Pyra: nem tudtalak elérni telefonon, mert épp most akarok csinálni egy giga összeröffenést pár gitárossal, szal kellene vagy 3 óra valamelyik nap a szándcsekkben. (erősen mostanában). Gondoltam hogy írok is hátha előbb nézed meg a levelet :)
Még egy kérdés a többiekhez:
A V-amp-ot eléggé leszóltátok.
Melyik a jobb:
(erősítő, hangfal szimulátor dolog)
- POD 2.0, XT
- V-amp 2
- Yamaha DG-stopm
- Zoom PS-02
- Johnson J-station
- Mesa boogie amp-simulator
(na jó az utolsó kivételével) :)
szóval a Selectet én dícsértem nem te, arra hivatkozva hogy szerintem jobb mint amit a középkategóriás gitárokba általában raknak (már metálzenére).
azt írtad hogy a DD hangja jobban függ a fától, azért kerestem ki miből van a cuccom és kérdeztem hogy ez most jó-e nekem, mert semmi tapasztalatom ilyen téren (meg pickup téren se). szóval csak nem akarok sokat szarakodni pickup-cserélgetéssel, hanem egyből az ilyen zenére legjobbat akarom.
ui rétegelt lemez: már nem tudom kitől hallottam, de szerinte a Bartolini pickup olyan, hogy akkor is ugyanúgy szól ha egy seprűnyélre szereled.
Udv! Megint én. Felteszem megint a nagy kérdésem, tán most észreveszi valaki:
Szerintetek megér egy használt (de jó állapotban levő), Laney 50W-os combo 63000-et?Esetleg mit javasolnátok ebben a kategóriában?(ami olcsóbb, jobb stb.)
Háááát... most ezt részben nem értettem,vagy mi.
Selectet én egy szóval sem mondtam hogy jó :)
Ja meg nem azt akarom mindenkinek mondani, hogy vegyen egy farostlemez gitárt vagy az otthoni nagyszekrényb?l faragjon magának és tegyen bele egy EMG-t.. én mindenféle EMG-nek ellenállok,de most lesz valami mestergitárom vagy mim,abban EMG81 van,nagy bánatomra, úgyhogy ezúton árura is bocsájtom, TEHÁT ELADÓ EGY EMG 81 MINDENNEL 20.000-ért, vagy cserélném SEYMOUR DUNCAN hangszed?re (humbuckerre ezen belül bármire) csak jó legyen :)
DD szerintem jól fog benne szólni (ha azt teszel bele) Juhar hegyek,az jó :) Rétegelt lemez gitárban lehet hogy nem lesz annyi mélye,vagy zajérzékeny lesz meg ilyenek.
az enyém elől-hátul satus úgyhogy annyira nem hangolódik.
Angelcry:ja utánanéztem a neten, annyira nem dícsérik a Select hangját, többen Duncanre cserélték ki.
megnéztem a gityó faanyagait:
test kaliforniai juhar
nyak kanadai juhar
fogólap indiai rózsafa
na most, lehet azt tudni mennyivel lesz ebben a Duncan Distortion-nak más hangja mintha egy rétegelt lemez gitárba lenne belerakva?mert azt mondod a Selectnél ez nem számít.
Komolyra fordítva a szót:
Költözés meg egyéb hasonló okok miatt eladók az alábbi cuccok:
- (az alább emlegetett) Digitech Studio 100-as multieffekt (rack-es, kétutas, 99 gyári, 99 saját effekt-tel, pedálozható, stb.)
- 200-as PROEL hangfalpár (hátra keskenyített => monitorként is használható, én stúdiómonitornak használtam, mert nagyon tiszta a hangja és szépek a magasai)
- 2x200-as Fox végfok
- Roland U-110-es hangmodul (99 general midi hangszer, 4 kártyahellyel bővíthető, 16 midi csatornát fogad max.)
Van egy 12 csatornás rackes Roland keverőm is, de az nagyon a szívemhez nőtt, attól nem szívesen válnék meg, de ha valaki nagyon gazdag, megpróbálkozhat meggyőzni... :))
Szerintem ez épp a fordított eset: te keresed a ronda, dagadt, dugni sem szerető feketét (ergo használhatatlan), én meg feldobom neked a csinos, vékony, szexuállat szőkét.
Potom 60-ért.
...Angelcry vazze :) nem vagytok valami finomkodó úrifiúk ezzel a mélyrehangolt tömeggyilkos vizióval :o))) elég tompa demoizű a felvétel, de élőben biztos állatmód szóltok :)
z@kk (c)
Miért? 35-ért odaadod? ;)))
amúgy ha egyszer egy vékony szőkére vágysz akkor szólj, mert ismerek egy kövér feketét, csak kicsivel zabál többet ha meghívod vacsizni ;))))
Nekem úgyis csak a chorus, meg a reverb kell belőle.. ebay.de-n egész óccsóé vannak quadraverb-ek.. nyúl te nem mész germániába mostanság? :))
Na. Vettem a hangmintát. Kösz. A baloldalon milyen motyó szól? Majd megpróbálok valami hasonlót kitekerni a vamp-ből. Asszem a magasakból jócskán vissza kell vennem...
Én meg csak otthon piszmogok, mivel nincs semmi rendes cuccom, na meg a lábaim is fájnak már régóta :) Abszlolút zöldfülű vagyok egyébként a témában és nekem bejön pár hangzás a vamp-ból, de kiváncsi voltam/vagyok, hogy mit szólnak hozzá nálam tapasztaltabb nyűvők. Thx.
Majd ha meglesz a lemez,lesz egy olyan változata hogy hangminta cd :) na arról majd küldök,meg lehet majd sasolni mit is lehet csinálni egy Dual Recto-ból.
hát ha nagyon érdekel valami szand,akkor ajánlom a következ? mp3-ak jobb oldalát (jobbra a balance,akkor engem hallasz) de ez már régi felvétel,és még elég ratyesz gitárral lett felnyomva.
'szondod, hogy ótvar? Vamp szimuláció és gőzöm nincs, hogy kellene beállítáni, hogy legalább hasonlitson az eredetire. Tudnál valami hangmintát mutatni ahol jól szól szerinted? Aztán az is benne van a pakliban, hogy reménytelen a pu-m :(...
Tavaj kezdtem ebben a témában kotorászni és Ti is sokat segítetettek ostoba kérdéseim megválaszolásával. Azóta összecsomóztam egy rettenet híd alá valót. Esetleg ha valaki meghallgatván lebeszélne a további kisérletezésről, megköszönném :)