szorri az alparizált hasonlatért, de nagygyorsan ez villant be. Tán még se leszek költő :-)
Kala.
Előzmény: req999 (183)
brendi2 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 184
req999!
úú,bazze
megnéztem a honlapod:)
érdekes, és mindent megmagyaráz
jó fej lehetsz azért..
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 183
kala36: Egész komolyan gondolod, hogy én minden jöttment tökfejnek könyörögni fogok, hogy írjon, főleg olyanoknak, akik kampányszerűen akkor jelentek csak meg, amikor az imádott mesterükről tűntek fel kevéssé hízelgő vélemények?

Egyébként nem rossz, mindig is szerettem a balhékat, és örülök, hogy most rátaláltam valamire, amit alig kell piszkálni, mégis, csak úgy ömlik belőle a rózsaszín genny. Gyümölcséről a közhely, ugye.

Előzmény: kala36 (182)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 182
Szasztok! Tegnap váratlan hirtelenséggel beájultam :-) Kedves req99 tesó, nem a szemeimmel van a baj, csak mivel nem vagyok gondolatolvasó, kukkom sincs, hogy millen kérdéseidre érzed a válasz hiányát. Te mondtad tegnap, hogy ha C. kíváncsi a véleményedre, akkor írjon neked. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor írd le a kérdéseidet. Látod, már tanultam valamit tőled :-)

Seol tesó, persze, hogy vélemény az, hogy a vélemény megöli az egyént. Az én véleményem. Mer hát nekem még van :-( Éppen ezér nem kell komolyan venni. Én csak feldobálom az ingeket, osztat csak nézem, hogy ki is ugrik bele :-)

Rozália tesó, nincs mit köszönni! Én nem Christiant védem, mert a véleményem szerint :-) nincs szüksége rá. Csak a jelenlévőket próbálom ráédöbbiztetni a gondolkodásmódjuk zsákutcájára. Egyetértek req999 tesóval abban, hogy az illúzióvilág helyett a valóságban kell élni, s a szirupos kényelmes mátrix elvesztése bizony fájdalmas tud lenni.

Angela tesó, már megint igazad van. De két újjas gépelési stylommal parádézva bepötyögném újra, A.J.C.ről semmi véleményem nincs. Nekem pozítív tapasztalatom volt vele, de ettől még lehet szélhámos is. Hogy C. kókler vagy Isten, azt senki sem tudhassa. Még ő sem. Szertem egy követ fújunk, mivel én is arra próbálok rávilágítást adni, hogy a hiba a mi készülékünkbe van :-) me ahelyett, hogy értelmes dógokkal töltenénk az időt, egymást osztjuk a véleményünk kardjával. Hogy az a magasságos, kitört belőlem a költő!

Sophia tesó, nagyon jól teszed, hogy az értelemre több pontot osztasz. Mert hát a csúnya fiúknak is van szíve :-) Magam se vagyok egy matyóhímzés :-)Kevés nő képes erre. Kedves Sophia, olvasd el az idézett mondatom előtt és után lévő sorocskákat is. Ha eztet megtevéled, akko kiviláglik majd szemeidnek, hogy az idézvényes mondat nem minősítésnek született, csak magyarázatnak az ego ilyenformájú megnyílvánulásocskájára. Valami Buddha fickó egyszer négy bekötött szemű bölcset vezetett a döglött fáni négy részéhez, hogy ráébressz őket, milyen félrevezető is ha az egész helyett csak a vakvéleményünk :-) kiemelte részel foglakozunk.
Kala.

Előzmény: req999 (176)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 181
Nagyon meg voltam elégedve a felhozatallal, csupa tüncibünciédeske, ezt bármikor elismerem. :] ("Pusznyákollak", mondta az egyik...)
Előzmény: Seol (178)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 180
Igazad lehet, féreg vagyok, de talán még én is tanulhatnék valamit a csodálatos, a fényességes, a nagyságos, a bülbülszavú Christiantól. Meggyőző a szöveged. Főleg az érveid tetszettek (a cáfolat ugyanis azzal kezdődik, nem a sértődött picsogással). De tudom, inkább higgyek neked, mint a saját szememnek és agyamnak, mert az mind csak csúnyacsúnya egókrampusz. Ja tényleg, adományokat szívesen fogadok, még az én szintemen is!

(Mi a lényeg, amit te megértettél? Már azon kívül, hogy odamegyek valahova, bemondom a tutifrankót, aztán "nem szánok rá több időt".)

Előzmény: BBBBB (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!