Sziasztok! Van egy eladó Airline 50 EC kompresszorom. Levegőtartályos és minden extra kütyű van rajta: olajszűrő, vízleválasztó, túlnyomás elleni lefúvató szelep, tizedes osztású nyomásmérő, nyomáskiegyenlítő szelep, tehermenntesített nyomásszabályozó, szénacél tartály, Elekrolux motor. A tartály 6 literes, maximum üzemnyomás 3 bar, légszállítás 17 liter/ perc, zajszint 35 dB, teljesítmény 180 W. Nincs még egy éves, teljesen jól müködik. Áfával együtt 60.000,- Ft volt az ára.
Továbbá van egy eladó Revell pisztolyom is.
Először ajánlatokat várok az art@pr.hu e-mail címre.
Na ehhez mit szóltok: KERESEK Cessna 421c Golden Eagle makettet!! Bármilyen gyártó,méretarány érdekel!! Bár túl picinek nem látom értelmét...:)) Ha egy URL-t,egy emailt,egy forgalmazót beír valaki,vagy neadjisten elküldi nekem a cakkumpak@freemail.hu címre,azzal rengeteget segített!!
El szeretnék adni egy kész Airbus A380ast. Nekem nem tetszik... és egy kicsit elis rontottam, de egy ügyes makketező rendbe tudja rakni. Kedzevményes áron adnám (megegyezünk) vagy valami kisebb gépre elcserélném, ugyanis helyhiányban is szenvedek...:( Légyszi valaki segítsen nekem. Köszike!
Segitséget szeretnék kérni az alábbi témában:ólom katonákat csinálok 1:35 méretarányban,és érdeklődnék tudja-e valaki.hogy milyen szilkon anyagú házi öntöformát lehet a piacon beszerezni.(400 fokig hőálló,és rugalmas)
Helló érdekel valakit egy Graupner elektromotoros vitorlázó?Adatai: 2m fesztáv az egész balsa épitésű 600-as motor szabályzó és két szervó van benne/a szabályzó valamiért nem működik/igy egy 20ezer az ára de megegyezünk ha érdekel!
Költözés, Babavárás és más hasonló családi okok miatt a következô 10 évben biztos :) nem lesz módom a következô makettek megépítésére... melyek ennél fogva eladók. Mindhárom REVELL, 1:144-es:
Boeing 747-400 British Airways, skill 4, #04204 Concorde BA/AF, skill 3, #04257 F-16A, skill 2, #04006
Szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek véletlenül egy Proxxon DS 230/E típusú dekopírfűrészhez robbantott ábrája. Adnak a géphez eredetileg, de valahol elkevertem...
Airbus321eshez keresek Matricát!!! ELSŐSORBAN LUFTHANSA, SWISSAIR, AIRFRANCE érdekel, de más megoldás sem mellőzhető. Ha van és neked nem kell légyszi írj a mailomra: b_u_b_u@freemail.hu
Helló! Olvastam a leveled, és szeretnék kérni egy listát az eladó makettjeidről. Engem kifejezetten csak tankok és figurák érdekelnének 1:35 méretben. Címem: spaykno1@freemail.hu. Előre is köszönöm.
Bocs, nem akartam rontani a bizniszt. Én valóban ismerem, de más nem biztos. Ellenben ha a Ti oldalatokat reklámozom a Fabulisnál, tuti törölték volna a hozzászólásom, ezért választottam a köztes megoldást. Annyi hülyeséget csinált már a Fabulis a tulajváltás óta, hogy abszolút nem bízom már bennük. (Jó, le kell szögezni, a mostani dolog az nem szándékos volt tőlük. Megjegyzem, most sem működik egy csomó fórum, hiába szerezték vissza az adatokat. Meg ha megnézed, mindenből eltűnt egy egész hónap.) :-(