:D Na ez nem volt rossz! Még egy olyanra is gondoltam...:D, hogy hátulra az összes Triumph logot fel lehetne rakatni, bár lehet árban már az elszálna...
Jana csak egy felvetés, én már 2007 ben is furcsáltam, hogy hátul mirt nem Triumph felirat van...a Support-os póló persze más. Esetleg a többieknek nem tetszene jobban Triumph felirattal a hátán? Tényleg csak kérdezem.
En is kernek ilyen polot. Esetleg olyan verziot nem lehetne heggeszteni, hogy a Rider felirat helyett/alatt meg lenne egy szep nagy Triumph logo? Nekem az tenne teljesse az elmenyt. :)
Már annyi a hozzászólás, hogy fél délelőtt termése miatt rohadt melegre melegítettem a kaját....:D legalább több időm lesz olvasgatni. Póló természetesen nekem is kell kb. 3-4, az enyémen már szinte semmi nincs:)
aha, a múltkori, füredi csapatban is jól elfért 2 nem Triumphos, jöhet más is nyugodtan, legalább átérzik, hogy milyen felemelő érzés triumphosok között gurulni... :-)))
Illetve készültek még korábban olyan pólók is, melyeknek az elején ugyanez a kép van, de a hátulján SUPPORT felirat látható. Ezt olyanok vették meg, akik nem triumph tulajok, de részt vettek és vesznek szívesen a közös programokon. Mert ugye mi mindenkit, motor márkától függetlenül szívesen látunk!
Két hevenyészett fotó a pólóról. Elöl van a kép és hátul a RIDER felirat. Egyelőre gondoljátok át, hogy akartok-e és majd júni 7-e után elkezdjük összegyűjteni az igényeket. Majd csinálok jobb fotót is, most reggel ez sikerült a telefonnal sietve... Üdv.
mi, itt, Fehérváron tavaly néztük ki a speed-et, aztán gondolkodtunk, várakoztunk, közben mentem egy vásárlás előtti próbautat egy faser-rel és hála Istennek nem voltam elég bátor megvenni...aztán csak telt az idő és egyszer csak megtaláltam a tigrist...onnantól kezdve lett sűrgős a vásárlás: szinte egyszerre vettünk két triumphot Fehérvárra - azóta nincs más, csak a motor(néha a régi peca) - szóval most már nagyon jöhetne a jó idő...
jaja, én annak idején egy superbike poszteren láttam meg a zöld streetet és rögtön belebuzultam a két lámpájába :) Meg az egész kinézetébe. Bár a Speed is tetszett mindig, de mégis ez volt, ami miatt utána Triumphot akartam.
:) Én amikor megláttam a Streetet,akkor döntöttem, hogy kell nagymoc vizsga. Se előtte más motor és utána sem akarok más márkát. Mindenki mondhat akármit, hogy melyik milyen jó. A suzuki megbízható autó, az aston martin tulajok mégis más mellett voksoltak. Lehet kicsit túloztam a példával, de levágható belőle mi a lényeg szerintem. Nem kell mindenkinek beállni a sorba.
Attól nem félek, hogy annyi van mint a gsxr-ből, mert nem gyárt annyi motort összesen Triumph, mint amennyit a suzuki csak a gsxr-ből! :) -Na jó kicsit túloztam!- Visszaolvastam topic elejét is, és szomorúan vettem észre pár okos hozzászólást pl.: 163,165 stb.. de később megnyugodtam, hogy többet nem nagyon látni errefele az ilyeneket. Az a baj, hogy túl rendes akar itt lenni pár ember az ilyenekkel. Azt kell mondani, amit hallani akar! Azért a mai Világban micsoda öröm tud lenni, ha valakinek adni lehet egy kis látszat boldogságot! Szóval mondani kell, amit hallani akar "ja ja! fostalicska, meg sok vele a baj, nyűgös, sokba kerül, beállt a főtengely, stb.." Olyan dolog ez szerintem, amikor az ember a legjobb, kuriózum csajjal szexelhet, és nem fáj már többet foga a mindenki Lákátos Rozijára. Bár a Rozi is strapabíró, jól csinálja amit csinál, csak akkor is egy k-u-rva marad! Biztosra mész vele, hisz annyi f-a-sz nem tévedhet! :) Bocs, ha kicsit bulgári voltam, dehát elég balkán ez az ország már!
én se nagyon használok winfost, 99% linuxolok, de virtualizálva néha szükség van még rá! :) Visszaolvasva pár hozzászólást, úgy látom szoktak itt páran együtt gurulni, esetleg egy ilyen alkalom révén is összegurulhatnánk valamikor, vagy ezen kívül leghamarabb júni vége fele.
Látom kevés itt még a Daytona tulaj, szóval jelentkeznék Triumph társadalmi életet élni. :) A streetriple-s nikces Gézát ismerem már jópár éve, részben neki köszönhetem, hogy a 10. mocim egy brit gép lett, valamint Csibut (nem személyesen) a sportmotor fórumról. A vasam egy 2002-es Daytona 955i és szintén XVII. kerületben lakom. Pár képet mellékeltem, többek között az új plexiről. :)
Van weboldal de motoros cuccok nincsenek rajta.Mi autós cuccokat gyártunk, a motoros dolgok inkább csak magunknak, meg ismerősöknek.De a Triumph-osoknak bármit :).