Megnézte a leleteimet egy másik dr. és szerinte várjunk még a műtéttel. Kezdjem el szedni ismét a gyógyszeremet, 3 hónap múlva vérvétel. Örülök. De arra is fel voltam készülve, hogy menni kell. Azt tudom, hogy el fogok menni a füves bácsihoz, aki Bükkszentkereszten él. Tőlünk 75 km-re lakik. És kérek tőle személyesen tanácsot ill. veszek tőle gyógynövényt.
Bartamaca: Tuti ez a boleró!!!! Gratula, csinos a modell is!!!!!
Julám: Szép a terítőd és a tojásfád. Igen be tudtam törni csak itt ott a tojáshély ráragadt a fonalra. Oké a tanácsot megfogadom újrafújom a luffancsot.
Szaboildi: Hát egyet hagytam tojásosan, mert tartottam az előbb leírtaktól.
SZÉP NAPOT MINDENKINEK! Nagyon sok szépet készítettetek mióta nem voltam. CSIPKERÓZSI! Szépek a tálcakendőid.Minőségi munka:-) JULÁM! Gyönyörű a terítőd. BARTA MACA!Szép a boleró és aki hordja az is:-) MARGARÉTA! Gratulálok a kisbabátokhoz. Jó egészséget és hosszú életet kívánok neki. Szeretnék mindenkinek Nagyon szép és Kellemes HÚSVÉTI Ünnepeket Kívánni. MÁJUSKA MARIKA
Gondolom, most nincs itt senki. Mindenki a konyhában sürög forog. Mindenkinél rend van és tisztaság. Nálam nincs:-) Végeztem a munkahelyen, aztán kimentem a temetőre a szüleim sírjához. Ültettem nekik tavaszt. Szép nagyfejű árvácskát, citromsárgát és püspöklilát. Jó lenne, ha nem lopnák el. Mert errefelé ez sem ritka eset. Ma a munkahelyen babgulyás és diós, mákos beigli volt az ebéd.Jól el is fáradtam. Egy kicsit pihenek most.
Tina én még nem horgoltam tojást egyet sem, de elgondolkodtam, hogy mi van akkor, ha benne hagyod a kifújt tojást? Láttam már olyat a networkon a lányoknál és nekem úgy is tetszett! :-))
Nagyon szép bolerót és lábszárvédőt csináltál ,gratulálok!
Szép a model is:)))
Tegnap sütöttem pogácsát,az imádja mindenki,a Cseppek tesznek a zsebbe vagy akárhova aztán eszegetik nasiznak.Meg sütöttek mágnáspitét(dióspite),Az gyors és mindenki szereti.Nem tudtam fotozni mert lemerült az elem,de leirom a receptjét .
Ma késő délután zárás után visz fel a fiam hozzájuk és ott készül a többi.
Kekszes almást akarok,meg kokuszgolyót ezeket nem kell sütni.
Mivel a kisfiam(32)szüli és névnapját is tartjuk torta is lesz.