Keresés

Részletes keresés

szerike Creative Commons License 2006.07.24 0 0 10

Sziasztok!

Bocs,h eltüntem sajnos még nem oldódott meg a kérdés,sőőőt csak most érdekel igazán!!!!

Naon sok dolgom volt.Viszont a neten nem találok azóta sem semmit erről a szilikon-labdás megoldásról,köszönöm,hogy foglalkoztok vele:)megpróbálom vmikor felhivni a korházat,de olyan jó lett volna egy olyan embert találni akinek már megvolt,és a tapasztalatait leirja!!!

Remélem nem haragszotok,hogy itt kezdtem ebbe a témába,de hát a cél ugyanaz:)

Üdv jövök majd!!!

habibibi Creative Commons License 2006.07.14 0 0 9

lehet.

de hátha mást is érdekel :)

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.13 0 0 8
Lehet, hogy szerike azóta már túl is van mindenen:)
Előzmény: habibibi (7)
habibibi Creative Commons License 2006.07.12 0 0 7

Egy ismerősöm most járt utána mindkét módszernek. Mindkettőt a Péterffy Sándor utcai kórházban csinálják, csak más osztályokon. A gyomorgyűrű 650.000,- Ft, ha nem TB-s, a "labda" 150.000,-. Utóbbit úgy helyezik le, mint a gyomortükrözésnél.

A gyűrű bent maradhat egy életen át, a "labdát" (csak én hívom így :)) kiveszik, ha az ember elérte a kívánt testsúlyt. Akinek gyűrűje van, az tényleg nem tud többet enni, mint szükséges, mert kijön belőle.

Azt mondta az ismerős, hogy hozza még az infókat, akkor megosztom veletek :))

Előzmény: szerike (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 6
Szia Szerike!

Azóta jutottál már valamilyen döntésre?
Előzmény: szerike (5)
szerike Creative Commons License 2006.06.22 0 0 5

Sziasztok!

 

Kicsit off leszek,de majdnem idevágó a kérdésem.Én is körbe jártam a gyomorgyűrű kérdését,de nem nagyon merem válalni(félek tőle,meg elég drága is szerintem)

 

Nem tud valaki bővebb tájékoztatást adni a gyomorba helyezett fiziologiai sóoldattal töltött labdáról????a nyelőcsövön helyezik be,és a gyomor felét kitölti.

Egyszerüen nem találok róla semmit.Vagy valakit aki megcsináltatta,vagy mostanában készül rá.Hogy történik ez az egész?Hol csinálják?Mennyibe kerül?

Előre is köszi a segitséget!!!!

 

A gyomorgyűrűre visszatérve az egyik ismerősömnek testidegen lett a gyűrű.ezért egyfolytában váladékozik a sebe már több mint egy éve,és állandóan kötözésekre jár,hát ezért is tartok a műtéttől.

 

az előző kioktató ember meg inkább ne jöjjön olyan topicba ahol semmi keresni valója nincs!és ne osztogasson tanácsokat!Nyilvan nem szórakozásból akar az ember egy ilyen beavatkozást megcsináltatni,hanem megvan az oka rá!

Affiliate Creative Commons License 2006.04.15 0 0 2

MÉG VALAMIT!!!!

 

és ez nagyon fontos: KI MONDTA HOGY A TÁPLÁLKOZÁSNAK "VÁLTOZATOSNAK" KELL LENNI??? pontosan ugyanazokat a tápanyagokat kell a testednek megkapni nap mint nap, semmilyen változatosságot nem igényel, midennap ugyanugy levegőt szivunk, nem egyik nap levegőt, utána metánt, a viz is viz minden nap, de a kocsidba is mindennap benzint tankolsz. a másik ordenáré hülyeség az "egyoldalú táplálkozás" mert aki szart eszik az nem egyodalúan táplálkozik azzal, hogy a szükséges minőségi tápanyagot be sem viszi a szemét mellé! a kardió 40 perc legyen, vegyétek ezt mindig alap minimumnak! jó lesz ez, mindent bele!

Előzmény: Affiliate (1)
Affiliate Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1

szia jr!

 

NEMHOGY AZ ÉLETMÓDOD VÁLTOZTATNÁD MEG, DE TE GYŰRŰT TESZEL ODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

HIHETETLEN!!!!!!!

 

DE, hogy segítsek is !!!

 

figyejjé rám erről !!! az ABC ben kapható alapanyagok,a hús, zölkdés, rizs, krumopli, tonhankonzerv, zabpehely, nagyon sovány túró, tojásfehérje kivételével SZAROK!csak minőségi kajából és mellé a kardió: csirike, pulyka, hal, tojásfehérje, zöldség, rizs - mást nem kell enned!

 

SOK Sikert!

Előzmény: TamásD (-)
nyman Creative Commons License 2006.04.14 0 0 0
Egy jo nagy O tesznek a gyomorra? Vagy jo kicsit?
Előzmény: TamásD (-)
TamásD Creative Commons License 2006.04.14 0 0 topiknyitó
Felvetésnek indítottam a topicot. Mostanában egyre elterjedtebb módszere a fogyásnak, ha máshogy már nem megy, vagy lustábbaknak előtte is. Mit gondoltok erről? Ti belevágnátok?

TamásD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!