De kísérletezhetsz vegyes pickupokkal is akár :))
Pyramyd imádja a zizegős NO közép soundot.. én meg szeretem ha vagy egy kis teste a hangnak..
Szóval az lenne a legjobb ha kapnál kölcsön pár hétre egyet egyet belőlük, és kóstolgatnád.. én úgy vettem a JB-t, egy hétre beletettem a gitáromba.. aztán már nem vettem ki.. :)
Fates vs. '70 zound: ahhoz az előfokot is át kell állítani... Az utóbbihoz több közép kell és teltebb mélyek...
A pickup váltás egyedül nem elég...
Ha van esetleg többcsatis vagy programozható preamp -ed akkor eccerű a dolog...
Ha nincs, marad a kompromisszum!
Nos úgy gondoltam felteszek itt egy kérdést:-)
Pickupcserében vagyok (egy Ibanez rg570-be), és érdekelne mit ajánlotok...
A lényeg, hogy a hangzás sokoldalú legyen...(Fates Warningos zúzós, és egyben mondjuk Flower Kingses vintage soundot is ki lehessen belőle csikarni...)
Nem szoktál benézni a Dream Theater topikba?
Ott a Medve nevü kolléga alkotott egy szervert, kimondottan DT anyagoknak. Talán némi gitáros ilyen-olyan okítóanyagnak sem lenne ellene.
Ha gondolod, kérdezd meg, páran biztos örömmel látnánk a cuccost!
...köszönettel vettem :) kaptam még okítóanyagot, ami a young guitar DVD mellékletéről való, Zakk Wylde: Speedball Pentatonic néven fut, először egy harckocsibontóban pózól a szokásos cuccaival, aztán néhány üveg sör társaságában lazán bluespentatonozik és káromkodik az orra alatt :o)))) van még rajta Petrucci okítás is, ő lassan is eljácca, ami csak gyorsan üt igazán :o))) mikor ülünk össze?
z@kk (c)