Keresés

Részletes keresés

Blindmouse Creative Commons License 2003.02.11 0 0 7331
És ezt szerinted megérti "másodnick" barátunk?? :))

de ő biztos nagyon okos, és kapásból 4 olyan helyet mond, csak pesten ahol a gitárosok dupla fullstacken nyomják, JCM800-asokkal.. meg a bőgősnek is oda van téve 3 köbméternyi Gallien Krueger.. meg dupla Mapex ezer cinnel... és korlátlan mennyiségben grátisz ásványvíz, üdító, dühító, kokó, heroin, kurvák... és mindezt 500 éves tölgyfából faragott bútorok közt, arany van szőve a szőnyegbe is, már ahol nincs márvány, mert a kandalló elé azért mégse kéne, oda elég a jegesmedvebunda :)))

na, és most elindulok szépen haza, úgyhogy el az utamból, mert úgyis megelőzlek ;)))

Előzmény: tinxtu (7330)
tinxtu Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7330
"DE MÉRT AZ ÉRTÉKE A LÉNYEG?
SZERINTEM A HANGJA A FONTOS!"
Na ez szerintemtem full igaz!!!! Persze ez minden hangszerre értendő. Ha egy gitár precízen van összerakva, minőségi fából készült és még a hangszedők is jók, akkor tök mindegy hogy Made in Japan vagy Korea stb. Japán gitárok között azért több ilyet találsz, de a legjobb ellenpélda a Yamaha. A cég a 80as években az egész gitárgyártást áthelyezte tajvanba, de felépítette a saját gyárát ugyanazokkal a minőségi előírásokkal mint japánban. Ennek köszönhetően egy-két kivételtől eltekintve az összes Yamaha tajvanban készül(még a több százezres signature modellek is)....
tinxtu
Előzmény: Pyramyd (7323)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7329
Ahoy Ry!
Ha már torzít a hang, akkor már gáz van...
a mélyebb hangokra egyébként jobban mozdul a cucc...

Egyébként használtam én is hathúros bőgőt marshall gityóládával, de az jazz-rock volt, tehát jó kis szolid szalon hangerőn szólt és nem volt gond...

Te bőgőn szólózol? Hmm...
Milyen musaxot jáccol?

Előzmény: Ry (7320)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7328
Egyébként a legnívósabb az én értékrendem szerint (és hála istennek elég sokan mások szerint is) ebből jön össze:

- nagy a hely (50m2),
- kultúrált (tiszta, padlószőnyegezett),
- jó a tech ami bent van,
- szépen szól,
- hallod az éneket is!,
- nem a legdrágább,
- felárnélkül, defaultból cintányérok, doubler, kábel (ha szükséges)...
Bármely hasonló "intézménnyel" vállalom az összehasonlítást!

Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7327
"Ez a cájg amit írtál a véres metálzenén és a Nu-metal szarakodáson kívül semmire nem jo."

Majd megmondom a KFT-nek... :o)))

Egyébként jogod van úgy gondolkodni és vélekedni ahogy...
A Te véleményed a Tiéd!

Nekem meg nem kötelező egyetérteni Veled!
Meg másnak se, ha nem akar...
Ennyi!
Peace for You!

Előzmény: Törölt nick (7315)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7326
Gyere el és meglepődsz, EBBEN BIZTOS VAGYOK!

Ugyanis én ott vagyok végig (részben a berendezések állagmegóvásának érdekében is), és BEZONY mi is ezen a cuccon próbálunk...

VANNAK MÉG MEGLEPETÉSEK!
Vintage csöves cájg: Semmi Cicó topiktársunk konstatálta nyár elején szomorúan, hogy eladtam a kvázi 196x-ból származó fullcsöves 50W-os TORNADO fejet...

T:06/303-896-986

Előzmény: Gope (7319)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7325
Ez akkor mi:
FLOP topic 954-es hozzászólás
"Biztos, hogy én vagyok az egyetlen aki másodnickel írogat ide?"

