Pyra: nem tudtalak elérni telefonon, mert épp most akarok csinálni egy giga összeröffenést pár gitárossal, szal kellene vagy 3 óra valamelyik nap a szándcsekkben. (erősen mostanában). Gondoltam hogy írok is hátha előbb nézed meg a levelet :)
Még egy kérdés a többiekhez:
A V-amp-ot eléggé leszóltátok.
Melyik a jobb:
(erősítő, hangfal szimulátor dolog)
- POD 2.0, XT
- V-amp 2
- Yamaha DG-stopm
- Zoom PS-02
- Johnson J-station
- Mesa boogie amp-simulator
(na jó az utolsó kivételével) :)
szóval a Selectet én dícsértem nem te, arra hivatkozva hogy szerintem jobb mint amit a középkategóriás gitárokba általában raknak (már metálzenére).
azt írtad hogy a DD hangja jobban függ a fától, azért kerestem ki miből van a cuccom és kérdeztem hogy ez most jó-e nekem, mert semmi tapasztalatom ilyen téren (meg pickup téren se). szóval csak nem akarok sokat szarakodni pickup-cserélgetéssel, hanem egyből az ilyen zenére legjobbat akarom.
ui rétegelt lemez: már nem tudom kitől hallottam, de szerinte a Bartolini pickup olyan, hogy akkor is ugyanúgy szól ha egy seprűnyélre szereled.
Udv! Megint én. Felteszem megint a nagy kérdésem, tán most észreveszi valaki:
Szerintetek megér egy használt (de jó állapotban levő), Laney 50W-os combo 63000-et?Esetleg mit javasolnátok ebben a kategóriában?(ami olcsóbb, jobb stb.)
Háááát... most ezt részben nem értettem,vagy mi.
Selectet én egy szóval sem mondtam hogy jó :)
Ja meg nem azt akarom mindenkinek mondani, hogy vegyen egy farostlemez gitárt vagy az otthoni nagyszekrényb?l faragjon magának és tegyen bele egy EMG-t.. én mindenféle EMG-nek ellenállok,de most lesz valami mestergitárom vagy mim,abban EMG81 van,nagy bánatomra, úgyhogy ezúton árura is bocsájtom, TEHÁT ELADÓ EGY EMG 81 MINDENNEL 20.000-ért, vagy cserélném SEYMOUR DUNCAN hangszed?re (humbuckerre ezen belül bármire) csak jó legyen :)
DD szerintem jól fog benne szólni (ha azt teszel bele) Juhar hegyek,az jó :) Rétegelt lemez gitárban lehet hogy nem lesz annyi mélye,vagy zajérzékeny lesz meg ilyenek.
az enyém elől-hátul satus úgyhogy annyira nem hangolódik.
Angelcry:ja utánanéztem a neten, annyira nem dícsérik a Select hangját, többen Duncanre cserélték ki.
megnéztem a gityó faanyagait:
test kaliforniai juhar
nyak kanadai juhar
fogólap indiai rózsafa
na most, lehet azt tudni mennyivel lesz ebben a Duncan Distortion-nak más hangja mintha egy rétegelt lemez gitárba lenne belerakva?mert azt mondod a Selectnél ez nem számít.
Komolyra fordítva a szót:
Költözés meg egyéb hasonló okok miatt eladók az alábbi cuccok:
- (az alább emlegetett) Digitech Studio 100-as multieffekt (rack-es, kétutas, 99 gyári, 99 saját effekt-tel, pedálozható, stb.)
- 200-as PROEL hangfalpár (hátra keskenyített => monitorként is használható, én stúdiómonitornak használtam, mert nagyon tiszta a hangja és szépek a magasai)
- 2x200-as Fox végfok
- Roland U-110-es hangmodul (99 general midi hangszer, 4 kártyahellyel bővíthető, 16 midi csatornát fogad max.)
Van egy 12 csatornás rackes Roland keverőm is, de az nagyon a szívemhez nőtt, attól nem szívesen válnék meg, de ha valaki nagyon gazdag, megpróbálkozhat meggyőzni... :))
Szerintem ez épp a fordított eset: te keresed a ronda, dagadt, dugni sem szerető feketét (ergo használhatatlan), én meg feldobom neked a csinos, vékony, szexuállat szőkét.
Potom 60-ért.
...Angelcry vazze :) nem vagytok valami finomkodó úrifiúk ezzel a mélyrehangolt tömeggyilkos vizióval :o))) elég tompa demoizű a felvétel, de élőben biztos állatmód szóltok :)
z@kk (c)
Miért? 35-ért odaadod? ;)))
amúgy ha egyszer egy vékony szőkére vágysz akkor szólj, mert ismerek egy kövér feketét, csak kicsivel zabál többet ha meghívod vacsizni ;))))
Nekem úgyis csak a chorus, meg a reverb kell belőle.. ebay.de-n egész óccsóé vannak quadraverb-ek.. nyúl te nem mész germániába mostanság? :))
Na. Vettem a hangmintát. Kösz. A baloldalon milyen motyó szól? Majd megpróbálok valami hasonlót kitekerni a vamp-ből. Asszem a magasakból jócskán vissza kell vennem...
Én meg csak otthon piszmogok, mivel nincs semmi rendes cuccom, na meg a lábaim is fájnak már régóta :) Abszlolút zöldfülű vagyok egyébként a témában és nekem bejön pár hangzás a vamp-ból, de kiváncsi voltam/vagyok, hogy mit szólnak hozzá nálam tapasztaltabb nyűvők. Thx.