Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Gvass mester, lenne egy pusztan elmeleti kerdesem:
Ha valaki talal valahol - pl. munkasor nagypapa hagyatekaban - par doboz valamilyen pukkantani valot, mondjuk .22lr-t, akkor azt atadhatja-e egy engedellyel rendelkezo embertarsanak fegyverboltnak vagy mittomen, vagy jobban teszi, ha elassa a kertje vegeben?
mondom, elmeleti a kerdes, felmerult egy beszelgetes soran...
Javaslom, gondold át ezt az eksönt, mert dönteni nem a rendőrség fog, bármennyire is szimpatikus vagy neki, hanem a hülyebíró, aki flóberttel ezidáig csak a Blikk címlapján találkozott, de ott is be volt ujjnyi feketével keretezve. A bíró meg marhára nem fogja mérlegelni, milyen kedves ember vagy.
Tényleg az van, hogy a társadalomnak 20, a fiatal közép-és főiskolásoknak 40 százaléka frankón szimpatizál a drogosokkal, de flóbertet ők nemigen tartanak. Nálunk meg mindenki tudja, hogy mennyire érdekli a törvényhozást, a kormányt a kisebbségben lévő egyes társadalmi rétegek sorsa. (gy.k.:semennyire)
Kisebbségből csak a Lakatos-nemzetségnek udvarolnak, de nekik is csak azért, mert egymillió szavazatot kapnak cserébe. Hol tudnál te egymillió szavazatot előkaparni?
"Ráadásul az agymosott köznép szimpátiáját se élvezné a flóberttartó, merthátugye a média döngölése miatt az egy egész társadalomra veszélyes tömegpusztító eszköz."
Szerintem mi reflexből pesszimisták vagyunk már. Én a bekopizott cikkből azt olvastam ki, hogy a média pont hogy nem ellenséges velünk szemben. Szerintem ki is használhatnánk a most a sajtóban lengedező kormányellenes hangulatot.
szerintem (tudom, hogy negatív a hozzáállásom, de sajnos javíthatatlna realista vagyok) már egy flóbert fotóért vagy katalógusért felkötnének legszívesebben
Tartok tőle, hogy kb. annyit is lehetne elérni, mint a füveseknek. Ráadásul az agymosott köznép szimpátiáját se élvezné a flóberttartó, merthátugye a média döngölése miatt az egy egész társadalomra veszélyes tömegpusztító eszköz.
Az éles fegyverek engedélye meg már egy vacak szabálysértéstől is ugrik, nemhogy egy ilyentől.
Amondó vagyok, csak az segítene, amit már többszáz éve is használtak, és mégcsak nem is számít fegyvernek: a lámpavas.
Tényleg, szerintetek ha (pusztán elméletileg, persze) valaki a flóbert revolver dobtárát kiszedné és (nyilván titokban) elásná a nagy magyar rónán, akkor a maradékért már nem büntethetnék meg? Mert ugye lőni nem lehet vele.
sz*r van a palacsintában, hombre, mert SAJNOS a drogfogyasztás a társadalom minden rétegét széles spektumon érinti és érdekli, míg a fegyvertéma ilyen rossz szemmel nézett rétegdolog...
ha a kendermagosos hülyéknek is 2-8 lenne az alap büntetési tétel - és nem lenne elterelés - akkor hidd el hogy k*rvára nem járkálnának mártírkodni hanem kussolnának ahogy elő van írva...
ha visszaélés lőfegyverrel ill. lőszerrel tá. esetén is lenne olyasmi, hogy felfüggesztik (majd megszüntetik) az eljárást, ha igazoltan minimum 6 hónapon keresztül részt veszek ilyen "békés egymás mellett élés, a fegyverek értelmetlensége, avagy hagyd magad kirabolni, mert az erőszak csak erőszakot szül" kezelésen valami pszichiátrián, akkor talán lenne értelme :)))
"az az undorító hedonista fogyasztói plasztiktársadalom mindenféle okokból kifolyólag sikknek tartja a drogozást, meg "cool" meg minden, míg mi konkrétan a "közveszélyes terrorista fegyverbuzi" kategóriát képviseljük..."
