Na, fontos info:
Úgy néz ki, hogy durván 10 ezer forint lenne fejenként az út. Keresünk olcsóbb buszt, de valószínűleg nem nagyon különböznek az árak. Ez van.
A nagy krakkói utazókhoz hasonlóan én is hazatértem erdélyi portyámról. Kegyetlen jó volt!
Sajnos a kézdi buliba nem tudok beszállni, mert mégis hogy nézne ki, ha egy tanár nem csak nyáron bulizik:)) De egy hétvégi Hatvanban összehozott tábori buli jöhet majdnem bármikor! /kiv. szept. 20-21., családi ok.../
Kata: azért tennék jövőre egy kísérletet, hátha 2 hétig is kitart a jó kedvem:)
Péter: ne sírj annyit, még valaki megsajnál:))
Evelin-Vivien: látogassátok majd meg a tanár urat a suliban...(is)
ha valakinek olyan fényképei vannak, amik rám is tartoznak, küldje már el légyszí.... vagy esetleg lett valami olvasótáboros képi honlap azóta???
legyen, de mán!
csákó
mikor van nalatok az oszi szunet mert lehet hogy akkor nalunk suli van az pedig nem valami jo senkinek meg Emese neninek is es Teddy se hiszem hogy tud utanunk igazodni!!!!ahogy gondoljatok es varom leveleitek
szióka mennék én is kézdire ha a suli elenged, de most jöjjön nagyonsok táboros holnap a buliba, mert megyünk anival, s már hiányoztok na és pussz evelin
Na akkor mi, senki által nem szeretettek tartsunk össze! Istenem, de szerencsétlenek vagyunk!
Nekem a minél korábbi erdélyi út lenne jó (mer a hajó, ugye!). Egyébként jön még valaki rajtunk kívül? Vagy majd egymást kergetjük 3-an, 4-en a buszban?
Hello mindenkinek jo volna tenyleg ha megeggyeznenk egypontos idot ha nektek mgfelel akkorjo volna szept 11-14 vagy a kovetkezo hetvege csak az a gond hogy pont akkor kell menjek szombaton eskuvobe de az ugy is csak egy par ora!Hajra hajra!!
ZOZO
Nándi! Van indokod a módosításra, vagy csak megint a "azért is nekem lesz igazam" rögeszméd került előtérbe? Így is kevés az idő a szervezésre. Busz, az ottaniak izzítása stb... Ha módosul, akkor inkább október felé probálkozzatok.
Látom, engem már megint nem szeret senki, de mindegy... Az élet megy tovább.
Azt gondolom, hogy köröztessünk meg egy dátumot:
Mit szólnátok mondjuk szept 18. (csüt.) este induláshoz, és egy 21. (vas.) éjjeli érkezéshez. (száraz, kiégett aggyal).
Korliczek egészem pontosan Nyulacskát jelent, úgyhogy, kedves Kata, nem nyertél....
Nándi! Tü jesztes moj Kroliczek!
Ilyen még nem volt, hogy ennyit kelljen visszaolvasnom.
1.: Most olvasom, hogy Lengyelországban ugrásszerűen megnőtt az öngyilkossági kísérletek száma. elébb a hoppon maradt férfiak, majd a síró nők.
2.: ÉN MEGYEK KÉZDIRE!!!! Gyakorlatilag bármikor jó, míg el nem indul velem a Nagy Hajó.
3.: Igen András, megyünk a buliba.
4.: Nándinak is viszünk aranyat hat marékkal.
5.: Feco! Te meg ne próbálj legközelebb egy hétnél többre jönni!!!!!! Ártana a humorérzékednek.
6.: Édes vagy Evelin, neked is cupp!
7.: Andráske! Tudod-e, hogy a névváltoztatás komoly személyiségzavarhoz vezethet? Hacsak nem pont azt hivatott helyrehozni.
Ok megyek én is Erdélybe, de hány napról van szó ugye, meg benne van valamelyik hétvége is. No ezt azért is írtam, mert itt nagyon 2 síkon folyik a társalgás régóta, úgyhogy itt szeretném megkérdezni, hogy ugye mindenki jön 23-án az Ifjúsági Táborban lévő FélOlvasótáboros buliba?
Na hello mindenkinek ujra itt vagyok 5 napot a tengeren voltam,remelem ti is elvezitek a nyar oromeit!Egy hettel azelottkell ertesitsetek engemet kulonben van vagy ket szallohely is ha nagyon szukseges barmit megszervezek es megteszek annak erdekeben hogy lathassalak/unk!!!!!!!
Zsoltikam remelem hogy eggyet sorozhetunk az idol kertbe varlak!!!
Eddig Bob és Kruliczek, gyakorlatilag akármikor. Elég nagy lesz így az útiköltség (ezt a pénzt is heten költsék). De jön még: Nagyfőnök a könyvtárból...
Na, csak hogy lássátok, nem a levegőbe beszélünk. Tudunk egy 15-20 fős buszt szerezni, amellyel elutazhatnánk Kézdire tábori találkozó okán. Innentől minden csak rajtunk múlik. Az út, létszámtól függöen előreláthatóan 5-8000 Ft lenne. Értelemeszerűen minél több táborlakó jelentkezik, annál kisebb a költség.
Tehát a kérdés:
1, ki szeretne jönni?
2, mely időpont lenne a legideálisabb?
3, ki látott már fűben nyuszit?
4, csöcs?
Akkor hajrá! Aki tudja adja át annak, aki nem éri el a fórumot!