Balu nehogy már azt képzeld, hogy a drága kis házőrző pumikám kint alszik a hidegben, akkor rám ki vigyáz?)))))))) na meg a melegbe, mikor bent a kövön sokkal hűvösebb van? )))))
Nálunk az állatorvos küldött karácsony előtt egy emailt a szilveszteri őrületről, hogy a gazdik zárják be az állatokat, és lehetőség szerint vegyenek nyugtatót nekik. Nálunk a bezárás vált be. szerencsére nem volt túl nagy hepaj,így a kutyeszok jól tűrték. Imádnak bent lenni velünk. Egyik este bent aludtak, és másnap Marcipán-puli megkapta a kutya-Oscart, mert annyira reszketett a "hidegben", hogy majdhogynem kocogtak a fogai. 10kg szőr alatt... na persze, nekem meg tollas a hátam. :)))
Örülök, hogy jó helyen van a talált kutyus, reméljük, meglesz a gazdija is hamar, nagyon drukkolok!!
Hát, a Benci egyáltalán nem félt, sőt egész éjjel ki-be rohangált, hogy lássa, mi durrog, villog. Pedig tegnap még 20 perces tüzijáték is volt a városban, akkor is csak mászkált. Amúgy lehet állatpatikákban kapni kimondottan kutyáknak való nyugtatót.
Mi egyszer a régi pulinknak (RIP) beadtunk egy fél 0,25-ös Xanaxot, amikor nagyon ideges volt, és az úgy kiütötte, hogy mikor felállt, teljesen szétcsúsztak a lábai, és maga alá pisilt, úgyhogy ha nem muszáj, inkább nem folyamodunk ilyen emberi gyógyszerhez! Amikor a Bencivel a hosszú útra (3 órás) mentünk, kértem és kaptam az állatpatikában pasztát, ami csak enyhe nyugtató volt, de szerencsére nem kellett használni, mert nagyon jól tűrte az utat, pedig mellette volt még hátul egy 80 kilós leonbergi!
A következő szilveszterkor nem elfelejteni a kutyáknak nyugtatót adni!!!!!!!!!!!! én adtam az enyémnek egy 25 mg xanaxot és egész jól türte az 1 órás őrületet, hát ez nem semmi pénzbe kerülhetett, ami itt volt, az felért egy háborúval, borzasztó, szegény kutyák, na meg macskák mert azok is félnek ám nagyon. (((((((((((
Ez a kép még a durrogtatások előtt készült. Utánna Pamacs(fekete) ideg beteg lett, Dalmi pedig szegénykém megijedt nagyon. Azóta az ólukban van és csak a fejét dugja ki.
Milyen helyes! Feltettem az iwiw üzenőfalára képpel együtt, ha valaki jelentkezne nálam, szólok itt neked, jó? Én itthon leszek egész éjjel, figyelni fogom!
Szia, köszönöm! Feltettem ide is, oda is, a netboardra is ill. kérek szépen min denkit, hogy reklámozza, hátha valaki pár napra át tudná vállalni. Tényleg nagyon nehéz a helyzetünk a kutyák miatt, kint nem merem hagyni, mert rettenetesen hideg van, bent nagyon kicsi a hely.
A képfeltöltés nem sikerült, így inkább linket adok:
Érzésem szerint van gazdája, de kell egy kis idő, amíg megkeressük.
SOS segítségre lenne szükségünk! Vác és Verőce közt a főúton szedtük össze ma ez...t a puli kant. Majdnem elcsapta egy autó az orrunk előtt. Nagyon gondozatlan, amúgy nincs lesoványodva, de valószínűleg rosszul lát, szerintem a hallása sem az igazi és a mozgása is nehézkes. Nem tudom, hogy a rengeteg lelógó csimbók vagy ízületi problémák miatt. Piros bolhanyakörv van a nyakában. SOS keresük a gazdáját illetve, ha valaki ideiglenesen be tudná fogadni, amíg gazdát találunk neki, az is hatalmas segítség lenne!! Mivel nálunk nincs kinti kutyaház, a kutyák bent nehezen viselik a jövevényt, nem nagyon tudom elszeparálni őlet. Ha valaki csak egy-két napra be tudná fogadni, az is nagy segítség lenne! Mi holnaptól plakátolunk, keressük a gazdáját...
Itt sikerült róluk megnéznem egy pár perces kisfilmet, kár, hogy angol nyelvű, és én csak kicsit értettem, de nagyon-nagyon aranyosak és szépek a pulik benne!
Valaki véletlenül nem vette fel tegnap az Animal Planet-en a 101 Nagykutya c. sorozatból a "Ritka fajok" epizódot?? Volt benne a PULI!! Mesélték, hogy áradoztak róla ott is (Amerika?), úgy megnézném!! De nem találom sehol, mikor ismétlik.
Télen a fekete orruk is kifakul, állítólag "váltóorrnak" hívják, a Bencié is néha ki szokott, most éppen még nem! De nyárra visszafeketül! Ki tudja mitől van?