...bezony, a G is recés :)))
ja, jut eszembe: a napokban felvásároltam a MMark 1 db-os Dokken DVD-jét, One Live Night - George Lynch-el, csak az a szoppancs, hogy unplugged koncert és ezt a dobozán elfelejtették feltüntetni :(
z@kk (c)
...igazat szóltál :) és mivel szeretem a kalandokkal teli veszélyes életet, tegnap feltettem az LP-mre egy 13-as Dean Markley Blue Steel készletet D-re húzva...
z@kk (c)
Létezik olyan, hogy átlátszó, értsd m?anyag JS modell? Mert itt van ez a videó, valami G3-ról:), és én akárhogy is meresztgetem a szemem, az biza átlátszó...
Ja és ha már így billenty?zetet ragadtam, egy másik 'érdekes' videó, szintén G3, egy korábbi, egyetlen szépséghibája, hogy Vai bácsi gitárja nem szól, (legalábbis nálam, de mivel kétszer is letöltöttem, nem hiszem hogy az én készülékemben lenne a hiba), és igen érdekes megfigyeléseket lehet tenni az arcjátékával kapcs., meg amúgy is, vicces:)
Más: régóta rágódtam azon hogy a Kellyket vagy az Explorereket szeressem(már úgy álmodozás szintjén), de tegnap megoldódott a problémám, a megoldás kulcsa pedig ez itt:
Hát nem gyönyör??:)
Hogy csatlakozzak a Zakk Wylde-témához: nyilatkozta egy GNR könyvben Slash, hogy megismerkedett egy Zakk nevű sráccal, ugyanazokat a zenéket szereti, mint ő, csak négyszer olyan gyorsan játszik. :)
Szerintem mindenkeppen nezesd meg egy hangszeresszel (pl vintage52, vagy megyo). Lehet, hogy csak bellitas kerdese, de szerintem a bundodat cserelni kell.
"mert gyanítom, hogy valahogy hibás lehet a nyak"
:))))))))))))))
Egy "kicsit" :))
Vidd el valami hangszerészhez. Lehet, hogy csak nyakgörbeség, de lehet, hogy újrabundoztatás...
csakhogy egy kicsit a régi témákról is legyen szó.
Nosztalgiából meghallgattam a Led Zeppelin BBC Sessionst, és lám, mit hallottam? Hát Jimmi Page nem belecsempészte Bach Boureé-ját a Heartbreaker szólójába? És ezt most ennyi év után kell meghallanom? Amikor Zepfan voltam, még nemigen ösmertem Bach Mestert, azért nem tűnt fel, de most újonnan elkezdem csodálni J.P.-t...
Namindegy...
Gondoltam, beírom...
Üdv:
GG
nem akrom bántani az öreget, de úgy néz ki mint egy hajléktalan, aki épp stikába árulja a lopott cuccokat a lengyelpiacon. :)
Amugy volt nemrég a jakupcseksóba egy pofa, akinek volt egy baszottnagy zakkwáld tetkója. Sajna csak a bemutatóját láttam, néhány részletet, pedig szivesen megnéztem volna, kifia-mifia az, aki magyarországon zekkwájldot hallgat...:)
Naüdv:
GG
van egy "kis" problémám a gitárommal, és nem tudom, hogy a. kidobjam és vegyek újat, b. vigyem el megszereltetni vkihez, c. próbálkozzak saját magam.
egy Hohner rockwood pro elektronyos gityóról lenne szó, bár ez tán annyira nem számít, a lényeg, hogy már évek óta "zizgett" az e1, h2 első két bundja.
most már viszont nemcsak hogy zizeg, hanem pl. az e1 2. pl. f# helyett g-t nyomat, azaz olyan, mintha az érintő fémecske túl alacsonyan lenne, és a 3. bundon már hamarabb hozzáérne a húr :(
húrcsere nem segített, többedszer húztam újra az egészet, ha épp elhasználódtak, de mostanra lett legdurvább ez a zizgés, hozzáérés - dolog.
Végső megoldásként használtam a fórumot, mert gyanítom, hogy valahogy hibás lehet a nyak, csak amikor vettem , nem tűnt fel.
Akkortájt alig játszottam "fent", mert örültem, hogy milyen sok bund van :)
Szerintem vigyél magaddal a vásárláskor egy tapasztaltabb barátodat és akkor nagy valószínűséggel nem jársz rosszul egy jobb minőségű használt hangszerrel sem. Ha olcsóbb újat akarsz akkor nézd meg a yamaha kezdő gitárjait, próbáld ki és próbálj ki többet is mielőtt megveszed...
megnézheted neten, milyennek kell lennie a gitárnak.milyen pickup, tremoló, stb...
próbálj ismerősökön keresztül (vagy vele együtt)venni.
általánosságban nem hiszem hogy egy olcsó kat. gitárból bárki is ki akarná menteni a pickupot és még szarabbra cserélné.nekem eddig csak használt gitárjaim voltak és azt mondom inkább azt éri meg venni mint újat.amit boltban veszel azt is ugyanúgy meg kell nézni,pl. több új gityót láttam hajszálrepdéssel a nyakában...
Aham, gondolkodtam használtban is de "megriasztottak" hogyha nem értek hozzá akkkor bazira átverhetnek. monnyuk kicserélik a piköpöket meg ijesmi. Ugy értem mintha vennél egy mercit ami kivül szép de monnyuk skoda 120l motor van benne. Szal attól egy kicsit tartok hogy használtat vegyek.
Inkább legyen kicsit gagyibb de az legyen benne amit kifizetek.