Én senkit nem csöveseztem le burkoltan!Viszont te a végére igen szépen elengedted magad a "szopkodd a nácik fa..át" kifejezéseddel!Ezek után miért ne töröltem volna?
Nem voltam kíváncsi az ovis viselkedésedre!
Az hogy te magadra vetted a kijelentésemet hogy idézem "el kell engedni" és hogy "igazábol nem az othoni piacnak szánom" arrol én nem tehetek!Ezek után te kezdted maga csövesnek nevezni majd fikázni az autómat!Miondenhol lerugott tulárazott szarként jellemezted!
Egy olyan autót amit az életedbe nem láttál semmit nem tudsz róla!Azon akadsz ki hogy gyári cuccokat építek a kocsimba és nem gányolok mint eggyesek!
Igazad volt??????????Eggyáltalán nem!!!!!
Egy kicsit túlszinezted a dolgot!Aztán ki lettél rakva majd ide jöttél sírni!
Na mindegy!Csak akkor legyen tiszta miért csapkodod szét a szart amit idetettél!!!!
Tudod egy dolgot utálok!Ha olyat állítanak ami nem igaz!
Na akkor itt a vége!Bár tisztában vagyok hogy nem fogod megálni válasz nélkül!Emlékszel!Mint amikor érdeklődtem a tulárazott bbontod cuccod után aztán el lettem küldve hogy mit képzelek magamról! ;)
Nem haragszok én senkire. Csak nem szeretem ha burkoltan lecsöveseznek ennyi... Másik nincs okom magyarázkodni akinek írtam azt tudja miről volt szó,és ha fikázhatja az én személyemet akkor én miért ne mondhatnék akármit hiszen szabad országban élünk. A következő MIVEL TÖRÖLTE A POSZTOT nem tudom megmutatni az előzményeket és nem is akarok magyarázkodni. Nem én töröltem a posztot tehát volt igazam ott ha nem lett volna mai napig fent lenne.. Az már más kérdés,mártírként kilépett és újra ott van állítólag. De engem ez sem érdekel. De szerintem őt se. Kb ennyi. Téma off az én szemszögemből..
Hát elég gáz igen... :( Mondjuk először nekem se akart fűteni, az volt a gond, aztán ki/be kapcsolgattam, "pukkant egyet" aztán már fűtött. Lehet akkor tört el benne valami? Azóta csak fűt, úgy néz ki. Eddig ugye nem akartam hűteni, de ma jó idő volt :)
Nektek mennyiért javították? Márkaszervizbe érdemes vinni vagy egy "mezei szerviz" is boldogulhat vele?
Egészen biztosan igaz. Ha rosszul csináltad, esetleg elrontottál valamit csak, magadra lehetsz mérges :)
A hozzáértő szerelőkhöz: nekem legutóbb 10W40-et rakott a T-Jetbe, gondolhatod milyen ideges lettem... itt fogalmazódott meg bennem is a csináld magad mozgalom... :D
Persze számla nélkül ment minden, a nagy magyar valóságnak megfelelően.
Miért kell ott állni egy ezzel foglalkozó, úgymond profi szakember mellett? Nem értem én ezt egyáltalán. Vagy tényleg igaz a mondás és ha azt akarod, hogy valami jó legyen, csináld magad?
Úgy néz ki én sem úsztam meg a klíma hibát. Digit klímám van. Az a jelenség, hogy a teljes bal oldalra csak teljesen meleg levegőt fúj, bármit is állítok, csinálok. A jobb oldalra rendesen változtatja a levegő hőmérsékletét annak megfelelően, ahogy állítom. A bal oldali terelő motorom/lapátom ment tönkre?
Pesten tudtok ajánlani egy jó szervízt, ahol kijavítanák?
Bravósok, itt vannak az aktuális akciós nyári gumi árak. Most csak a 205/55R16 méretet írom be ide, mert talán az érdekli itt a legtöbbeket, de magánban természetesen más méretek árait is küldöm.
205/55R16
Laufenn (by Hankook) LK 41 H 11.800
Apollo (by Vredestein) Alnac 4G H 12.990
Vredestein Sportrac 5 91H 15.600
Hankook K125 Ventus Prime 3 H 15.700
Bridgestone Turanza ER300 V 17.990 (új gyártás!)
Pirelli P7 Cinturato H 17.990
Bridgestone Turanza T001 H 18.990
Dunlop SP BluResponse V 19.500
Goodyear Efficientgrip Performance V 19.990
Continental Premium Contact 5 91H 19.990
Michelin Primacy 3 91V 22.990
Szerelés Csepelen, személyes átvétel Halásztelken vagy a Nagyvárad téren, budapesti kiszállítás 990 ft/szett, kiszállítás máshová 790 ft/db.
kulani@citromail.hu
(Illetve megtaláltok a "Gumikérdés, felnikérdés" topikban is.)