Keresés

Részletes keresés

Fényterápia Centrum (X) 2016.05.26 -2 0 1685

Szép napot mindenkinek!

Zepter Bioptron Lámpa típusok :

1.Zepter Bioptron Compact Kézi Lámpa PAG-860 

4 cm fényátmérővel ,2 percenként sípol .Kiegészíthető színterápiával !

2.Zepter Bioptron MedAll lámpa PAG-960  

5 cm fényátmérővel és digitális időzítővel LED kijelzővel 

Ez a legújabb Zepter Bioptron Lámpa Típus !

Kiegészíthető színterápiával !

Mind a kettő kézi lámpa -hasonló hatásfokkal/ lényeges árkülönbséggel !Minden olyanra hatékonyan és könnyen  használható ami nem túl nagy területen van és nem túl mélyen .Pl kisgyermekek kezelésére a legideálisabb választás!

Sőt méretéből adódóan könnyen elfér most a bőröndbe -nyaralásnál érdemes eltenni!

Színterápiával kiegészíthetőek és így 12 öngyógyító programot tudjuk alkalmazni.

Az öngyógyító programok akkupunktúrás pontokon keresztül -folyamatokat indít be !Kúra szerűen kell alkalmazni 2 hétig minden nap! Egy -egy kezelés 10-15 percet vesz csak igénybe ! Egyszerű könnyen elsajátítható!

Szívesen állunk rendelkezésre amennyiben készüléket szeretnének vagy tanácsadást !

30-9948139 

www.hasznaltbioptron.hu

Fényterápia Centrum (X) 2016.05.24 -2 0 1684

Szép Napot Mindenkinek!

Megjött a nyár szeretne mindenki formába lendülni .Sokan kezdenek el ilyenkor sportolni ,futni ,tornázni.

Sajnos előfordulhatnak kisebb sérülések-ficam ,húzódás,horzsolás vagy izomgörcs és bizony izomláz .

Hatékonyan használható ilyenkor a Bioptron Lámpa ! Alapfénnyel -10-15 percet is kezelhetünk de a végén mindenképpen csináljunk hűtést! Vagy színterápiával / kék szín/ vagy rakjunk be egy száraz törölközőt a hűtőbe és a kezelés végén tegyük az érintett területre! Így gyors segítséget kapunk!Egyébként ugyanezzel a módszerrel lehet a gyulladt izületeket is kezelni!

Ajánlott még a talp kezelése -ami az egész láb vérkeringésére jótékonyan hat . Külön -külön 15-20 percig is kezelhetjük .

Már az első kezelések után érezhető a hatás!

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre személyesen a bemutatótermünkben Budapesten vagy akár telefonon is!

www.hasznaltbioptron.hu

Fényterápia Centrum (X) 2016.05.23 -2 0 1683

Szép napot Mindenkinek!

Többen kérdeztek a Bioptron Lámpa használatát konkrét esetekben . Sajnos sokan esnek át műtéten és a sebek -hegek kezelése fontos nem csak esztétikai szempontból hanem a belső hegesedés szempontjából is !

Műtét után szinte azonnal lehet lámpázni az érintett területet.Naponta 3-4 alkalommal 8-10 percet .

Ha van színterápia akkor érdemes az első napokban a zöld színt alkalmazni -ami nyugtat és fertőtlenít ! 

Ha gyulladt sebről-hegről beszélünk akkor a kék színt alkalmazhatjuk  a kezelés végén /6-10 perc/.

Ha kérdés merül fel vagy tájékozódni szeretne keressen minket !

www.hasznaltbioptron.hu

bwulgari Creative Commons License 2016.05.12 0 0 1682

Sziasztok!

Véleményt, segítséget kérnék. Van e valakinek tapasztalata a Bio-V lámpa használatáról?

Ismerősöm meg akar válni tőle, de nincs használati utasítás hozzá.

Előre is köszönöm aki ír.

Róbert Bozegláv Creative Commons License 2016.03.21 0 0 1681

Köszönöm mindenkinek...a làmpa eladva 20.000ft-èrt...

Róbert Bozegláv Creative Commons License 2016.03.20 0 0 1680

Róbert Bozegláv Creative Commons License 2016.03.18 0 0 1679

Üdv mindenkinek!

