Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Canon-ra váltás miatt eladók az alábbiak. (Csere, beszámítás kisebb Canon rendszervakura (320 EX, 430 EX II), Canon 24 mm f2.8 IS-re nem kizárt).
A termékek koruknak megfelelő állapotban vannak, garancia már egyikre sincs. Több tétel vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni :).
+ Nikon D70s váz (gy.sz.: 422980*) kb. 36 000 expoval, tartozékaival (doboz, vállpánt, vázsapka, akkutöltő, dokumentáció, CD, stb.), 1 db gyári és 2 db utángyártott akkuval, 512MB-os Sandisk Ultra II CF kártyával VAGY Minolta SD-CF1 adapterrel (max. 2 GB-s SD kártyával működik). Irányár: 32 000 Ft
+ Nikon AF-S DX Nikkor ED 18-55mm 1:3.5-5.6GII objektív (gy.sz.: 207605*) + gyári HB-33 napellenző, első-, hátsó sapka. Irányár: 10 000 Ft
+ Sigma 18-50mm f2.8 EX DC MACRO SLD objektív (gy. sz.: 100399*. Nincs beépített AF motorja, így autofókusz a D50, D70, D70s, D90, D7000, D7100, D200, D300, D700, stb. vázakkal van!), dobozzal, gyári napellenzővel, első-, hátsó sapkával. Irányár: 45 000 Ft
+ Sigma 8mm f3.5 EX DG FISHEYE SLD objektív (cirkuláris halszem! Gy.sz.: 101856*. Nincs beépített AF motorja, így autofókusz a D50, D70, D70s, D90, D7000, D7100, D200, D300, D700, stb. vázakkal van!), dobozzal. Irányár: 125 000 Ft
+ Nikon AF Nikkor 85mm f1.8D objektív (gy.sz.: 48202*. Nincs beépített AF motorja, így autofókusz a D50, D70, D70s, D90, D7000, D7100, D200, D300, D700, stb. vázakkal van!), dobozzal, kissé kopott gyári fém napellenzővel, első-, hátsó sapkával. Irányár: 85 000 Ft
+ Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (gy.sz.: 211538*), dobozzal, gyári napellenzővel, első-, hátsó sapkával. Irányár: 42 000 Ft
+ Tamron AF 55-200mm f4-5.6 LD MACRO objektív (gy.sz.: 21033*. Nincs beépített AF motorja, így autofókusz a D50, D70, D70s, D90, D7000, D7100, D200, D300, D700, stb. vázakkal van!). Dobozzal, gyári napellenzővel, első-, hátsó sapkával. Irányár: 20 000 Ft
Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR eladó fehér dobozában. Kupakokkal, uv szűrővel, utángyártott napellenzővel. Hibátlan állapotban. A 2. képen utólag vettem észre, hogy ott maradt az ujjlenyomatom bocsi. Első tulajdonosa vagyok. Gyári szám:52403072
Sziasztok. Valakinek lenne eladó mikrofonja d90hez? első lenne, 10e alatti áron szeretném. a külföldi oldalon láttam, de szeretnék hamarabb hozzájutni, valakinek lenne ötlete, hol-merre?
Eredeti Nikon DR-6 szögkereső eladó. Szemkagylóra csúsztatható, megkönnyíti a közelképek, makrófotók készítését, mert alacsony gépállásnál felülről lehet a keresőbe tekinteni. Állítható dioptria-korrekció, 1x-2x nagyítás a pontos élességállításhoz.
Az enyémmel is pontosan ugyanez a hiba történt és a javítási ajánlat 28.000Ft tubuscserével.
A képalkotást valóban nem befolyásolja, csak baromira zavaró, hogy néha - random módon - élességállításnál remeg az objektív képe (kotyog a belseje). Használható még ettől, bár, ha úgy jutottál hozzá, hogy ezt nem közölték, az minimum tisztességtelen... :-(
Én úgy döntöttem, hogy, amíg le nem tudom cserélni legalább egy 18-105-re, addig használom, utána, pedig szétszedem és megnézem, valóban szükséges-e az egész tubust cserélni. Legrosszabb esetben jó lesz a polcra emléknek... :-)
Nikon 18/55 hibás, eladó lenne. A tubus sajnos kotyog. Camera KFT 28 ezerért akarja javítani. Más baja nincs, bár ez éppen elég.
Beszámoltam, és én beteg nem néztem meg, mert sajna haláleset miatt nem azzal foglalkoztam. Megtörtént életem első átverése, ami remélem, hogy az utolsó is.
Az eladó szerint nagyom jó képeket csinált vele. Megnézném én azokat a képeket. Tudom, én voltam a hibás, csak leírtam, mert bosszant a dolog. Eddig még ebben a fotóskőrben csak normális emberekkel találkoztam.
Eladó lenne egy Nikon D300 ,159ezer expóval, minden tartozékkal, hibátlan állapotban, új gumimarkolattal. Ezen felül még cserélték benne a tükör mozgató mechanikát is amit papírokkal igazolni tudok. Mellé eladó még egy Nikon 35mm f1.8 nagyfényerejű optika, karcmentes állapotban.
A váz csakis stúdióban volt használva, belül por és szennyeződés mentes.