Azt aláírom hogy a 8m-es belmagasság sajátos akuszztikát teremt az 50m2-es helységben, az üvegfal nemkülönben...

A lényeg tud a hely jól muzsikálni...

Egyébként szerintem elég régen voltál nálunk, ha egyátalában nálunk voltál...

Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7324
Nem feltétlenül kell csúcsrajáratni a cuccot!
A lényeg az, hogy az ének rendesen átszóljon a zene felett!
NÁLUNK HALLOD AZ ÉNEKET, NEM CSAK SEJTED!

Bandus jer le oszt nézd meg!

Előzmény: AORBandi (7313)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7323
Mondjuk Mike Portnoy -nak, ugyanis pár évig Mapexes volt...

Persze nem egy Venus -on...
Ezt a szériát már nem gyártják, tudomásom szerint a mostani M-Pro -val ekvivalens...

Egy 2 millás DW -t nem is fogok kitenni...
Elég egy 300 körüli konfig (dob+tányérok+doubler)...
DE MÉRT AZ ÉRTÉKE A LÉNYEG?
SZERINTEM A HANGJA A FONTOS!

Előzmény: Charliexx (7312)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7322
1000pénz/óra
általában egy héttel előtte érdemes, de adódnak "lukak"...
Előzmény: Zelézi Lala (7311)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7321
97 dB
Előzmény: Zelézi Lala (7311)
Ry Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7320
honnan tudom, hogy hajtom? nagyon mozog a membrán?egyébként nem annyira mélyen használom, úgy nem jó szólózni...:)
Előzmény: Pyramyd (7273)
Gope Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7319
Előrebocsátom: senkit sem védek és nem is támadok. Nagyon sok rossz (alacsony színvonalú) próbateremhez volt balszerencsém. Ezeket általában kezdő, fiatal zenekaroknak szerelik fel, pénzkereseti céllal. Meg esetleg saját felhasználásra is, de akkor más cuccot vesznek elő a tulajék. A közös ló esete ismert. A dobokat szétverik, a cinek elrepednek, a gitárcuccokat széthajtják, nem megfelelően használják, és eredetileg sem szoktak "nagy durranás" kategóriájúak lenni. Pl. vintage csöves motyót nem fog senki kitenni egy kezdőnek. Főleg, mert a tulaj sem szokott árgus szemmel ülni végig, hallgatva a napi x óra rettenetet.

Persze, ha az ember saját próbatermet épít, és nem adja ki másnak, oda lehet minőségi cuccokat tenni.
Conclusion (IMHO!!!): egy bérpróbaterem szükségképpen nem lehet egy bizonyos szint fölötti.

Blindmouse Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7318
Hát nyilván igazad van.. de nem mondtál jobbat, csak úgy összehasonlításképpen sem.. :)

a hangzás, és a hangulat szerintem az építkezés előrehaladtával javulni fog..

na többet nem mondok, mert azt fogod hinni hogy polírozni akarom a helyet.. de nekem megfelelnek a körülmények pilanatnyilag ;))

ja, és az én motyóm fikázásáért még széjjel leszel vágva kistáska :)))

Charliexx Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7317
Nincs itt vihar Razzle es nem is lesz,
csak szerintem egy kicsit finomabban kellett
volna leirnod, talan igy ez valakinek egy kicsit sertö föleg , ha sok penzt adott ki a cuccert.
Szia
rusnya21 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7316
Eladó egy megkímélt állapotban lévő, beállított Epiphone LES PAUL Studio. Ár: 110.E Ft.
rusnya phone: 30-244-5885.
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7315
Sziasztok!