Eladó egy keveset használt Zepter Bioptron lámpa.

Doboza megvan,tökéletesen müködik,ki lehet próbálni Kecskeméten.

Ajándékba kaptam,de nekem nincs rá szükségem.

Kinek mit érne meg?

Üzeneteket a redboy20092@gmail.com email cimre kérem.

Vagy a 06708831762 számon utolérnek.

Köszönöm.

Petya77 Creative Commons License 2016.02.19 0 0 1678

Helló! Esetleg ha érdekelne valakit Magyaratádon eladó egy nagyobb méretű Bioptron lámpa ! Nem sokat volt használva .. Kérésre szívesen küldök képeket! 0630 548 6278 

daniki Creative Commons License 2016.02.12 0 0 1677

A lámpa elkelt,nem tudom törölni.

Köszönöm

Előzmény: daniki (1671)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.04 0 0 1676

Szia Dior03! 

Lehet meg érdeklődni nalad lampa hasznalattal kapcsolatosan?

Előzmény: Dior03 (1554)
kacsaXD Creative Commons License 2016.01.27 0 0 1675

A zepter bioptron lámpák érnek valamit? 

Pattanásra, szőrtüssző gyulladásra? 

Pepappeszter Creative Commons License 2015.12.02 0 0 1674

Van eladó bioptron lámpám,a kisebb valtozat valamint egy nagy allvannyal.A kisebbhez tartozik meg szinterapia is. Ha valakit érdekelne keressen meg nyugodtan e-mailben: pepappeszter@hotmail.com

Gyula Deli Creative Commons License 2015.09.15 0 0 1673

Kézi lámpához zöld színű szűrőt keresek. Abban kérek segítséget, hogy a hiányzó tartozékot hol tudnám beszerezni. A segítséget előre is köszönöm. E-mail címem:deli.gyula@upcmail.hu

Raidx Creative Commons License 2015.08.27 0 0 1672

Aktive Bio + Gyógylámpám kezelési doksiját a vonaton elcsaklizták. Sajnos még egyszer sem olvastam át. Ha valaki esetleg valamijen formában (pdf, txt, doc, jpg) eltudná juttani nagyon hálás lennék. raidxaver kukac gmail.com

daniki Creative Commons License 2015.08.21 0 0 1671

Kedves Fórumozó társaim!

Van egy eladó Bioptron Pro III. lámpánk,állvánnyal,színterápiával.

Kevés egységet használt.

Irányár : 80.000,-    Az ár alkuképes. Csak személyesen vehető át,Budapesten.

Érdeklődni itt írásban.

Köszönönöm

trepi 72 Creative Commons License 2015.08.19 0 0 1670

Engem is megkörnyékeztek van egy Bioptron lámpám eladó és megkerestek ezzel a süket dumával . Amikor mondtam a hölgynek hogy én megelégedek azzal a vételárral amit kérek . Vegye meg azon az áron és csináljon jó üzletet akkor ősze vissza hablatyolt .  Nekem egy bioptron pro 11 cm állványos lámpám van ha valakit érdekel akkor 65000 az ára.      

Péter-11 Creative Commons License 2015.06.29 0 0 1669

Nagyon köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem erre a társaságra. Engem is megkerestek ugyanezzel a szöveggel. Azt sem tudták, hogy milyen Bioptron lámpát kínáltam eladásra, egyből a már említett szöveget mondták: Egy Bioptron kézilámpáért (a kora és állapota nem is érdekelte őket) 310.000 Ft-ot kínáltak, ha otthagyom 4 hétre, plusz fizessek 75.000 Ft bevizsgálási díjat, ugyanez a közepes lámpánál (típustól, kortól és állapottól függetlenül) 550.000 Ft lett volna, illetve 100.000 Ft-ot kelett volna fizetni a bevizsgáltatásért.

Kicsit eljátszottam a számokkal, ez azt jelentené, hogy nekik egy kicsi bioptron lámpa átvétele a bevizsgálási díjjal együtt 385.000 Ft-ba kerülne, amiből a vevőnek 310 ezret fizetnének (tájékozódásképpen: ilyen lámpákat 50-80 ezer forintért hirdetnek a neten), a közepes lámpa átvétele pedig 650.000 Ft-jukba kerülne, amiből 550 ezret fizetnének az eladónak (ilyen lámpák 80-200 Ft között vannak a net-en típustól és kortól függően).

