Te egyébként Magyarországon élsz?
Csak azért kérdezem, mert mondtál olyat is ami arra utal talán hogy nem... lehet gogy félreértettem.
Látom akkor neked valami drabális cuccod van :)
király!! :)
A szomszédba lakott a sidi, abból az együttesből
akik azt éneklik hogy : "nem vagyok tökéletes",
annak volt még valami jobb cucca, de már elköltözött, úgy hogy nem tudtok vele kooperálni sajnos.
Mit szólnál ha kooperálnánk, mert nekem valami ilyesmi kellene hangzásban, de úgy hogy valaki még ért is hozzá. :)
Mivel ez elég ritka.
Valahogy nekem a gitár "mélyebb aljassága" hiányzik, ha érted miről beszélek.
És ezzel a cuccal fel is szoktatok venni,
vagy azt mással?
Majd valamit kitalálunk ellentételezésként
(már ha benne vagy)
most lehet hogy szívtam egy hangszed?t úgy full,úgyhogy ha vkinek kell egy Dimarzio PAF nyaki píkáp,megveheti 30.000ért még dobozban van,és nem használt
Egyik kedves ismerősöm vett egy Epiphone Les Paul 7 tip. gitár ilyen sunburnst színben. Valaki rendesen beleganyézott. (röv.: össze viszza forrasztva benne minden) :(
mindegy most már jó.
Valaki nem tud olcsón 7 húros normális hangszedőt.
(S. Duncan, DiMarzio, EMG)
Szia fredo! szivacs van, mert amikor újrahúztam a gépem múltkor, valami megsérült a fájlszerkezetben (Fat32-ről konvert NTFS-re)... egyelőre úgynézki, hogy nem fogom tudni elővakarni az owner mélcímét...
de még dolgozom rajta...
Ment neked mail a száundcsekkes címre.. talán tetszeni fog az attachmentje :)
meg kezdd el szervezni a "stúdiózás" projectet, illetve a buborékkal az énektéma átrágást, köszi :)
Kar hogy nem létezik ilyen.
Én rendeletileg bevezetném! :)
A 'madarat' szoktam piszkálni,
van kb 4-5 (sokkal) jobb gitárosom is, de az a baj hogy egyedül neki jött le mit akarok csinálni :))
A 2 óra ellövése szerintem jó ötlet,
a baj az hogy kevés időm van, de szerintem jövő héten megyünk.(ha lenne annyi időm bérletet váltanék, de mostanában az életem egy nagy rohanás)
Valahogy érzem hogy mélyet kellene emelni, és
vágni a magas alja-közepéből, de nekem a gitáros-sound kicsit új, a digitális zene témában már vágom ezeket, de itt nehezebben hallom ki.
Szóval a következő alkalom szerintem csak erre fog elmenni, hogy 30 féleképpen próbálunk felveni valamit.
A kondi-mikrofononokon viszont még gondolkodom, de a POD XT-ről már lemondtam, mert az ahogy hallgattam, rosszabb mint amit eddig csináltunk :)
dzssssi dzssssssi-s riffek:
Én vagy számítógépre kötöm a gitárt, és egyszerűen line-in-on (ez hülyén néz ki...) keresztül felveszem a tiszta hangot, utána pedig Sondforgeval csinálok rá dzsssidzssiii-t esetleg zummmm-ot. Vagy egy DOD TrashMaster pedál segítségével durvítom a hangját. Esetleg kombinálom a két lehetőséget.
De a Soundforge-t mindenféleképp merem ajánlani.
"Tehát egy teljesen sima, normál, kommersz , buta? átlagos, brutális hangra vágyom! :))"
Nos ilyen nem létezik... :o)))
javaslat:
- ...Izé pickáld már meg a "madarat", hogy jáccon tisztábban, (vagy majd én bugozzak megin?)...
- ...miccósz ahhoz, ha ellövünk 2 órát arra, hogy mit is szeretnél hallani valójában...