Segítséget szeretnék kérni. Ha valaki tudná, hogyan néz ki belülről egy késtartó, akár egy skiccet, vagy fotót is szívesen venném. Hogyan van megoldva, hogy a kés egyik irányba sem mozdul el. Hogyan van kitámasztva, hogy ne egyen függőleges elmozdulás, mégis könnyen forogjon? A kés tetején van egy köszörült köszörült csúcs, de hogyan van megoldva hogy lefelé ne mozogjon a patronba? (Megjegyzem nem vagyok amatőr, legyártom a késtartót, de a konkrét megoldást még nem tudom. Nagy örömmel fogadnék egy konkrét példát)
Nem tudom mivel szerkesztesz, de lehet valami réteg problémád, hasonlóképpen jártam én is de már régebben, és ott a rétegek nyomtása volt a hiba, volt olyan réteg amit nem akart nyomtatni mert nem votl egybefüzve.
MH-721-es vágóplottereket láttam hirdetési oldalon 109-125e környékén. Úgy néz ki, beruházok egyre. Tudtok ajánlani valami corel-es tesztet, amivel ki tudom próbálni a gépet?
Segítségeteket szeretném kérni egy foison c48 pro típusú géppel kapcsolatban. Mellékeltem egy képet, hogy mi a jelenség. Konkrétan kezdetek óta csinálja. vissza is küldtem már a gépet a szervízbe illetve ahol vettem de azt mondják a gépnek semmi baja, rossz jelet kap valamiért a gépemről a plotter. Már másik számítógépen is megpróbáltam ugyanazt csinálja. kábelt cseréltem az se segített. vadonatúj kést is raktam bele az sem jött be. már próbáltam másik verziójú programmal természetesen az se segített. Ha valaki már találkozott ilyen jelenséggel kérem jelezze.
Segítségeteket szeretném kérni egy foison c48 pro típusú géppel kapcsolatban. Mellékeltem egy képet, hogy mi a jelenség. Konkrétan kezdetek óta csinálja. vissza is küldtem már a gépet a szervízbe illetve ahol vettem de azt mondják a gépnek semmi baja, rossz jelet kap valamiért a gépemről a plotter. Már másik számítógépen is megpróbáltam ugyanazt csinálja. kábelt cseréltem az se segített. vadonatúj kést is raktam bele az sem jött be. már próbáltam másik verziójú programmal természetesen az se segített. Ha valaki már találkozott ilyen jelenséggel kérem jelezze.
Epson Stylul Pro nyomtatóhoz keresek tintapatronokat, használt is érdekel (cyan-ból üres is!). Olyan Epson patron is érdekelne amiből kinyerhető a benne lévő festék (nagykapacitású, nem szivacsos
Xerox Colorgrafx X2 nagyformátumú nyomtatóhoz (SCSI vezérlővel) keresek olyan szakembert, aki a gép feltelepítését vállalná, vagy bármilyen információval szolgálna a gép telepítésére, és beállítására. Kapcsolat: 06-70-453-29-08
én most vásároltam egy secabo minit ( cutok dc 240 ) ,régi gyártás de új termék, viszont a honlapra feltett gyári szoftver kamu, win 7 alatt nem működik, win xp alatt futtatom, azt még nem sikerült kiderítenem, hogy vágóalátétet milyet és hol érdemes vennem ?....ötlet ?
Eladó Egy Redsail RS1360C nagy fóliavágó és rajzoló gép. Nem túl sokat használtam . Jelenleg is be van üzemelve kipróbálható tesztelhető. Tartozik a géphez gyári állvány + kés; fóliavágó szoftver megmaradt fóliáim usb/rs232 es kábel . 2013. novemberébe vettem 1 év garanciát adtak rá. . Eladás oka: Külföldre költözés miatt adom el esetleg kisebb plotterre cserélhető vagy értelmes dolgokat beszámítok elsősorban szerszámokat mobiltelfon nem érdekel . Control System RISC mikrokontroller Meghajtó típusa Micro-lépésre Stepper Motor Média mérete (mm) 1360 Vágási méret (mm) 1200 Vágási sebesség 10-600mm / s (16 szint választható) Forgácsoló erő 10-500g (38 szint választható) LCD kijelző Angol Felbontás 0.0254MM/step Ismétlési 0.0254MM/step Parancs HPGL Felület USB2.0/232 Hatalom 90 ~ 240 V / 50 ~ 60Hz
Sziasztok, ez nyomtatóplotter , nem vág, de hátha valakit érdekel: Eladó egy jó állapotban lévő Roland FJ 52 pigment tintás nyomtató. Íves és tekercses anyagokra is nyomtat 1350 mm szélességig. Nyomata szép, kipróbálható Dunakeszin./Igény esetén adok hozzá egy komplett számítógépet, amivel azonnal munkára fogható, telepített grafikai programokkal./ +ajándék tekercs fotópapír
Szinte az összes textilfólia (flex/vinyl & flokk/műbársony) 50 cm széles tekercsben kapható, tehát a leggazdaságosabban akkor tudsz dolgozni, ha minimum ilyen széles plottert használsz. Mivel a késnek kell tudnia még mozognia a fólia két szélen túl is, a 60 cm (24 inch) egy szabványméret, amit ehhez a fajta fóliához használnak. Lehet ennél szűkebb plotter is használni, de akkor fel kell szabdalnod a fóliát, illetve a szélesség korlátozza a vágható méretet.
Ha használt plottert szeretnél, nem árt odafigyelni egy pár apróságra. Mindenképp kérjél próbavágást, amit szedjél is ki. Egy minőségi plotter a két oldalon pontosan ugyanolyan mélységig és erősséggel vágja át a fóliát úgy, hogy a hordozót csak megkarcolja. Ha tehát eltérést látsz/érzel a két oldalon, akkor azt a plottert hagyjad inkább.
A másik, hogy a plotternek nagyobb grafika esetén is pontosan ugyanoda kell visszaérnie, mint ahonnan elindult, amikor egy betűt/alakot körbevág, különben iszonyat tortúra a szedés (erről mesélhetnek bőven azok, akik kifognak egy -khm- kevésbé sikerült kínai plotter)
Ami a hőprést illeti, a textilfóliák meglehetősen megbocsátóak, simán elnézik, ha 10-20 C fokkal kevesebbel/többel vasalod fel, mint az ajánlott, nyomás igényük is viszonylag kicsi, sőt, több menetben is felvasalhatsz egy-egy grafikát, szóval nem is kell óriási hőprést venned. Azt azért nem árt tudni, hogy a nagyon low-end kínai hőprések (amelyeket jellemzően szublimációhoz készítenek, mert annál a technológiánál elég, ha csak forrón összeérnek a dolgok) elég hamar szét fog esni, ha textilfóliákhoz használod.
Amúgy ha most ismerkedsz a textildekorációval, nézzél be nyugodtan hozzánk. Nálunk mind ezeket ki lehet próbálni, meg lehet fogdosni.
tanácsokat esetleg ajánlatokat szeretnék kérni használtplotterre és hőprésre.Saját készítésű polóimat ,felsőimet szeretném magam díszíteni fóla nyomással.Ehhez szeretnék tanácsokat kérni hogy milyen és mekkora plottert vegyek.Azt is szeretném tudni hogy ha használtat veszek akkor mi az a fontos amit tudnom kell ahhoz hogy ne akármit vetessenek velem.