Hozzáteszem, hogy a Zepter szervízben, ami a hivatalos márkaszervíz, tudomásom szerint 4500 Ft-ért vizsgáljk be a lámpákat, de még ha kicsit tévedek is, akkor is egy nagyságrenddel olcsóbban.

Számomra is egyértelmű, hogy hiszékeny emberek lenyúlására alakult a csapat. Kisértetiesen hasonlít a dolog azokra a cégekre, akik üdülési jogot akarnak "visszavásárolni", ott is teljesen mindegy, hogy mit szeretnél eladni, lényeg, hogy meglebegtetnek egy nagy árat az eladásra, de érdekes módon vagy fordítasi díjként, vagy foglalóként, vagy keretszerződésként vagy akármilyen címszó alatt mindig kell valamilyen pénzt fizetni előre. Az üdülési jog természetesen nem lesz eladva, általában a  cégek pedig el is tünnek, 3-4 hónap múlva más néven és más helyszínnel újjáalakulnak, deklarálják, hogy az előző cég (meg mindenki más is) szélhámos volt, ők bezzeg korrektek, de valamilyen ürüggyel nekik is előre fizetni kell valamilyen címszó alatt.

Másik ilyen cég a "mobiltelefonos nyerő" cég volt: Felhívak, hogy valamilyen sorsoláson kihúzták a mobilszámomat és nyertem egy nagy összeget, de a nyeremény átvételéhez szükséges, hogy vegyek mobil feltöltőkártyákat és diktáljam be nekik a sorszámukat (amivel természetesen a saját kártyájukat töltötték fel, nekem ez már kidobott pénz lett volna). A rendőrségeen bejelentést tettem de azt mondták, hogy amíg a bűncselekmény nem bizonyítható, azaz nem vagyok károsult, addig nem tudnak semmit sem tenni. Jobb lenne, ha a hatóságok nem várnák meg, míg az ilyen cégeknek egy csomó hiszékeny áldozata van, hanem időben lekapcsolnák őket.

Még egyszer köszönöm a figyelmeztetést. Én így megúsztam a lenyúlást, de ki tudja, hány hiszékeny embert fognak becsapni. Nam marad más, mint mások figyelmeztetése, ahogy Ti is tettétek!

Aki ilyen kétes cégeknek zálogba ad bármit is eladás reményében (és még ő fizet is bármilyen címszó alatt), az bukhatja az eladandó áruját, a pénzét, esetleg mindkettőt!

Péter

Üdvözlettel: Péter

Előzmény: Fényterápia Centrum (1668)
Fényterápia Centrum Creative Commons License 2015.06.22 0 0 1668

Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!Sajnos hozzánk is eljutott a Hírük!

Több sebből is vérzik ez a teljes áron átvesszük a lámpát történet :

1. Használt műszaki termékért SOHA nem adnak új árat! Ez nem Műkincs vagy Arany aminek az évek múlásával felmehet az ára!

2.Ha ennyit kínálnak érte akkor vajon miért nem a Zeptertől vásárolják újonnan??

3.Vannak műszaki bizományik ahol valóban be lehet adni Hivatalosan -na de nem ilyen irreális áron!

4-Van aki  magánszemélyként vagy cégként veszi át de rögtön és készpénzben fizet!!

Több tanulsága is lehet az esetnek! Vajon aki beadta nekik a lámpáját végiggondolta ezt ?

Vagy csak elvakította  a felkínált vételár??

Akkor sem vált ,,érdekessé,,amikor pénzt kértek tőle??

Amíg vannak olyan emberek akik nem gondolkodnak el ezen addig sajnos lesznek ilyen ,,cégek?,,is  akik feltehetően az emberi butaságot használják ki !

További szép napot !

NAFILEHR Creative Commons License 2015.06.22 0 0 1667

Írd meg légy szíves az E-mail címed, elküldöm!

Előzmény: gezira5 (1648)
jootündér Creative Commons License 2015.06.15 0 1 1666

Sziasztok!

Feltételezhető új banda kezdett garázdálkodni a lámpa piacon!!!

