Amúgy a kalóz bakelitek közül a lissy forrásból származó koncertkiadványok a legalja. Ld. San Francisco (Mountainview) 1990 bakelit. (Forrás: 128 kbps mp3) Broáf.
Szerintem akkor, 1993 nyarán a dal még nem volt meg, de az igaz, hogy tett be a klipbe felvételeket a népstadionos soundchekről, amiket a BS-ben adott koncert képei követnek, így valóban hihetik azt a népek, hogy a tapsoló közönség a Népstadionban volt megőrülve a művészetéért.
Betudtam határolni, melyik ING mixekről van szó... annyira nem tetszik, de úgy vagyok vele, mint a Picasso képekkel, sok nem tetszik, de mind része a nagyszerű egésznek.
Nem kötözködés, mert tudom hogy te sokakat interjúvoltál (egy kicsit irígylünk is érte, te bennfentes :D), de nem hiszem, hogy 93 júliusában a Do we bow már kész lett volna, hogy azt elő is adják a U2 előtt. Az viszont tény, hogy Ákos azon a nyáron írta a Test nagy részét.
A Dorozsmai Peti meg a Lepe biztos tudná, mikor készült el a DWB.
Mindegy, jól néztek ki a klipben a népstadionos bevágások.
Most lecsekkoltam - csak a korrektség kedvéért - a klipet, saját koncerteken forgatták a videó nagy részét. Erre már nem emlékeztem "kristálykrisztán".
Akinek ő a legnagyobb művész, szeresse bátran, én ebből az egészből csak a U2-t sajnálom. Akkor még szerettem őket. De frissen elballagottként, szűkre szabott zsebpénzzel döntenem kellett, hogy melyik koncertre megyek a nyáron, és hát ugye akkor járt nálunk egy bizonyos "dipesmód" is. ;-)