A Nagyajtai utcánál megállunk, kinyitja az a bunkó állat az ajtókat. A túloldalról integet két csaj, hogy várja meg őket mindjárt átmennek, és felszállnak.Mivel nem jött 1 autó sem, átszaladtak a Szilágyin, és mégegyszer intettek annak a bunkó állatnak. Mire bunkó állat odanéz, bólint, és a lányok pofája előtt becsukja a ajtókat.
MOSZKVA TÉR VÁ. - NYÚL UTCA 2 FOGASKEREKŰ VASÚT 3 SZENT JÁNOS KÓRHÁZ 4 NAGYAJTAI UTCA 6 BUDAGYÖNGYE 7 AKADÉMIA 8 KELEMEN LÁSZLÓ UTCA 10 ZUHATAG SOR 11 NAGYHÍD 12 VADASKERTI UTCA 13 VÖLGY UTCA 14 HEINRICH ISTVÁN ÚT 15 HŰVÖSVÖLGY VÁ. 17
"Most már azt is tudom,hogy az UV az uj villamost jelent!Ezek a vilik már leegalább 60 éve voltak ujjak!Most már csak régiek!" és társaira reagálva:
"Az FVV 1956 elején 20 darabot rendelt az UV betűjelzéssel ellátott járműből; a név egyébként a közhiedelemmel ellentétben nem az "Új Villamos" rövidítése, hanem az "U" típusra utal, mely távvezérelt, ennek az indikátora a "V" betű."
A másosik idézet innen származik: http://villamos.budapest.veke.hu/tipus/uv.html
Valaki volt már olyan kedves és belinkelte, de úgy látszik csak én olvastam bele.