Megkeresnek olyan lámpa tulajdonosokat, akik szeretnék eladni a készüléküket és állítólag azt mondják:

Hogy a készüléket teljes új árban megvásárolják, de előtte be kell vizsgálniuk a készüléket.

Most kell megkapaszkodni:

A bevizsgálási díj 30000 és 50000Ft között változik azaz Harmincezer és Ötvenezer, és a bevizsgálás 3-5 hétig tart és maj azután fizetnek .

Ez után az eladó könnyebb lesz 50000Ft és egy Bioptron lámpával .

Mert hát feltételezhető azt sem kapja vissza. Vagy ha véletlen igen akkor meg egy "szakvéleménnyel" , hogy a készülék nem éri el azt az ár kategóriát és bukott 50000Ft. Akivel ilyen történt forduljon a rendőrséghez!!! 

2011ben volt hasonló eset , akkor több millió forint kárt okoztak sok magánszemélynek egy banda, sokakat elítéltek.

A szervizekben általában ingyenes a bevizsgálás, drága helyen 4500 azaz Négyezer-ötszáz forint.

Mindenki csak okosan ne dőljön be a nagy pénz reményének, mert lehet se pénz se posztó az az lámpa....

wdetti Creative Commons License 2015.06.05 0 0 1665

ELKELT!

Pár alkalommal használt Bioptron Medall gyógylámpa (legújabb)digitális kijelzővel, szemvédő maszkkal, számlájával, minden papírjával, dobozában, garanciálisan, 7-es színterápiával magánszemélytől eladó.

Medall lámpa külön: 139,900 Ft, 7-es színterápiával: 183,000 Ft

Előzmény: wdetti (1663)
Szuprics Márta Creative Commons License 2015.05.30 0 0 1664

Zepter Bioptron Pro 1 lámpa. Digitális időmérő beállítása nem sikerül.4 éves lámpa.

wdetti Creative Commons License 2015.04.18 0 0 1663

Pár alkalommal használt Bioptron Medall gyógylámpa (legújabb)digitális kijelzővel, szemvédő maszkkal, számlájával, minden papírjával, dobozában, garanciálisan, 7-es színterápiával magánszemélytől eladó.

Medall lámpa külön: 139,900 Ft, 7-es színterápiával: 183,000 Ft

bogar444 Creative Commons License 2015.04.10 0 0 1662

Ajándékba kapott, új Biolight gyógyfénylámpa dobozában eladó teljes színterápiával és Dr.Deák Sándor "Gyógyítás szín- és fényterápiával" című könyvével.Érdeklődni:u_e_@freemail.hu

vz79 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 1661

Jó estét van egy biotron lámpám meg hozzá tartozó álvány meg szinterápia is árakba nem tudom hogy milyen árak vannak

Londontime Creative Commons License 2015.03.10 0 0 1660

Sziasztok. Eladó egy Solaris bioptron fényterápiás, továbbfejlesztett generációs gyógyászati készülék. Szinte új. Összesen 2x5 egységet volt használva tehat 10perc összesen. Bőr dobozban, használati utasítással. Az eredeti ára meghaladta a 300.000 forintot. Ha erdekel valakit erdeklodhet a 06204461850es telefonszamon.

Pocahontas :-) Creative Commons License 2015.02.28 0 0 1659

Kedves Dorben!

Alig használt,dobozos,de az idő kicsit megsárgította,az ára ezért kedvező.

Ugyan az a tipus mint amit belinkelt valaki egy oldalról kissé lejjebb..onnan jutott eszembe h.nekem is van valahol egy ilyen.... 40 ezerért eladó.

ha tudok képet mellékelek vagy küldök szivesen mailen.

az én cimem toth.karmenlola@gmail.com

Discovery2 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 1658

Valami elérhetőséget meg adhattál volna. :-(

Üdv.

Előzmény: Pocahontas :-) (1656)
dorben Creative Commons License 2015.02.27 0 0 1657

Szia !

Érdekelne a Bioptron lámpa, milyen állapotban van és mennyibe kerül.

Előzmény: Pocahontas :-) (1656)
Pocahontas :-) Creative Commons License 2015.02.26 0 0 1656

Sziasztok!

BIOPTRON lámpa eladó,én az arcom miatt vettem,de már nem kell:-)

ÁTvhető:Veresegyház, Pomáz esetleg Szentendre vagy III. ker.és környéke!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!