Nincs itt vihar Razzle es nem is lesz,
csak szerintem egy kicsit finomabban kellett
volna leirnod, talan igy ez valakinek egy kicsit sertö föleg , ha sok penzt adott ki a cuccert.
Szia
Úgy látom, hogy vihart kavart a beírásom, amit nem akartam, csak a véleményemet írtam le.
Eéőször is magamról egy pár szót:
Nem másodnick-es vagyok, csak eddig nem igazán írogattam az Indexre, csak olvasgattam, csak most már nem tudok elmenni ilyen nagyképű kóklerkedés mellett. Egyébként több mit 10 éve zenélek jómagam is, és azt kell, hogy mondjan, hogy nincs rossz cuccom.
Ez a cájg amit írtál a véres metálzenén és a Nu-metal szarakodáson kívül semmire nem jo.
A hangzás a teremben egyszerüen rossz. A gitárosok nem hallják egymást, a dob szörnyű, a basszusgitár cucc nemkülönben.
És akkor még a nyomasztó környezetről nem is beszéltem.
Lehet, hogy valakinek ez király, de ez véleményem szerint messze van a "legnívósabb próbaterem" címtől.
Igen, ezt én is javasolni akartam. Mármint, hogy ezzel nem nagyon kellene dicsekedni. És bár én sosem jártam az említett próbateremben, de szerintem egy próbatermi cucc nem attól lesz nívós, hogy 2x800 wattal szólal meg. Ez inkább egy légkalapács nívósságának ismérve.
De ezt TÉNYLEG nem a próbahely leszólása miatt írom, mert -ismétlem- fogalmam sincs hol van, vagy milyen.
2x800W láda...
...és az érzékenység? :)))
Érdekes/hasznos volt a garry-s link, amit írtál, én sem tudtam, hogy ez így van. (mondjuk nem is hordtam össze hülyeségeket... nem értek hozzá=nem pof*zok bele nagyokosan)
A próbatermet bérelni lehet? Mennyiért? Kb mennyivel kell előtte odaszólni (tapasztalataid szerint), hogy bizti beférjünk?
Üdv: Lala
De ne ezen agyalj, hanem azon, hogy ki ez a többnickű Razzle...
Marha mód kíváncsi lettem rá ki lehet, mer egy ilyen tech ridert lehordani, az bizony merész...
Olyan "savanyú a szőlő" szaga van a dolognak...
Igazából az piszkálja a csőröm hogy egy pótnickel szólt be...
Egyébként több nick egyidejű használata egyazon fórumon elég gerinctelen dolog szerintem...
gyűrűnél nem megy el akkora kompresszió, ott nagyobb gubanc lesz.. (csak gondolj bele, kis rés, és ahhoz hogy kimenjen a gáz ahhoz idő kell, ami nemsok van.. )
Jó hogy ismét innen tudom meg hogy minden jöttment grizligéza a cuccomon zajong... bár így legalább ha elöregednek benne a csövek akkor lesz aki kicseréli újakra :))))))
...szét van kopva mint állat.... a 4es hengernél vagy gyűrűtörés, vagy elégett a szelep...
Egyébként vasárnap lejár a műszakija...
A "nagyjavításon" már túlvan, motort kell vennem, meg esetleg váltót...
Na ennyit elég az OFF -ból!
Holnap úgyis talizunk...
Ne magyarázd meg Uzsidoboz :)))
most itt egyszerűen az alapterületről volt szó.. :))))
na ja, az autóm nem is arra van hogy a motyómat cígöljem vele..
a Zeffner Hammondját egyszer úgyis odébb fogom rúgni egy laza mozdulattal.. vagy rászokok a Wylde féle hólabdázásra, és gyorsan rászokik arra hogy kivigye, ha nem szeretné hogy könyékig turhában nyomja :)))
igaz, ugyanakkora, olyanez mint a felhőkarcolók esete... :o)
Mellesleg a szállításra gondoltam, meg arra hogy igazán esddig nem tudtuk meghajtani a cájgot (csak próbán)...
pl: a te ótódba lehetetlen bépásszítani a mótyód...
Pláne ha 2 ládád lenne...
Arról meg ne beszéljünk, hogy minden egyes buli alkalmával ki "nyafog" a roadokért... :o)))
Emlékezz csak a rockogénes buley-ra...
Már az is vicces volt amikor felpakoltuk a cájgot, eltűnt a "színpad" 80%-a...
A Tunyogiéknál májerebb lett volna a stackes megoldás, pláne ha duplát rakunk fel.
Mondjuk így is nagyot néztek, mer nem számítottak ekkora armadára...
A Závodit meg tuti megütötte volna a guta, ha kitakarom a dupla Laney stack-jét. Te meg a Zeffer hammondját toltad volna arrébb... :o)))
Én Pyramyd bácsi mindjárt elmagyarázza nekünk hogy ha egy half-stac ugyanannyi alapterületen helyezkedik el, mint egy 2×12-es láda, akkor egy fullstack mekkora alapterületű ezekhez képest? ;)))
szerintem rohadtul ugyanakkora helyet foglal a színpadon mindhárom variáció :)