De Andruskó nagyon szép gólt lőtt! Szerintem jó meccs volt, küzdött, hajtott és jól is játszott a csapat, csak nem lőttük be a helyzeteket, ami a legfontosabb! Jól védekezett a Debrecen, jól védett Csernyánszki meg sokszor sajnos mi magunk ügyetlenkedtük el a helyzeteket. Sajnos két nagyobb megingásból gólt kaptunk és sokszor Milinte is bravúrral hárított! Szerintem Prukinak nem Szakály Dénest és Huzmi Gábort(igaz ő nem sokat játszott) kellett volna becserélnie. Szerintem az egy pontot mindenképpen, de talán a hármat is megérdemeltük volna. Egyenrangú ellenfele voltunk a Debrecennek, éha egykapuztunk. Ilyen játékkal és akarással szerintem késöbb sem lehet gond!
Ki nem szarja le a ligabajnokságot?! Más csapatokat sem érdekel, nyűg mindenkinek. A legtöbb gárda a zehetségeit inkább leteszi NB III-ba, mert ott magasabb a nívó.
De így nem is lesz! Igazad van, persze, bizonyos szempontból, hiszen az egy kulcsposzt, de akkor sem tetszenek a klub vezetésének új elvei.
Aki ezt az egyetemmel közös ligacsapatot is kitalálta, az sem volt normális. Most vajon büszke magára, hogy első mérkőzésén 9-0-ra kikapott a megyei másodosztály szintű játékosokból összeállított, de mégiscsak a Rákóczi nevet is viselő csapat?
Újabb légiós a csapatnál... Tekintetbe véve, hogy az élvonal legszegényebb csapatai közé tartozunk, és így a túlélés zálogát inkább a saját nevelésű fiatal játékosok beépítése, majd később korrekt összegekért való eladása jelenthetné, szerintem nem éppen a helyes úton járunk.
Szakály (Peti) végre győztes gólt rúgott. Eddig, ha ő betalált, akkor szinte mindig 2-1-re kikaptunk. Nagyon jól jött ez a győzelem, mert a Debrecen ellen már a döntetlen is nagyon jó eredmény volna!
Közben megnéztem, hogy volt-e másik fotós májusban, de sajnos nem. Pedig azért a vesztes meccseinkről is vannak képeink. (Sőt, tavalyról szinte csak olyan van.:)
Ha azt nézzük, a 2004 nyári feljutás óta továbbra sem kaptunk még ki a Honvédtól. Másrészről azonban nekik sem volt igazán hazai pálya a csepeli stadion. Úgyhogy én nem tartom ezt a 2-2-t jó eredménynek. Remélhetőleg arról van csak szó, hogy a csapat nem rázódott még össze, és ősz közepére azért sikerül valahol a középmezőny környékén stabilizálni a helyünket!
Röhejes ez a beléptető-rendszer. Már egy éve várom, hogy végre pontos nézőszámokat láthassak a hazai meccsekről, de úgy látom, már annak is örülni kell, ha az ember végre felesleges komplikációk nélkül beléphet a stadionba.
Ezt a kínszevedést, ami tegnap volt a pályán... pfff.
Azonban kezdjük az elején:
a beléptető rendszer nem működött. Már megint kevés volt az idő a beüzemeléséhez? Persze, így gyorsabban mentünk be, de sok jegy nem volt helyreszóló. Mondjuk engem nem érintett, mert bérletem van, de a C-ben majdnem ki lett osztva pár pofon a helyek miatt.
A meccs:
valószínűleg nem tett jót a csapatnak, hogy a csapatkapitány az utolsó pillanatban lelépett. Csak azt nem értem, miért kellett ezzel eddig várni? A fedett lelátó előtt futkározó, kerítést rázó emberke többet futott, mint néhány játékosunk. A kiállítás után végig azért szurkoltam, hogy a félidő vége előtt lőjjön a csapat egy gólt. Miért? Mert tudtam előre, hogy ha nem, akkor nem nyerünk. Mert ez volt tavaly is a szitu.
A Vasasnak csak gratulálni lehet. Mészőly Géza munkája már látszik a csapaton, úgy tűnt, néha mintha az Újpestet láttam volna. Kicsit rutintalanok még, (ez jól látszott a kiállításnál), de stabil középcsapat lehetnek. Ha már rutin: pont ezzel kellett volna nyernie a Rákóczinak.
Hogy nekünk mindig a bíróval is meg kell(lene) küzdeni! Bár valahogy egy gólt be kellett volna gyötörni, de úgy érzem, ha reggelig játszottunk volna akkor sem sikerül...