Alapvetően egyetértek - sajnos - de szerintem itt az ideje némileg változtatni ezen. 1ébként a MH cikkéből nem ez az elítélő gyűlölet sütött, úgyhogy ha már agymosó barátaink is így állnak hozzá, tán nem elveszett az ügy!
Hát ezzel "mellélőnél", TOTO... a drogosok egyrészt az ún. elterelés biztos tudatában mennek hőbörögni a yardra, másrészt pedig ez az undorító hedonista fogyasztói plasztiktársadalom mindenféle okokból kifolyólag sikknek tartja a drogozást, meg "cool" meg minden, míg mi konkrétan a "közveszélyes terrorista fegyverbuzi" kategóriát képviseljük...
Nade kérem ez csak ÖTLET!!! Merthogy ha a nem is a legtöbb de nagyn sok flóberttulaj így tenne, akkor nyilvánvaló lenne a polgári engedetlenség, valamint az, hogy a rendőrség a nyilatkozataiban hazudott. Mondom, ötlet...
Hmmm, most jutott eszembe, hogy lehetne az idióta flóbert szabályozásnak ügynek kis nyilvánosságot adni mondjuk úgy ahogy a füves főcsaíra is: elmegy az ember szépen a rendőrségre és önfeljelentést tesz július 1-én fegyverrel visszaélés miatt.....
ha LETT IS VOLNA flóbertem, az egyetlen gondom az lett volna, hogy megtaláljam a módját annak, hogy rectalisan insertáljam L. "tíccsukbe" M.-nek és több tőttényt elműködtessek, tisztán pedagógiai jelleggel :))))
"Neeeem, azért ők simán nem felelősek, rájuk ugye nem vonatkoznak a törvények. Jönne 3 kormányőr hogy láttak burnuszos szakállas arab terroristákat, amint flóberteket dobálnak be betiltommónika kertjébe. Ő erről mit sem tudott, persze, így nem is felelős."
Még az sem kell hozzá. Ha képviselő vagy, büntetlenül pofánverhetsz bárkit. Utána még arra is kötelezheted, hogy ő kérjen bocsánatot.
"Konyorgom, vigyunk egy talicska flobertet minden politikus kertjebe es jelentsuk fel oket... Par flobit a topikon siman ossze tudnank dobni!!!"
Neeeem, azért ők simán nem felelősek, rájuk ugye nem vonatkoznak a törvények. Jönne 3 kormányőr hogy láttak burnuszos szakállas arab terroristákat, amint flóberteket dobálnak be betiltommónika kertjébe. Ő erről mit sem tudott, persze, így nem is felelős. Különben is aki flóberthalálágyút tart az köcsög terrorista, majd szólnak is a NATO szövetséges US Army-nak hogy hírszerzési adatok alapján dobáljanak le pár 250 kg-s bombát a flóberttulajdonos terroristagyanús egyének házaira. (Hírszerzési adat = becsületes névtelen levél arról hogy a szomszédom flóbertet tart...)
Nem a termék helyettesíthetőségéről van szó (pl. utazhat városon belül tömegközlekedéssel - 7000 HUFért havonta)... tökmindegy, nálunk a "keleti végeken" 230 ft a benzin, 210 a gázolaj :))))
ezt természetesen csak hallottam valahol, nem emlékszem kitől és ő is biztos csak hipotetikusan mondta :)
Azért nem árérzékeny a magyar autós a benzinre, mert a benzin/gázolaj egy "rugalmatlan" termék. Nem lehet mással helyettesíteni, nincs valódi alternatívája, "muszáj" megvenni, kerül-amibe kerül, kénytelen másról lemondani inkább.
Ugyanilyen rugalmatlan termék pl. a kenyér is.
Rugalmas termék pl.: műszaki cikkek, tipikusan itt a legolcsóbbat választja a magyar, ha az egyiknek felmegy nagyon az ára, akkor másikat választ.
" Ennek híján ha megtalálják náluk a fegyvert, például bejelentés érkezik rosszakaróiktól, mindenképpen büntetőeljárásra kell számítaniuk. Hajtóvadászatot viszont még képletesen sem tervez a rendőrség – mondta az alezredes. " -- Azért ez egy pozitívum, tetszik a rendőrség hozáállása, és ebből kiderül, hogy ők is faszságnak tartják az egész cécót! :o))