Aztán mitől győzött volna majsa? 2:2 Sőőt!-,ha a Szkútert is hozzámszámolom,márpedig igen akkor 2:2,5-re győztünk:-)))
Akkor tavasszal Demjén,nyitóbuli vagy Kegléd...
De én még nem raktam ám el a bódét aludni!Igaz lemostam és lekezeltem forró viasszal,de amint alkalom adódik még lehet vele menni egy karikát.Találni kellene vagy kitalálni egy jó programot valamelyik hétvégére a közelben.
Pl. leesik a hó és már mehetünk is Eplénybe.Hallod Temprás?
Hideg van? Minden relatív. Lássuk csak!+ 20°C A görögök felveszik a pullóverüket (ha megtalálják)+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik).+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek.+ 5°C Lehelletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.+/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrübb lesz.- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.- 15°C A norvégek előveszik a pullóverüket.- 18°C Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára.- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.- 25°C A német autókat nem lehet indítani
- 35°C A japán autókat nem lehet elindítani.- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.- 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik.- 45°C Vannak még görögök?- 50°C Kamcsatkán a fürdőszobák kisablakát fürdéskor bezárják.- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.- 70°C A pokol is befagyott.- 75°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat.- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem.- 114°C A vodka megfagy. Az oroszok igazán dühösek.
Mosdók ahhoz képest mikor ott voltál elég tiszták voltak.
Lehet, hogy csak 5 mosdót láttál de csak az egyik oldalon másikoldalon is van. zuhanyzóból van 5 ha jól emlékszem. De szerintem elég mert vannak igénytelenek is, akik nem szeretnek zuhanyozni lefekvés előtt.:))
Nekem se jött be Kiskunmajsa.A kempinggel nem volt baj,de a fürdő nem nyerte el a tetszésemet.A termál rész csunya volt, a szauna ócska és koszos.Az élménymedence tetszett.
Ha nem lett volna ott a banda többsége ,akkor unatkoztunk volna.
De tudjátok nem vagyunk egyformák ,igy nem biztos,hogy ami nekem nem tetszik az nem is jó.
Tavaszig csak a benti rész( két gyógy 36-38 fok, egy kisgyermek 32 fok, illetve a két élménymedence körforgóval 26-30 fok 3 szauna, emeleti büfé kedvező árakkal) van nyitva hétközben 7-19, hétvégén 9-19 illetve 20-24 óráig.