Úgy látom, hogy vihart kavart a beírásom, amit nem akartam, csak a véleményemet írtam le.
Eéőször is magamról egy pár szót:
Nem másodnick-es vagyok, csak eddig nem igazán írogattam az Indexre, csak olvasgattam, csak most már nem tudok elmenni ilyen nagyképű kóklerkedés mellett. Egyébként több mit 10 éve zenélek jómagam is, és azt kell, hogy mondjan, hogy nincs rossz cuccom.
Ez a cájg amit írtál a véres metálzenén és a Nu-metal szarakodáson kívül semmire nem jo.
A hangzás a teremben egyszerüen rossz. A gitárosok nem hallják egymást, a dob szörnyű, a basszusgitár cucc nemkülönben.
És akkor még a nyomasztó környezetről nem is beszéltem.
Lehet, hogy valakinek ez király, de ez véleményem szerint messze van a "legnívósabb próbaterem" címtől.

Charliexx Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7314
Én se csak rakjuk a helyére a dolgokat.
Előzmény: AORBandi (7313)
AORBandi Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7313
Igen, ezt én is javasolni akartam. Mármint, hogy ezzel nem nagyon kellene dicsekedni. És bár én sosem jártam az említett próbateremben, de szerintem egy próbatermi cucc nem attól lesz nívós, hogy 2x800 wattal szólal meg. Ez inkább egy légkalapács nívósságának ismérve.
De ezt TÉNYLEG nem a próbahely leszólása miatt írom, mert -ismétlem- fogalmam sincs hol van, vagy milyen.
Előzmény: Charliexx (7312)
Charliexx Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7312
Ne haragudj, hogy megjegyzem mint dobszakertö
es tisztelettel kerdezem a Mapex miota es kinek nivos,de szerintem még nem is draga?
Jo ezen nem mulna.
Előzmény: Pyramyd (7298)
Zelézi Lala Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7311
2x800W láda...
...és az érzékenység? :)))
Érdekes/hasznos volt a garry-s link, amit írtál, én sem tudtam, hogy ez így van. (mondjuk nem is hordtam össze hülyeségeket... nem értek hozzá=nem pof*zok bele nagyokosan)
A próbatermet bérelni lehet? Mennyiért? Kb mennyivel kell előtte odaszólni (tapasztalataid szerint), hogy bizti beférjünk?
Üdv: Lala
Angelcry Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7310
enyémek "custom" kinézetüek,a mesa dual recto-hoz lettek "kozmetikázva"
Előzmény: Ry (7269)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7309
Asszem igazad van... :o)))
Na megyek csucsukálni...
Előzmény: Blindmouse (7308)
Blindmouse Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7308
Kit érdekel egy olyan user aki álnicken szólogat be??
gyáva fickó lehet :)))
Előzmény: Pyramyd (7307)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7307
De ne ezen agyalj, hanem azon, hogy ki ez a többnickű Razzle...
Marha mód kíváncsi lettem rá ki lehet, mer egy ilyen tech ridert lehordani, az bizony merész...
Olyan "savanyú a szőlő" szaga van a dolognak...
Igazából az piszkálja a csőröm hogy egy pótnickel szólt be...
Egyébként több nick egyidejű használata egyazon fórumon elég gerinctelen dolog szerintem...
Előzmény: Blindmouse (7302)
Blindmouse Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7306
Hát a holnapi ajánlatig még kibírom mostmá ha eddig nem purcantam bele.. :)
Előzmény: Pyramyd (7304)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7305
akkor a szelep...
Előzmény: Blindmouse (7303)
Pyramyd Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7304
...ezt már eccer megbeszéltük, de holnap úgyis rá akarok térni a dologra...

A cső csak drive nál sműxik a lökődben, az meg nincs használva...

De mondtam, hogy lesz ajánlatom neked...

Előzmény: Blindmouse (7302)
Blindmouse Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7303
gyűrűnél nem megy el akkora kompresszió, ott nagyobb gubanc lesz.. (csak gondolj bele, kis rés, és ahhoz hogy kimenjen a gáz ahhoz idő kell, ami nemsok van.. )
Előzmény: Pyramyd (7300)
Blindmouse Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7302
Jó hogy ismét innen tudom meg hogy minden jöttment grizligéza a cuccomon zajong... bár így legalább ha elöregednek benne a csövek akkor lesz aki kicseréli újakra :))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!