Ilyen hómentes teleken (de a havas teleken is) 165/65-ös méretet használok, sőt nyári guminak is, sőt a nemrég eladott másik Wagonomon is ilyenek voltak. Ez vált be nekem.
Utastérben a vezető oldalán bal oldalt van a biztosíték tábla. Elég nehezen hozzáférhető helyen van. Leveszed a fedelét és a felső sorban balról jobbra az 5. biztosítékot nézd meg. Ha kiveszed, akkor látszik rajta ha el van égve.
ha jól emlékszem, a 165/65 már nagy alá. én 155/65-öt tennék rá, azt hiszem, az gyári méret is. igazából nem is értem, miért akarsz eltérni tőle, csak rosszabb lesz az egész.
Suzuki wagon R+ ra szeretnék téli gumit. Nem olyan nagy rá a keret eddig a yokohama ami tetszik és felső középkategóriás. Méretben mekkora az ami biztosan jó az autóra? Biztosan írták már , de nem találtam meg sehol a hsz- ek között. Jelenleg 165/60 R14 van rajta. Ez a fajta méret jó: 185/55 R14. köszönöm a válaszokat :)
Véleményetek szerint egy törött Wagon amiben sajnos nyíltak a légzsákok átmegy-e műszaki vizsgán?Természetesen minden kijavítás után,csak légzsák nélkül.Magyarul lézsák nélkül értem úgy,hogy minden kiszerelve belőle ami légzsákra utal.Lebőrözve,AIRBAG izzó ki, stb..
sajnos a miénk is hasonló sorsra jutott, csak még jobban megsérült. megkérdezhetem esetleg, hogy mennyiért volt fent/mennyit adtak érte ilyen állapotban? csak hogy mi mire számítsunk...
Elvileg igen. Ha megfigyeled az általam korábban linkelt két képet, akkor azt látod, hogy a régebbi Wagonhoz való ködlámpák tartó fülei, ahol kettő van, azok ott párhuzamosak. A másiknál viszont nem.
Suzuki Wagon r plusz első nyilvántartásba vétel 2000.11.07 első magyarországi nyilvántartásba vétel időpontja 2000.11.07 ezek vannak 1.3 glx g13bb motorszám ezek vannak a forgalmiba gyártási év 2000 de hogy mikor azt nem írja
Ezzel én is majdnem megjártam. A Suzukié nem volt jó, csak az Agiláé. Még szerencse, hogy a helyi boltban szállítóra odaadták mindkettőt, így "rá tudtam próbálni". Az enyém 2004-es.
Azt a komputer tárolja.. viszont a 2 kisebb számláló nullázódik ha megbontod....csak egy csúszósarut kell kioldani a cseréhez...meg 6 csavart.... 5 perc :)