Dicsexik a f*szom!
csak megemlítettem, hogy az öreg is azt használja még mindíg amit a Zappás időszakban...
egyébként őskövület!
amit tud azért nem semmi: szűrt stabilizált tápot ad 8 cuccosnak, vagyis nem kell elrángatni az összes madzagot a konnektorig, rádadásul a hálózatból eredő zajokat is megszűri, valamint, van benne egy 10A-os védelem, meg a kényelmi funkcijjó: bévilágijja a cuccost lefele, de a fényerőt is tudod szabályozni...
Azon vagyok.. már éledezek, de még pár nap kell...
inkább a mailban tett kérdésre válaszolj, vagy cselekedj, egész eddig engem bacogattál miatta, most meg áll a project.. :p
Isszonyúan jól szól, sokkal tisztább ha kettőt hajtasz meg 8-9 -es cső fűtésekkel, mint egyet 12 -esekkel!
A második adát behúzod az első fx loopjába, a signal proci, meg a második fx loop jába megy de nemárt ha van valami komolyabb zajzárad!
Az a dsp elé megy! ill. ha kettő van akkor a végfok elé is! csak akkor kell még egy harmonic exciter és egy subharmonic is!
Láttál te már olyan zenészt aki programváltáskor hátramegy a rackhez, és az összes effektet átnyomja sorban? :))
az érdekes lehet ha mondjuk a szóló előtt van egy meneted.. közben át kéne nyomni az ADÁt, a multieffektet, tologatni kicsit az EQ-n, és a végfokot is feltekerni egy kicsit.. :))))))))
"ADA MP1...
Jól szól? (csak az a baj vele, hogy nem állíthatod a hangokat kics potikkal...ezt utálom a digi cuccokban)"
Jól szól beza, de kettő egymásután húzva jobban!
Szép nagy kijelzője van hogy lássad "micsinász", és tudod nyomni rája a hangszíneket szépen sorban +/-, meg chorus is van benne, meg a kezelése állati meg eccerű...
Viszont a cég már nem létezik, és ez kvázi egy 10-12 éves széria!
Ha veszel nézd meg a csöveket benne!
Meg azt is, hogy rendesen eltárol-e mindent (nekem volt egy olyan példányom, ami a basszus beállításokat nem mentette el, ha belőtted szépen szólt, de ha ellépél a progról, és utána léptél vissza, akkor amit a bass szekcióban állítottál előzőleg, az nem tárolódott a mentéskor)...
referencia:
pl. Paul Gilbert, Alex Skolnick, Zakk Wylde, Vito Bratta, George Lynch, Dimebag Darrell...
"egyébként James Randall papa is marcikat tuningolt, meg merciket, mielőtt megalapította volna a MESA-t! "
Az nem Fender volt? En valahol ugy olvastam....mondjuk a Soldanok azok Marcikbol lettek kitenyesztve....na jo csak kotozkodni akartam:-)))
One Live Night cédeszverz: 01. Into The Fire
02. Unchain The Night
03. The Maze
04. Nothing Left To Say
05. From The Beginning
06. Tooth And Nail
07. Just Got Lucky
08. I Will Remember
09. Alone Again
10. In My Dreams
11. Nowhere Man
12. It's Not Love
Bonus: Shadowlife CD...
Jövőhéten összekéne futni, vagy ha nagyon elfoglalt vagy, add oda KramerTom -nak, oszt majd beugrok érte...
KORN & Clawfinger kavarék...
elég meggyőzően nyomva! komolyan!!!
Nemskodálkoznék ha 2 év múlva (némi szülői segítséggel) "felfedeznék " őket...
...csakhát eza ki ha én nem style...
mondjuk feldolgozhatnának egy ABBA klasszikust: Money, money, money... :o)))