Prószáld ki a Hughes and Kettner Tubeman legújabb (asszem II-es jelű) változatát. Annak van torzított hangja. Kis csöves előfok, hangfalszimulált vagy sima kimenettel. Ebay.de-n találni olcsón.
spec az ének onnan dolgozik...
tehát folyamatosan kell előállítanod dörzs energiával, kvázi 1KW körül...
lehet hogy én is benevezek majd pár kanyarra, legalább kopik a sörhas!
Má megin' f*sz vagy! :o)
...mindegy...
De legközelebb a heverderedbe dugom az összes cuccot, és ha nem gyün belőle 230V akkor biciglivel fogsz termelni nekem...
És vedd tudomásul Mr.Arpeggió -nak van olyan zajzárja mint nekem! :o)
Mellesleg, meggyütt a telcsiszám...
Ha lesz egy kis csönd rászólok az arcra! :o)
Akkoris vicces.. mintha arra lennék büszke hogy ugyanolyan hevederem van mint XY.-nak.. és nem igaz hogy nem csinál semmit, szép fekete, és a kényelmi funkció, hogy megtartja a gitáromat ugyanúgy mint a jó öreg XY-nek ;)
Dicsexik a f*szom!
csak megemlítettem, hogy az öreg is azt használja még mindíg amit a Zappás időszakban...
egyébként őskövület!
amit tud azért nem semmi: szűrt stabilizált tápot ad 8 cuccosnak, vagyis nem kell elrángatni az összes madzagot a konnektorig, rádadásul a hálózatból eredő zajokat is megszűri, valamint, van benne egy 10A-os védelem, meg a kényelmi funkcijjó: bévilágijja a cuccost lefele, de a fényerőt is tudod szabályozni...
Azon vagyok.. már éledezek, de még pár nap kell...
inkább a mailban tett kérdésre válaszolj, vagy cselekedj, egész eddig engem bacogattál miatta, most meg áll a project.. :p
Isszonyúan jól szól, sokkal tisztább ha kettőt hajtasz meg 8-9 -es cső fűtésekkel, mint egyet 12 -esekkel!
A második adát behúzod az első fx loopjába, a signal proci, meg a második fx loop jába megy de nemárt ha van valami komolyabb zajzárad!
Az a dsp elé megy! ill. ha kettő van akkor a végfok elé is! csak akkor kell még egy harmonic exciter és egy subharmonic is!